- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.381
Doktor dedi ki kendine kendine düşecek gibi görünüyor kanama alanı var dedi. Ben de kendi kendine düşmesini beklemeni tavsiye etmiyorum bence alalım dedi. Eşim de beklemeyelim diyor. Sanırım biz de aldıracağız
İns ya.Allahım bana bağışlasin.ben 4 yıllık evlitim.sen kac yillik evlisinBen de korkuyorum canım. Benim de ilk bebeğim. Canım Allahtan umudunu kesme belki haftaya görürsün.
Bugün 8+0 olduBu arada senin ki kaç haftalık
Kürtajdan ne kadar sonra hamile kaldin canım.Rabbim sana bağışlasin cocuklarınicanm kurtajin bir zarari yok iki kurtaj yasamis biri olarak soyluyorum sonrasinda saglikli dogumum var
kendi kendine bile dusse iceride parca kalmasi ihtimali var diye biliyorum bundan sonraki gebeliklerinin saglikli olabilmesi icin rahimin temizlenmesi gerekiyor
Bugün 8+0 oldu
Normalde kadin doguma gidip o isteyince yaptiriliyor canim. Ben sadece betaya bakilsin istemistim aile hekimi tum tahlilleri yapmis. Tekrardan bi daha yaptirmayi dusunmuyorum simdi.ben hamileliğimi acilde h.sonu ögrendim geçen hafta
aile hekimine ancak öbür ay gidebilirim işte çalışıyorum malesef izin sorun
siz tahlilleri kadın doğuma muayene olduktan sonramı yaptırıyorsunuz yoksa öncesinden tahlil yaptırıp k.doğuma öylemi gittiniz
ben daha doktor muayenesine gitmedim özeldede tahliller pahalıdır sanırım
anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallahKeseyi 4+6 da gördük.kalp atisları icin de 7+6 da gittik.alttan baktı.kalp atisı yok.
kurtajdan sonra ilk adetten snra hamile kalabilirsin demisti prof. doktorum diger doktor 6 ay dinlen demisti ben 3 ay sonra kalmistim canm rahim zaten yumurta uretimine basladiginda yeni gebelige hazir sayiliyormus oyle anlatmisti doktorKürtajdan ne kadar sonra hamile kaldin canım.Rabbim sana bağışlasin cocuklarıni
teşekkürler geri kalanını özelde yaptırmak lazım ozaman
anladım canım teşekkür ederim bende öbür ay nasipse yaptırırımNormalde kadin doguma gidip o isteyince yaptiriliyor canim. Ben sadece betaya bakilsin istemistim aile hekimi tum tahlilleri yapmis. Tekrardan bi daha yaptirmayi dusunmuyorum simdi.
anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah
Biliyorum.dur atim.Bir hafta daha beklemekle iyi yapmışsın canım benim bugun 9 haftalık olması gerekiyordu. Bu arada tel nomu burdan veremem ama özel mesaj atmayı da bilmiyorum sen atmayı biliyor musun
teşekkür ederim sağolun ben daha muayene olmadığım için bilgi almak istedimNelere baktirmak istediginize bagli.bize gerekenlerin tamamina bakiyor olabilirler benden daha kadin dogum doktorum tahlil fln istemedigi icin listede neler var bilmiyorum.ama temel seylere bakıyorlar
Doğru söylüyorsun canım
Cok gecms olsn cnm insallah br skbti olmz. kesenn boyu nekdr bebek ne kdr ?su an bende bi mucze bkliorum kese kucuk bebek ve kalp atimi var simdi doktordan geldim durum hala ayni bir kac gun daha dayanir sonra kalp atimi durur dio nasip bakalim neler olacak
İns en kisa zamanda rabbim bizi de sevindirir.annelerimiz hasta.ve bu haber onlara morel olmustu.simdi nasil söylicez.bilemiyorum.kurtajdan sonra ilk adetten snra hamile kalabilirsin demisti prof. doktorum diger doktor 6 ay dinlen demisti ben 3 ay sonra kalmistim canm rahim zaten yumurta uretimine basladiginda yeni gebelige hazir sayiliyormus oyle anlatmisti doktor
Allah senin bebegini de korusunsu an bende bi mucze bkliorum kese kucuk bebek ve kalp atimi var simdi doktordan geldim durum hala ayni bir kac gun daha dayanir sonra kalp atimi durur dio nasip bakalim neler olacak
teşekkür ederim sağolun ben daha muayene olmadığım için bilgi almak istedim
aile hekiminede kadın doğumada öbür ay gideceğim inşallah
Cok gecms olsn cnm insallah br skbti olmz. kesenn boyu nekdr bebek ne kdr ?
teşekkürler bilgilendirdiğin için.evet öbür ay gidip tahlillerimi yaptırıp kadındoğuma görüneceğim nasipseCanım; biyokimya(glukoz, üre, crea, kolesterol, trigliserid, ast, alt, alb, Fe, toplam demir), hormon (serbest t3,t4, tsh), elisa (anti-hcv, anti-hiv, anti-hbs, HBsAg), hemogram (lökosit, eritrosit, hemoglobin, hematokrit,trombosit, netrofil sayısı, yüzdesi) Vs vs Vs. Daha yazamadığım bir çok test daha yapılıyor. Ben 9aylık süreci yaşamadığım için diğer detayları bilemiyorum ama bana bunlar yapıldı. Kontrol amaçlı B-hcg de bakıldı tekrar. Ancak toksoplazma filan yapılmıyor maalesef.
Birde aile hekimliğine bildirmedim demişsin. Bildir istersen. Bana, kalp atışını duyduktan sonra ultrason çıktısını götürmem gerektiğini, daha sonra da 10. Hafta gitmem gerektiğini söylediler. 10. Haftadan sonrasını sıra geldikçe diyeceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?