2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok yakın ama uykusunun en güzel yerinde çocuğu perisan etmeye gönlüm el vermiyor

Kızlar okuyamadım yazdıklarınızı ama oğlum kanlı kaka yaptı hafif mukus var ilk defa geliyor başıma ,bi de rota virüsü aşısını yaptırdığımız çok az olmuştu ilk gün geçmişi yan etkisinde olabilir yazıyodu telaş yapmadım sebebi ne olabilir lütfen yardım edin çok kötüyüm

Çok yakın ama uykusunun en güzel yerinde çocuğu perisan etmeye gönlüm el vermiyor

Aslında sabah zaten kaldırıyorsun son kez emsin diye. Ben en azından öyle yapıyorum o zaman uyanmış oluyor zaten. Sonra götürüyorum bırakıyorum, biz aynı apartmandayız ama uzak da olsa mecburen böyle yapacaktık.

Sabah 7.15 benim servisim bi türlü aklima oturmuyor. Aralık ayında işe döneceğim o soğukta çocuğu nasıl götüreceğim kafamda oturtamıyorum

Bizde çoğunlukla on iki bir arası çalışıyor oluyoruz da saatten düşerler mi bilemiyorum.. Benim annem on dk olsa, gelmemesi normal, götürür bırakırım.. Araba olmadığı için haklısın tabi.. Annenler de demi yok? Ya da servis oradan geçiyorsa annen bekler, sen ona verirsin.. En kötü iki gün orda bir gün evde kalırsınız..

Amin canım, geçmiş olsun ..

Benim oğlum da yapıyor canım.. İlk iğne ucu kadar birkaç damla idi.. Üzerinden epey geçti, sonra yoğun iki üç yerde gördüm.. Doktoru bakso diye damla verdi, bir hafta kullandık.. Sonra bir kaç kez iğne ucu kadar yine oldu.. Ben bu süreçte süt alerjisi olabilir diye süt ürünlerini kestim, yine vardı.. Yarın tıp fakültesine gideceğiz.. Kan testi yapılır yüksek ihtimal, süt alerjisi var mı diye? Bizim bebekler gazlı ya çok ıkındıkları için de olabilir.. Çocuğu biri öptü ise amip dizanteri de olabilirmiş.. Hoş emen bebekte amip olmaz diyen doktor da var..

Bizdeki belirtiler; jöle gibi mukus kaka, Kakada kan, gürültülü kaka, kötü kokulu, huysuzluk, karın gurultusu, birkaç yerinde yara(yeni oldu), kafada iki üç geçmeyen konak

A aeengineer servis çok ters kalıyor. Hatta kendim götürmem için çocuğu bırakıp tekrar evime kadar dönmem gerekiyor çünkü servis evime 2 dk mesafeden geçiyor. Annemlerde de araba yok haftaiçi kalıp cumadan evine geçersin diyorlar

Evet malesef oyle saat 7.30da uyaniyor mecburen. Ama aklima daha iyi bir fikir ve baska bir imkan gelmiyor, baska birinin annemden daha iyi bakacagini dusunmuyorum. Yeri geliyor bizim bile of dedigimiz anlar geliyor ki, kendi canindan kanindan olmayan ne yapmaz el kadar bebege Allah korusun, neler duyuyoruz. Kimseye guven olmuyor ne yazikki. O yuzden varsin erken uyansin boyle bir imkan varken. Yeterki sevgiyle ilgiyle buyusun, guvenle buyusun.

Yaa on dk mesafe bile uzak oluyor bazen neyse ki birkaç ay sürer en fazla.. İyi yanı annenin olması ve bakabilecek olması.. Büyük nimet..
Belki bir taksi ile anlaşırsınız.. Her sabah aynı saatte, annene sonra geri servise yakın bırakır.. Sabahta varsın 7 de kalksın.. Sen bir tek mont giydirirsin ya da.. Eşyalar çantada hazır olur.. Annen halleder.. Benim oğlan yediyi görmez en uykusuz günlerde bile :)

Kızlar nasılsınız eskisi gibi giremiyorum artık bir derdim var pazar günü fark ettim kızımın genital bölgesinde bir çizgi sonra delik oldu sanki iç dudaklar yapışmış gibi üst tarafı kızları olan dikkatli olun bakın salı gününe randevu aldım ama dayanamıcam yarın sabahtan acilden götürücem of çok taktım kafama

Bitik mi oldu acaba idrarini yaparken zorlaniyor mu acaba vajina yapismasi olablr mi.yigenimde bebekken olmustu once ilacla tedavi etmeye calisti dr.olmayinca eliyle acti operasyon yapti yani.pisik kremini surerken dikkat edin kiz bebis anneleri o etkilermis bu durumu.gecmis olsun canim umarim önemli bi sey degildir.acildeki doktor mudahale edemez diye dusunuyorum bu duruma ama icin rahat edecekse sen bilirsin tabi

Bilmiyorum ki yapışıklığı okudum ama bilmiyorum ki resim çektim yarın göstericem Dr

Belirtilerin nerdeyse hepsi bizde de var ah şu gaz yok mu Allahım nolur bitsin artık öyle gürültülü yapıyo ki kakasını canım benim çok üzülüyorum, bakalım yarın tekrarlarsa öğleden sonra doktora götürürüm inşallah kötü bişi çıkmaz teşekkür ederim cevap verdiğin için

Keske paylassan cnm foto.yok basta bi alim dedim reflu yatagi abimin oglu surekli asagiya kayiyodu uykusinda bnde almadim ondan.alsam olurdu aslinda.ama simdi buyudu sigmaz alsam bile

Kendimi cok suclu hissediyorum
Ayni zamanda yorgun ve uykusuz
Uyku egitimini uygulayan varsa nolur bana yazsin((
benim bildigim bebek ginduz iki satte bir uyur bizim oglan uyucam diye korkuyor
Uzuluyorum cook.ornek vereyim size bugun aksam saat 6 7 gibi uyandi ve yarim saat once uyuttum suan ayagimda hala salliyorum.ve birazdan uyanicak hissi surekli beynimde.cnku yatinca direk uykuya gecemiyor devamli uyaniyor.napicam sasirdim (((suan uyuyor ya mesela gece saat basini goruyorum resmen.bendemi yanlis anlamadim uzuluyorum suclu hissediyorum

Ben 1 aydır kahvaltı maması çorba meyve püresi pirinç ünlü muhallebi veriyorum cnm mecbur kaldık

Merhaba özel sektör sabah 7 akşam 7 çalışıyorum demişsin dikkatimi çekti yasal hakların var zaten haftada 45 saat çalışma ve artı sen süt izni kullanıp daha erken çıkabilirsin ve devamlı 12 saat çalışma yasal olmadığı gibi emziren birisi için hiç değil tam sektörünü bilemiyorum ama işverenler her yasaya uymasada bu tarz özel durumlarda anlayış göstermek zorundalar. Bende işe dönmek zorundayım özel sektöerde çok izin yapamazsın tam saatlere uyamazaın ama seninki biraz fazla gaddar geldi bana bence haklarınla ilgili tekrar görüş 12 saat uzak kalmak sanada bebeğinede çok zor olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…