- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #44.401
Kızlar siz ilgimi çekti nasıl kilolardan bahsediyorsunuz zaten kiloları bebeklerimizin fazla masalhh diyelim ama fazla kilo iyi değil bebeğin midesi o şekil alışır genişler gider aylarından fazla kilolar.Aynen canım bizim ki erkenci ah o dişler mahvetti oğlumu ztn gündüz emmeyi bırakmıştı denek ki bundan kilosu ztn hemşireler iyi diyor ama çevredeki şer zayıf duruyor diyor alışmışlar Tombik yanaklara
Canım boşver sen onlara . Doktoru ayına göre kilosunu fazla diyor de :) hatta kronik versin bir cevap.. O iyi veriyorAynen canım bizim ki erkenci ah o dişler mahvetti oğlumu ztn gündüz emmeyi bırakmıştı denek ki bundan kilosu ztn hemşireler iyi diyor ama çevredeki şer zayıf duruyor diyor alışmışlar Tombik yanaklara
Selam canım.. Bir huzursuzluğu var mı peki? Biraz zeytinyağı içirebilirsin.. Huzursuzluğu varsa yarım fitilde çözer olayı.. Yapar inşallah..Selam kızlar, benim bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor yahuysuzluğuda yok. Hergün en az 2 defa yapardı neden böyle oldu anlamadım. 1 hafta önce sidefer e başladık o yapmış olabilir mi sizce?
Sen hamile kalmak istiyordun.. Çalışmalara başladın mı yoksa? :)Kızlarrrr !!! Karnın çok ağrıyor iki gündür.Üşütmekten diyordum adetim geçen hafta bitti ama dün çamaşırımda kan gördüm. Hâlâ arada şiddetlenerek karnım ağrıyor. Yoksa????
Benim oğlanın boyu uzun aslında kilosu iyi ama herkes zayıf duruyor diyor
Yok başlamadım daha :) Yanlışlıkla kaldim mı acaba? Ama âdet oldum üstüne mi gördüm ki? Sorular sorularrr ..Canım boşver sen onlara . Doktoru ayına göre kilosunu fazla diyor de :) hatta kronik versin bir cevap.. O iyi veriyor
Selam canım.. Bir huzursuzluğu var mı peki? Biraz zeytinyağı içirebilirsin.. Huzursuzluğu varsa yarım fitilde çözer olayı.. Yapar inşallah..
Sen hamile kalmak istiyordun.. Çalışmalara başladın mı yoksa? :)
Canım boşver sen onlara . Doktoru ayına göre kilosunu fazla diyor de :) hatta kronik versin bir cevap.. O iyi veriyor
Selam canım.. Bir huzursuzluğu var mı peki? Biraz zeytinyağı içirebilirsin.. Huzursuzluğu varsa yarım fitilde çözer olayı.. Yapar inşallah..
Sen hamile kalmak istiyordun.. Çalışmalara başladın mı yoksa? :)
Offf canım bi arkadaşım çok dedi bana daha erken yaptır diye ama çok ağlıyodu nasıl yaptırayım diye hep korktum bugüne kadar sarktı. 1 aralıkta işe başlıyorum başlamadan yaptıralım artık dedim. Sen baya uğraşmıştın hatırlıyorum. İnşallah korktuğum kadar olmaz. Çok sağol bir sürü fikir vermişsin. Hepsine dikkat edeceğim. Bakalım bizi neler bekliyor. Eski huysuzluk geri mi gelecekİnş canım da zor valla..
Kız valla bende sürekli işi düşünüyorum.. Hatta şimdi annemi İstanbuldan Bursaya taşıyordum kafamda.. Çünkü okula giden kardeşim var onu bırakamaz.. Hep birlikte yaşayamayız. Babama iş bulmam lazım.. Küçüğün okulunu buraya almak lazım.. Diğer iki kardeşim de evde kalsınlar, annemlere kira versinler filan diye geçiriyordum kafamdan.. Aman dedim en iyisi kk'ya gir böyle saçma fikir olamaz dedim kendime :)
Ayyy canım 5 aylık olacaksınız.. Bizim bebeler de çok hareketli.. Allah yardımcın olsun.. Aslında bebekken kolay ama bizimki de zor oldu.. Ben 18 ağustosta yaptırmıştım.. Baya hareketli olduğundan gece ayakları değmesin diye, iki gün hiç uyumadan başında beklemiştim.. Bizde sargı yoktu.. Direk bezi bağlamışlardı.. Birde her alt açma sonrası krem verdiler sür diye.. Burada bazı arkadaşlar bez temas etmesin diye karton bardak koydular.. Ben bir kez denedim ama beceremedim.. Doktorun sarı ve kırmızı su yazmasa bile sen al kullan(batikon aldım ben).. Önce onu döker sonra krem sürersin.. Becerebilirsen üzerine de karton bardak koyarsın.. Benim oğlana kaka Vs bulaşmadığı, çok iyi bakmama rağmen oğlum idrar yolu enfeksiyonu oldu.. 39.8 ateş ile hastaneye zor gittik.. Kan ve idrar numunesi verdik.. Enfeksiyon çıktı.. 8 gün antibiyotik kullandık.. Şimdi sünnet lafı geçince tuhaf oluyorum.. Detaylı yazdım kusura bakma, aklında şimdiden bulunsun istedim :)
Bizde de kabiz yapti 1 gun durup diger gun yapiyor ama duzenli veremedim damlayi kabiz yaptigi icinSelam kızlar, benim bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor yahuysuzluğuda yok. Hergün en az 2 defa yapardı neden böyle oldu anlamadım. 1 hafta önce sidefer e başladık o yapmış olabilir mi sizce?
Pekmez 6.ay az kullanmaya çalışıyorum canım bakalımAy kız maşallah.. Ben duygulandım yaaa.. İnci'nin incileri :) darısı diğer dişlere ve benim oğlana
Aynen öyle canım.. Baksana bu saatte buralardayız :) pekmezi de az kullanmaya çalış canım. . Pekmez ve bal için 6 ay ve 1 yaş kuralı vardı.. Hangisi hangi aydı hatırlamıyorum ama.
Bizde de kabiz yapti 1 gun durup diger gun yapiyor ama duzenli veremedim damlayi kabiz yaptigi icin
Sürekli çevreden zayıf diye duyunca acaba diyorsun canım ama hemşire gayet iyi dedi neyse diyorum benim oğlan ilerde şanslı olacak kiloyu belli etmeyenlerdenKızlar siz ilgimi çekti nasıl kilolardan bahsediyorsunuz zaten kiloları bebeklerimizin fazla masalhh diyelim ama fazla kilo iyi değil bebeğin midesi o şekil alışır genişler gider aylarından fazla kilolar.
Sağlıklı bir bebegin kilosu 5. Ayda doğduğu kilonun iki katı olur.siİnki gectide üçe katlayacak nerdeyse:)) daha neden endiseleniyorsunuz
Degildir bence ya öyle bişey varsa grubun cesur yüreği ilan ederim seniYok başlamadım daha :) Yanlışlıkla kaldim mı acaba? Ama âdet oldum üstüne mi gördüm ki? Sorular sorularrr ..
Canım 3 hafta önce arkadaşımın bebeğiyle Yanyana geldiler o bizimkinden 1 kilo zayıf olduğu halde daha tombik duruyordu boydan kaynaklanıyor sanırım evdeki tartı her zaman doğru tartmıyor bebek tartında bak ve iyice hareketlendiler ondan da belki durmuş olabilirKilosu cook iyi masaallah.benim kiz bes aylikken sekiz kiloydu.suan bes bcuk aylik evde tartiya cikip bakıyorum hala sekiz kilo.kilo alimi durdu sanirim bu hafta dr gtcez zaten bakalim
Yarin yapabilir buyuk ihtimal damladan oldugunu dusunuyorum kizim 4 5 kere kaka yapardiDün vermedim düzelir belki diye ama yok halaa yapmamış bu saat oldu. Kabız mı oldu acaba bilmiyorum ki. Ikınma felan da yok.
Aynı ya 3 gündür yapmadı bizimki de normalde 2-3 kez yapardı gün içinde.bio gaia başladım ben probiyotik olsun bağırsaklarına diye.bol bol alttan gaz çıkarıyor ama kaka yok.Selam kızlar, benim bebeğim 4 gündür kakasını yapmıyor yahuysuzluğuda yok. Hergün en az 2 defa yapardı neden böyle oldu anlamadım. 1 hafta önce sidefer e başladık o yapmış olabilir mi sizce?
Tek zorluğu bebek arabasını ana kucağını katlayıp x-ray cihazına sokturmaları çocuğu mu toparlatayım kendimi mi o biraz sıkıntı. Uçakta emzirme örtüsü ile emzirdim.Kızlar daha önce bebeğiyle uçağa binen var mi aranızda ne gibi zorlukları var tek başıma gidecem eşim gelemiyor
HayırlısıDegildir bence ya öyle bişey varsa grubun cesur yüreği ilan ederim seni
Aynı ya 3 gündür yapmadı bizimki de normalde 2-3 kez yapardı gün içinde.bio gaia başladım ben probiyotik olsun bağırsaklarına diye.bol bol alttan gaz çıkarıyor ama kaka yok.
7100 gram 5 aylık olduk bugün kilosu az diye geçen hafta meyve püresine başlamıştım iyiydi ama buhafta sütlü verdim (formül mama ile) takıldı çocuk kaka yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?