- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.381
Sanırım o kadar hızlı gelen yok tadımla başlayan arkadaşlar var. Kendi adıma ben kaşık mamasını yapmayı düşünüyorum o ürünler bana masum gelmiyor
Bizim hatunun 2 dişi çıktı. Diş buğdayı mevzusuna üşeniyorum benkızlar nasılsınız?nasıl gidiyor bebişlerle hayat. diş çıkaran var mı? biz çıkardık ilk dişi alttan.. buğdayını da bu hafta yapıcaz inşallah haftaya da sünnet var. dişle çakıştı anlayacağınız. zor günler beni bekliyor .
oo maşallah erkenciymis inci hanimBizim hatunun 2 dişi çıktı. Diş buğdayı mevzusuna üşeniyorum ben
Amin canım.. Ya o mamaları sevmiyor bebekler.. Bazı anneler içine birşeyler katıyorlar içsin diye ama aklımda yok.. Bir araştır bakalım canım.. Bu arada aynı benim oğlanı anlatıyorsun.. Gezmekten yorulunca kendime çevirip konuşuyorum, karnıma oturtuyorum ama direk kalkmak istiyor.. Kalkınca da 4-5 kez dizlerini büküp, kalkıyor, zıp zıp zıplıyor.. İki sn durup tekrar zıplıyor.. Uykusuz bu kadar enerjiyi nasıl buluyor anlamıyorum.. Kucağımda sapa sola atıyor kendini.. İyi diyorum in kucağımdan oyna.. O da yok.. Ağlıyor hemen.. Bir kez ıngaa dese gözlerinden litre litre gözyaşı akıyor.. Sanırsın saatlerdir ağlatmışım.. Çok garipler yaYaa ne kadar zor bir durum Allah yardımcımız olsun, benim oğlan almadı bugün mamayı tadı biraz değişik normal mamalar gibi değil yarın aç karna denicem bakalım inşallah alır, mama vermeyi kırk kez düşündük ama bizim oğlan siz veriyosunuz da durun bakalım ben alıyo muyum dedi
Aa, Allah yardımcınız olsun.. Benim oğlanında zor olmuştu baya.. Senin dediğin ekstra ekstra zor.. Alt tarafı sünnet, nesini beceremiyor bu doktorlar hayret birşey.. Rabbim şifa versin kuzuna .Sorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsıniz
Kızzzzz.. 2. Diş mi çıktı? Hey maşallah.. Bizim huysuzluk ayyuka çıktı ama diş yok.. Diş çıkarken ne yapacak bu çocuk? Çok korkuyorumBizim hatunun 2 dişi çıktı. Diş buğdayı mevzusuna üşeniyorum ben
Valla sen de benim oğlanı anlatıyorsun ,böylesi yok diyodum pekmezle ver diyolar bakalım nasıl yapıcam zor işlermiş vesselamAmin canım.. Ya o mamaları sevmiyor bebekler.. Bazı anneler içine birşeyler katıyorlar içsin diye ama aklımda yok.. Bir araştır bakalım canım.. Bu arada aynı benim oğlanı anlatıyorsun.. Gezmekten yorulunca kendime çevirip konuşuyorum, karnıma oturtuyorum ama direk kalkmak istiyor.. Kalkınca da 4-5 kez dizlerini büküp, kalkıyor, zıp zıp zıplıyor.. İki sn durup tekrar zıplıyor.. Uykusuz bu kadar enerjiyi nasıl buluyor anlamıyorum.. Kucağımda sapa sola atıyor kendini.. İyi diyorum in kucağımdan oyna.. O da yok.. Ağlıyor hemen.. Bir kez ıngaa dese gözlerinden litre litre gözyaşı akıyor.. Sanırsın saatlerdir ağlatmışım.. Çok garipler ya
Aa, Allah yardımcınız olsun.. Benim oğlanında zor olmuştu baya.. Senin dediğin ekstra ekstra zor.. Alt tarafı sünnet, nesini beceremiyor bu doktorlar hayret birşey.. Rabbim şifa versin kuzuna .
Kızzzzz.. 2. Diş mi çıktı? Hey maşallah.. Bizim huysuzluk ayyuka çıktı ama diş yok.. Diş çıkarken ne yapacak bu çocuk? Çok korkuyorum
Ay kız maşallah.. Ben duygulandım yaaa.. İnci'nin incileri :) darısı diğer dişlere ve benim oğlana
Aynen öyle canım.. Baksana bu saatte buralardayız :) pekmezi de az kullanmaya çalış canım. . Pekmez ve bal için 6 ay ve 1 yaş kuralı vardı.. Hangisi hangi aydı hatırlamıyorum ama.Valla sen de benim oğlanı anlatıyorsun ,böylesi yok diyodum pekmezle ver diyolar bakalım nasıl yapıcam zor işlermiş vesselam
Similac alimentum alerji maması oldugu için reddetmesi normal hurma kaynatıp kaynattığın suyla mamayı yapmayı deneyebilirsin:)Valla sen de benim oğlanı anlatıyorsun ,böylesi yok diyodum pekmezle ver diyolar bakalım nasıl yapıcam zor işlermiş vesselam
Hadiii çok geçmiş olsunSorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsıniz
İnş canım da zor valla..A aeengineer inşallah sorunsuz gelir oğlunun incileri de:) benim cadı hamakta oyun oynuyor . Ağlamıyor ama uyumuyor da çok uykum var uyusa bende uyuyacağım. Bal 1 yaştı bu arada. Rüyamda işe başlamıştım çocuğu bırakacak kimse yok diye yanımda götürüyordumzaman yaklaştıkça psikolojim bozuluyor
Ayyy canım 5 aylık olacaksınız.. Bizim bebeler de çok hareketli.. Allah yardımcın olsun.. Aslında bebekken kolay ama bizimki de zor oldu.. Ben 18 ağustosta yaptırmıştım.. Baya hareketli olduğundan gece ayakları değmesin diye, iki gün hiç uyumadan başında beklemiştim.. Bizde sargı yoktu.. Direk bezi bağlamışlardı.. Birde her alt açma sonrası krem verdiler sür diye.. Burada bazı arkadaşlar bez temas etmesin diye karton bardak koydular.. Ben bir kez denedim ama beceremedim.. Doktorun sarı ve kırmızı su yazmasa bile sen al kullan(batikon aldım ben).. Önce onu döker sonra krem sürersin.. Becerebilirsen üzerine de karton bardak koyarsın.. Benim oğlana kaka Vs bulaşmadığı, çok iyi bakmama rağmen oğlum idrar yolu enfeksiyonu oldu.. 39.8 ateş ile hastaneye zor gittik.. Kan ve idrar numunesi verdik.. Enfeksiyon çıktı.. 8 gün antibiyotik kullandık.. Şimdi sünnet lafı geçince tuhaf oluyorum.. Detaylı yazdım kusura bakma, aklında şimdiden bulunsun istedim :)Hadiii çok geçmiş olsunbiz de bu 2 hafta içinde yaptıralım istiyorduk. Tedirgin oldum bak şimdi.
Masallah sizin bebekle yakindi kizim bakalim bizimki ne zaman çıkaracak
Benim oğlanın boyu uzun aslında kilosu iyi ama herkes zayıf duruyor diyorCanım fazla kilo da iyi değilki bebeklerde. Benim kızım 4 ay 20 günlükken 7200 gr'dı. Doktorumuz buna rağmen kilosunun önden gittiğini söyledi hatta şaşırdım diyebilirim bana kilolu bir bebek gibi gelmiyor çünkü. Hatta ek gıda listesinde akşam yedirmem için pirinç unlu muhallebi de yazıyordu onu iptal etti bu yüzden :/ Bizim doktor çok zayıf iğne deliğinden geçecek nerdeyseO yüzden gözünde fazla büyütmüşte olabilir bilemiyorum
Aynen canım bizim ki erkenci ah o dişler mahvetti oğlumu ztn gündüz emmeyi bırakmıştı denek ki bundan kilosu ztn hemşireler iyi diyor ama çevredeki şer zayıf duruyor diyor alışmışlar Tombik yanaklaraCanım 8kilo az değil ki neden sıkmışlar canını anlamadım? Hatta senin bebeğinin kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum.. Şimdi dişten dolayı, iştahsızlık olur kilo verirler çok normal.. Benim oğlum da sınırlarda idi hep.. Ama doktor da hemşire de birşey demediler.. Hatta hemşire emeklemeye ve yürümeye başlayınca zayıflıyorlar.. Aşırı olmadıkça sıkıntı görmüyorum bu aylardaki kiloyu dedi.. Sizin de şuan diş dönemi az kilo alması normal ama asla kilosu az değil.. Onlar ne bekliyorlar anlamadım.. Senin bebekte maşallah erken başladı herşeye..
Çok geçmiş olsunSorma kuzum ya çok perişanim oğlum sünnet oldu derisi yapışmış tekrar açtılar yine içine giriyor başka doktora gittik .bekleyin diyorlar onunla uğraşıyorum sizler nasılsıniz
Sen onları boşver canım.. Doktor, ayın göre fazla diyor de :)Aynen canım bizim ki erkenci ah o dişler mahvetti oğlumu ztn gündüz emmeyi bırakmıştı denek ki bundan kilosu ztn hemşireler iyi diyor ama çevredeki şer zayıf duruyor diyor alışmışlar Tombik yanaklara
Maşallah senin bebeğin kilosu iyi gidiyordu canım.cok alırsa sürekli tombik bebisler nasıl ayaklanır.benim bebiş ilk ay çok az aldı.ondan sonra iyi aldı ama ona rağmen kilosu 6700 ancakAynen canım bizim ki erkenci ah o dişler mahvetti oğlumu ztn gündüz emmeyi bırakmıştı denek ki bundan kilosu ztn hemşireler iyi diyor ama çevredeki şer zayıf duruyor diyor alışmışlar Tombik yanaklara
Uyuyunca ağzını kıtlıyor tulbentte çok ağlıyor denedim .karanlık odada biraz tutuyor ama .
Tam uyumadan dene uykuluyken o da olmazsa gezerek emzir odada canım sakın bırakma az da olsa emzir meme reddi diye araştır yorumlara bak yardımcısı olur inşUyuyunca ağzını kıtlıyor tulbentte çok ağlıyor denedim .karanlık odada biraz tutuyor ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?