- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #43.901
Canım neden ishal olmuş ? Sadece anne sütü mu alıyor?Kızlar alıntı yaptım ama hepinize diyorum
Benim kizim ishal olmuş karın ağrısı olduğu için gürül gürül Muş karın sesleri doktor dinledi Allah razı olsun ilaçları iki gündür kullanıyoruz dün gece çok güzel uyudu doğduğundan beri ilk kez dün vücudum dinlendisizlerde takip Edip yavrularını gaita testi yaptırın aman diyin karnı ağrısını için çocuk meğer kıvranıyor Muş şimdi rahatladım saat başı uyanıyorum ve gündü hiç uyumuyordu hiccccccc ağlama huzursuzluk aman sizlerde dikkat edin
Islak mendil mi yapistiriyormus . Ay ben de kullanıyorum ama ya çok şükür ilaçla açılmışKızlar bugün Dr gittik ve kuzumun genital bölgesi yapışmış ilaçla açtı orda ıslak mendille silme dedi ve tekrarlama ihtimali varmış dikkat edin kızlarınıza
Eğer orayı çok temizlersek yada temizlemezsek olurmuş o kısmj çok temizlemicekmişiz ıslak mendil çok kullanma oraya dediIslak mendil mi yapistiriyormus . Ay ben de kullanıyorum ama ya çok şükür ilaçla açılmış
Hiç bilmiyorum yaCanım nasıl olacak bu böyle çok zor . Boluneceksin
Aa nasıl fark edildi, doğuştan mı oluyormuşKızlar bugün Dr gittik ve kuzumun genital bölgesi yapışmış ilaçla açtı orda ıslak mendille silme dedi ve tekrarlama ihtimali varmış dikkat edin kızlarınıza
Anladım canım sağol geçmiş olsunEğer orayı çok temizlersek yada temizlemezsek olurmuş o kısmj çok temizlemicekmişiz ıslak mendil çok kullanma oraya dedi
Aynen bu rapor işi benimde canımı sıkıyor.eşime de bu konuda yardım etmediği için kızdım bebekle uğraşıp duruyorum.Hiç bilmiyorum yahaftaya rapor bulmam lazım daha çıkmazdayım resmen
Ayy bizede Prick testi demiş.. Yaptırmayacağım yaa.. Zaten kan aldırdım diye eşim tripli.. İyi ki hastanede beklemedik.. Bizimki hâlâ kala yapmadı
Canım biz gittik hastaneye.. Üç tüp kan aldılar.. Gaita testi istediler.. Kakasını daha yapmadığı için veremedik.. Birde deri testi istediler.. Onu da yaptırmayacağım.. Kan ve gaita testi çıksın da ona göre bakarız artıkİnsallah canım. Allah sifasını versin biran önce.
Amin canım.. Bizde 2. Aydan sonra olduğu için ben rotaya filan bağlamıyorum nedeni.. Gittik doktora, 3 tüp kan aldılar.. Belirtiler önemli imiş.. Gaita da istediler.. Çok yoğunlar, iki hafta sonra hem sonuç göstereceğim hem de deri testi uygulanacak.. İnşallah birşey çıkmaz..
Normal yatak, reflü yatağı şeklini aşıyor canım.. Kimi yeri az kaldırıyorsun kimi yeri fazla..
Aynı bendeki psikoloji.. Üstelik birde hâlâ gaz sancısı, kakası derken kendimi yetersiz hissediyorum.. Gündüzleri de ayakta sallayarak 30-40 dk üç kez uyutuyorum.. Nasıl olacak bilemiyorum.. Uyku eğitimi de tavsiye etmeyen uzmanlar var güven duygusunu zedelediği için.. Mesela yanına panda koyuyorsunuz ama o çocuk onun oyuncak olduğunu bilmiyor, perdenin perde, yastığın yastık olduğunu Vs bilemezler diyorlar.. Haklılar.. Ama işte bu türlü de kalitesiz uyku oluyor.. Uyku danışmanları da uyku ile bir nesneyi bağdaştırsın mantığındalar.. Arada kaldık iyice.
Ayy Allahım kolaylıkla atlattırsın canım..
Canım biz gittik hastaneye.. Üç tüp kan aldılar.. Gaita testi istediler.. Kakasını daha yapmadığı için veremedik.. Birde deri testi istediler.. Onu da yaptırmayacağım.. Kan ve gaita testi çıksın da ona göre bakarız artık
Yok canım ben biraz titizim temizliğini yaparken farkettimAa nasıl fark edildi, doğuştan mı oluyormuş
Teşekkür ederim sağol canımAnladım canım sağol geçmiş olsun
bu durum bizdede ustelik iki kizimda da isin asli soyle biraz uzun olacak ama anlatayim.ortanca kizim 2014 dogumlu o zamandan duyardim vajinal yapisiklik aama ben bildigimiz vajinal deligin yapisik oldugunu zannederdim .bakardim normal deligi var.doktor kontrollerindede doktor bezini acar hafifce aralar bakardi bunu kontrolediyor zannederdim.Kızlar bugün Dr gittik ve kuzumun genital bölgesi yapışmış ilaçla açtı orda ıslak mendille silme dedi ve tekrarlama ihtimali varmış dikkat edin kızlarınıza
Aynen çok kötü birşey şuan çok huzursuz mesela üstüne grip olmuş daha da kötü şimdi her bez değiştiğim de daha da dikkatle bakıyorum tekrarlama şansı yüksekmiş krem falan da vermedi sordum krem falan verecekmisiniz diye hayır vermiyoruz getireceksin açıcakta diyor bir iki kez de idrar enfeksiyonu geçirdi belki de buda sebep oldu yapışmasına aynı sefa kremi var onu sürüyorum şimdi yumuşak kalsın diye bakalım kontrol edicem artık ve kötü tarafı da 15 yaşına kadar regli olana kadar da olabiliyormuş genel de bir iki kere olup bir daha olmuyormuş inşallah öyle de olurbu durum bizdede ustelik iki kizimda da isin asli soyle biraz uzun olacak ama anlatayim.ortanca kizim 2014 dogumlu o zamandan duyardim vajinal yapisiklik aama ben bildigimiz vajinal deligin yapisik oldugunu zannederdim .bakardim normal deligi var.doktor kontrollerindede doktor bezini acar hafifce aralar bakardi bunu kontrolediyor zannederdim.
meger oyle degilmis nettede bununla ilgili fazla gorsel yok yani o bolgenin yapisi tam olarak nasil.olmali anlayamamistim.meger bayagi acik olmaliymis.
ortanca kizimin o bolgesinde yanma ve batma sikayetiyle kucuk kizimin aylik kontrolunde onuda muayene ettirdim .doktor vajinal yapisiklik dedi .idrar yolu enfeksiyonuna sebep olur istahsizlik huzursuzluk yapar bi cocuk cerrahina gorunun dedi.
cocuk cerrahida elle mudahale etti bayagi eliyle actirarak orayi araladi .simdi arada kontrol ediyorum yine yapisiyor ama ben doktor kadar aralayamiyorum bide cocuk irrite oluyor.psikolojini de etkilemek istemiyorum.
kucuk kiziminda yapisik ustelik onu ki nester darbesi gerektirecek kadar yapisik.ve gecen ay idraryolu enfeksiyonu oldu bu yuzden antibiyotik kullandik.yavrum surubu sap sap yedi.ek gidadan once antibiyotigin tadina bakmasi cok uzdu beni.
konuyla ilgili cok makale olkudum kimi yaptir kimi yaptirma diyor kafamda deli sorular.yapilmassa bu cocuk sik idrar yolu enfeksiyonundan hep antiboyotikmi kullancak.
en buyuk kizim 12 yasinda oda bir yasina kadar defalarca iye oldu ve hep antibiyotik kullandi ozan boyle bi kontrol yapmiyordu doktorlar vajinal yapisikligidahic duymamistim.tip bile sonradan mi gelisiyor buluyor bu durumlari anlamiyorum.belkide onuda boyle.bir durumu vardi ama anlasilmadi
simdide 12 yasindaki kiza gel annecim bakayim yapisiklik varmi diye konyrol edemem...
anne baba olarak sastik kaldik ne mem biseymis bu
kiz anneleri sizde doktorunuza danisin .
Her gün 5 saat gündüz uykusu uyuttugum çocuk bugün 2.30 saat zor uyudu bölük bölük bol iniltili, bi ara kanguruyla dışarı çıktık durdu ya :)
Canım Allah bir an önce sifasını verir insallah. Bizim kız hala kanlı kaka yapıyor. Pazartesi gidecegiz. Bakalım bize ne diyecek. Bende sana yazarımCanım biz gittik hastaneye.. Üç tüp kan aldılar.. Gaita testi istediler.. Kakasını daha yapmadığı için veremedik.. Birde deri testi istediler.. Onu da yaptırmayacağım.. Kan ve gaita testi çıksın da ona göre bakarız artık
Gece nasıl uyuyorHer gün 5 saat gündüz uykusu uyuttugum çocuk bugün 2.30 saat zor uyudu bölük bölük bol iniltili, bi ara kanguruyla dışarı çıktık durdu ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?