2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bizim kıza versem hemen yer gibi duruyor. Kahvaltıda ben yedikçe ağzını açıyor elini uzatıp almaya çalışıyor
Maşallah ya bizimki de yer sever sanıyordum ama yok, yemek istemiyor ağzını açmıyor.
Sofraya kucağıma almadım hiç ama biz yemek yerken ana kucağına koyup yanımıza alıyoruz bizi izliyor, gülüyor falan.. Ama yeni tatlara hazır mı değil anlamıyorumki, hiç yemek istemiyor. Ağzına koyduğumu çıkarıyor hemen.
Elma ve armut denedik henüz canım ama yok.. Tadını mı sevmedi bilemiyorum. Bu hafta yoğurt başlayacağız bakalım ne olacak. Kaşığı ağzına yanaştırınca hemen sıkı sıkı kapatıyor ağzını :/ Şaşırmış durumdayım inşallah düzelir bu durum

Armut ishal yapar diye biliyorum canım, eğer kabızlık sorununuz yoksa vermeyin bence. Meyvelerin suyunu dudaklarına damlat kaşığı hiç gösterme, tadını alınca yemek isteyebilir. Türlü çeşit şey denemekten uzman olduk yeminle.

Canım, benim oğlum da 22 Haziran doğumlu.. 3. Aydan itibaren gündüzleri emmesi işkence.. Çok çok acıkınca, ayakta oynatarak veriyorum.. Direk verince itiyor.. O zamanlar, etrafa olan ilgisinden diyordum da şimdi neden anlamadım.. Diştendir demek istiyorum

Ben dün kestirdim daha az dökülüyor imom latte bende kullanıyorum d vitamini birde

Benim oğlum da memeyi reddediyor uykudayken emziriyorum gündüz 2en fazla 5 dakika ısırıp bırakıyor etrafı izliyor bu aylarda normalmiş canım gündüz uykusunu bölmek zor oluyor

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah, benim oğlanda da mukuslu kaka ve ara ara kılcal kan görüyordum hergün de 4 kez kaka yapıyo,ve karnı gurul gurul gazı da devam,bu ay da 400 gram alınca mamaya başlayalım dedi,smilac alimentum diye özel bir mama verdi süt ürünlerini de iki gündür bıraktım gaita temiz çıktı, ilk defa mama vericem bakalım inşallah mukus ve kan gider

Aynen canim ya hep bir alternatif uretme hali :) oyle olmazsa böyle diye her zaman bir b plani var :) bir de oyle deneyeyim bakalim. Mesela yogurt falan suruyorum bazen dudagina onu yaliyor, fakat agzini acmada sıkıntı yasiyoruz istemiyor o sekilde. Armutu doktor listede verdi ama kizim genelde kabizdir bi takip ederim yine

Merhaba arkadaslar bugun ise basladum kizim sadece emdi simdiye kadar daha ince bur kac kez biberon kullandik ama simdi almak istemiyor onerebileceginiz biberon var mi evdekinin galiba emzigu kucuk ve cignemeye basliyor
Benimki lansinoh tutuyor avent tutmuyor .arada lansinoh veriyordum pompayla sağıp ona alıştı aventi cigniyor istemiyor

Canım ek gıda listesini atabilir misin buraya da

Merhaba yazilariniz okuyamadim ama alerji durumlariniz ne ildu herhalgi bir diyete basladiniz mi ya da bebege test yapildi mi paylasirsaniz sevunurim benim kizimda da ayni durumlar var cok merak ediyorum
Yok kendiliğinden düzeldi ya üşütmüşüm ya mikrop mu kaptırdım ne yaptım. Eski sarı kaka haline döndü 1,5 hafta sonra. Dr takip edelim 2 hafta kanlı kaka yoksa süt alerjisi de olsa hafiftir sana diyet yaptırırsak süt kalitesi etkilenir kanlı kaka olursa haber ver demişti. Geçti. İnşallah seninki de geçicidir. Ayaklarını sıcak tutmaya çalış.

Benim ortalama bir kez yapıyor canım.. Valla ben şaştım kaldım.. İki aydır süt diyeti yapıyorum geçmedi.. İki haftadır yumurtayı, son bir hafta da çoğu şeyi bıraktım ama oğlum da hâlâ mukus var.. Üstelik beyaz taneler de yok.. Bizde de gaita temiz çıktı.. Kan testlerinde alerji çıktı da neye alerji var bilemiyorum.. Bakalım benim ki bu ay kaç kilo aldı? Bu kadar şeyi kendi kendime kestim, vitamin de kullanmıyorum, ne olacak halimiz Allah bilir

Siz kan ilacı kullaniyor musunuz? Bize doktor ferrum verdi. Kilosu az olduğu için 4.ayda vermisti. Kullan dedi. Bir de oturtuyor musunuz bunları merak ediyorum. Teşekkürler

Kızlar bebeğim iki gündür emmek istemiyor ya neden acaba zor bela tutuyor iki emip bırakıyor .çok az çiş yapıyor günde bi kere değiştiriyorum çişi de baya sarı

Evet biberonu çiğnemeye çalışıyor benimde aklima diş geliyor ama bakıyorum damaklarına ama bişey yok belirti yok inşallah geçer bu beslenmemek sorunu çok zor

Siz kan ilacı kullaniyor musunuz? Bize doktor ferrum verdi. Kilosu az olduğu için 4.ayda vermisti. Kullan dedi. Bir de oturtuyor musunuz bunları merak ediyorum. Teşekkürler
Bize verdi ama başlamadık.. Oğlumu hep oturttum.. Mama sandalyesini bile kurduk.. 22 Haziran doğumlu.. 3. Ayda doktorda kilosu iyi destekle oturabilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…