2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mrb cnm keseyi gördügümüzde bebekte rahme yeni düşmüş demişti doktorum sadece folıkasıt verdi bana doktorum tahliller istedi 2hafta sonra gel dedi

Ya süt olayı çok karışık. Geçen sefer doktorum, pastörize süt iç mi dedi içme mi dedi hatırlayamıyorum. Çok kesin söylemişti herşeyi. Ama hatırlayamıyorum işte. Şimdiki doktora sordum, farketmez dedi. Bende yarım yağlı süt içtim, bu hafta, kahvaltıda. Bilen bir arkadaş bilgilendirse iyi olur aslında

Çokkk haklısınız ya.. Öğrenci ikende 5lt lik su alırdım. 1ayda bitmezdi. Öyle çay, kahve de sevmem. Şimdi her bardağı sayıyorum, çok zorlanıyorum, Allahım yardım etsin artık :)

Bende çok severim. Doktor rapor Verdi, evdeyim. Günde bir ekmek kesin bitiriyorum, sürekli birşeyler yiyorum. İnanılmaz iştahım açıldı. Umarım bı raporlu dönemde çok kilo almam. Yoğurdu kendinizin yapması da çok güzel. Bende çok istiyorum da hiç denemedim

ya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam
Canım bende de en başta gaz vardı, inanılmaz şişti karnım. Hamile olduğumu öğrenmeden öncede hafif hafif bulantın vardı. Ama ikiside bitti. Bende kendimi garip hissettim, birşey mi oluyor diye. Hamile olmayan halime döndüm resmen. Ama doktor kontrolde keseyi filan görünce rahatladım. Keseden önce olan sıkıntılar geçti. Olabiliyor yani. İnşallah sona kadar sorunsuz atlatırız. Yumurtayı da kokusundan mı yiyemiyorsun acaba? Yapabilecek biri varsa, hazırlasa, biraz baharat yeşillik filan, kokusu baskılansa, belki yiyebilirsin

Canım öyle zorlama kendini. Bebekler yediklerimizden direk beslenmiyor. Yediklerimiz depolarda toplanıyor
Bebek oradan ihtiyacı kadarını alıyor. Yani o besleniyor. Önemli olan sana az kalmaması, kendin için yiyebilmek. Zorlandığın besinleri vitamin takviyesi olarak yazarlar. Yani kusacak kadar zorlama kendini canım.

hamilelik tedavimde doktor ilaçlar sadece seni şişirir besin alarak değerlerini yükseltmen gerek demişti eşim de oradan taktı bu konuya canım işte salıya kadar bu bebek az besin alır olayını eşime ikna ettirmem lazım doktor derse ancak inanır :)

doğru canım, kocaları ikna etmek zor, doktor söylemeli.. En azından cevizin, hurmadan, meyveden besinini ihmal etme canım

Arkadaşlar hepimizin göbüşü şiş madem çatlak önleyici başladınız mı? Benim goguslerim karnimdan önce catlayacak galiba

doğru canım, kocaları ikna etmek zor, doktor söylemeli.. En azından cevizin, hurmadan, meyveden besinini ihmal etme canım
kuru meyve ve kuruyemiş bol bol yiyorum günde tüm ara öğünde onları tercih ediyorum sabahları aç karnına bir kaşık bal yemek çok güzel gün boyunca resmen koruyor beni

.
Bende hep tokluk hissi var..günde 1 dilim ekmek yiyorum ancak..Akşam azcik yemek o..Böyle tok olan var mı hep acaba?

Ben normal de 3 lt su tüketirdim şimdi sadece ilaçlarımı içerken oda zorla içiyorum midem bulanıyor çok kötü oluyorum ve su içemediğim için çok üzgünüm

Canım benim bebeğin kalp atısi yok.hiç yok.

.
Bende hep tokluk hissi var..günde 1 dilim ekmek yiyorum ancak..Akşam azcik yemek o..Böyle tok olan var mı hep acaba?
Keşke bende de olsa o his. Bir öğünde bir ekmek yiyeceğim, zor tutuyorum kendimi. Yarım ekmek yiyorum. Bu seferde aç kalıyorum. Ne yiyebilirim diye geziniyorum sürekli. 52 kilo ile başladım, bakalım kaç olacağım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…