Yapıp döneceğim inşallah canım, merak ettim :)
Evet yaa, birgaripyolcu da yazmış.. Çok sevdiğim bir tatlı.. Hiç yapmamıştım, tarihte süper oldu valla.. Tek sondaki tahin ve ceviz de yasak bana
Ben hiçbirşey anlamıyorum.. İrlandalı, baldan, daldan :) hiç farketmiyor.. Millet video ile oldu diyor.. Ben videolarda o sorunun cevabını bulamadım.. Zaten gazlı bebekler için biraz daha zor olduğundan Vs bahsediyorlar.. Gazı ve rahatsızlığı olmayan çocuğu neden kucakta gezdireyim, neden sallayayım?? O çocuk zaten uyur :)
Aynen bizimki de sinirden de yapıyor ama ikisi farkediyor yinede.. Ben karnına masaj yapıyorum, şu dönme halleri varya, bacağının tekini karnına doğru çekip, yan çeviriyorum pırt yapıyor.. Ben ilgilenmesem poposunu sıkmak gelmiyor aklına :) onu yapana kadar baya çığlık kıyamet ağlıyor gece, uykusu hepten açılıyor, başa sarıyoruz..
Benim bebeğim kanlı kaka yaptı birkaç kez.. Süt ürünlerini kesmeme rağmen geçmedi.. Tıp Fakültesinden randevu almıştım, randevuya gidene kadar yüzünde döküntü oldu, üç haftadır geçmedi, para büyüklüğünde.. Fakülte de kan testi yapıldı, alerjisi var.. Ama doktor daha görmedi.. Bende kendim sıkı diyete girdim kendini toparlasın diye.. Ama yüzünün diğer yerinde de döküntü oldu iki gündür.. Kakası da ishale döndü.. Galiba diş dönemi de girdi araya.. Ayırt edemiyorum.. Hoş patates, salatalık, sebze ile beslenmeme rağmen gaz sorunu bile geçmedi..
Aa evet fitil var bende canım.. Olmadı onu kullanayım.. Zaten ishal olmasına rağmen zor yapıyor kakasını da.. Bizimde huysuz ama şimdi öyle içli ağlıyor ki.. Dünden beri toplasan 3 saat uyumuştur.. Bu kadar da değildi.. Ben hiç uyuyamadım zaten.. Kocam da Laptoptan türkü açmış, başında oturuyor..