- 29 Eylül 2015
- 5.223
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #4.101
Canım iğneden sonra kesilmedi mi ? 8.haftadan sonra düşük riski çok azaliyormus sen kalp atışını hangi hafta duymustun ? Inşallah duymak bana da nasip olur çok korkuyorum6+1 de ilk kanamam oldu birde dün.7+2 deyim cnm.bnm kesilmiyor işte kanama
Mrb cnm keseyi gördügümüzde bebekte rahme yeni düşmüş demişti doktorum sadece folıkasıt verdi bana doktorum tahliller istedi 2hafta sonra gel dediCanım merhaba, bende 5+2 henüz yarın da keseye bakıcaz, bebeği gördünüz mü kese de yoksa daha sonra mı görünür ? Birde doktor folik asit vitamin felan verdi mi :) Allah bizlere bağışlasın miniciklerimizi ♡
Ya süt olayı çok karışık. Geçen sefer doktorum, pastörize süt iç mi dedi içme mi dedi hatırlayamıyorum. Çok kesin söylemişti herşeyi. Ama hatırlayamıyorum işte. Şimdiki doktora sordum, farketmez dedi. Bende yarım yağlı süt içtim, bu hafta, kahvaltıda. Bilen bir arkadaş bilgilendirse iyi olur aslındaAh ben de süt içemiyorum hiç haftada bir kaç bardak ancak. Onu halletmem lazım. Peki sütü herhangi bir kapalı süt mü alıyorsunuz yoksa günlük süt mü?
Yoğurt her gün 1 kase kesin yiyorum iş yerinde bir de evde yiyorum bazenleri.
Çokkk haklısınız ya.. Öğrenci ikende 5lt lik su alırdım. 1ayda bitmezdi. Öyle çay, kahve de sevmem. Şimdi her bardağı sayıyorum, çok zorlanıyorum, Allahım yardım etsin artık :)ben günde belki 3 lt içiyorumdur sabah aç karnına mutlaka su içerim
her çayın peşine bir bardak su içerim
su vucutta çok önemli biraz zorlayın kendinizi bebişiniz için
hergün yogurt ayran yiyorum ama süt içme alışkanlığım yok benimde malesef
Bende çok severim. Doktor rapor Verdi, evdeyim. Günde bir ekmek kesin bitiriyorum, sürekli birşeyler yiyorum. İnanılmaz iştahım açıldı. Umarım bı raporlu dönemde çok kilo almam. Yoğurdu kendinizin yapması da çok güzel. Bende çok istiyorum da hiç denemedimbenim pazar günleri evime köyden geliyor ondan içersem içiyorum onun dışında kapalı süt pek içmiyorum
aldığım sütten yoğurt yapıyorum hergün yiyorum iştede hazır yoğurt çıkıyor mecbur yiyorum
peyniri yoğurdu severim ama süt içemiyorum işte
sabahları mutlaka haşlanmış yumurta yiyorum
ara ögün fındık üzüm badem ceviz v.s yiyorum meyva yiyorum ara ögün
ekmek hamurişi çok severim onları azaltmaya başladım
Canım bende de en başta gaz vardı, inanılmaz şişti karnım. Hamile olduğumu öğrenmeden öncede hafif hafif bulantın vardı. Ama ikiside bitti. Bende kendimi garip hissettim, birşey mi oluyor diye. Hamile olmayan halime döndüm resmen. Ama doktor kontrolde keseyi filan görünce rahatladım. Keseden önce olan sıkıntılar geçti. Olabiliyor yani. İnşallah sona kadar sorunsuz atlatırız. Yumurtayı da kokusundan mı yiyemiyorsun acaba? Yapabilecek biri varsa, hazırlasa, biraz baharat yeşillik filan, kokusu baskılansa, belki yiyebilirsinya kızlar ben de yumurta yemek istiyorum ama kendimi bildim bileli haşlanmış yiyemiyorum ne yapmam lazım ya bir de bende hiç bir belirti yok sadece göğüslerim şiş ve hassas birde durmadan idrara çıkmam
Mrb cnm keseyi gördügümüzde bebekte rahme yeni düşmüş demişti doktorum sadece folıkasıt verdi bana doktorum tahliller istedi 2hafta sonra gel dedi
Canım öyle zorlama kendini. Bebekler yediklerimizden direk beslenmiyor. Yediklerimiz depolarda toplanıyorşükürler olsun ki duadan başka yoldayış yok
evet yumurtayı o şekilde tüketiyorum ama balık hiç yemedim
eşimle en çok tartışma konumuz bu yemek olayı artık kussam da tiksinsemde yemek zorunda olduğumun farkındayım .
Canım öyle zorlama kendini. Bebekler yediklerimizden direk beslenmiyor. Yediklerimiz depolarda toplanıyor
Bebek oradan ihtiyacı kadarını alıyor. Yani o besleniyor. Önemli olan sana az kalmaması, kendin için yiyebilmek. Zorlandığın besinleri vitamin takviyesi olarak yazarlar. Yani kusacak kadar zorlama kendini canım.
hamilelik tedavimde doktor ilaçlar sadece seni şişirir besin alarak değerlerini yükseltmen gerek demişti eşim de oradan taktı bu konuya canım işte salıya kadar bu bebek az besin alır olayını eşime ikna ettirmem lazım doktor derse ancak inanır :)
Doktorlar kan testi ister canım. Demir, hemoglobin, açlık şekeri, troit Vs. Kendileri yazıyor içeriğini. Birde toksoplazma testi istiyorlar. Kan testini aile hekimliğinde bile yaptırabiliyorsun.Ne tahlili canım ? Banada folik asit verdi başka birşey demedi.
kuru meyve ve kuruyemiş bol bol yiyorum günde tüm ara öğünde onları tercih ediyorum sabahları aç karnına bir kaşık bal yemek çok güzel gün boyunca resmen koruyor benidoğru canım, kocaları ikna etmek zor, doktor söylemeli.. En azından cevizin, hurmadan, meyveden besinini ihmal etme canım
.Bende çok severim. Doktor rapor Verdi, evdeyim. Günde bir ekmek kesin bitiriyorum, sürekli birşeyler yiyorum. İnanılmaz iştahım açıldı. Umarım bı raporlu dönemde çok kilo almam. Yoğurdu kendinizin yapması da çok güzel. Bende çok istiyorum da hiç denemedim
benimde gögüsler şiş öyle çok belirgin ağrılarım yok arada belim adet ağrısı var gibi ağrıyor o kaadar
herkesde belirti başka başkadır paniklik bi durum yok
ben ilk hamileliğimi çok rahat geçirmiştim sancı ağrı bilmeden
haşlanmış yumurta yiyemiyorsan az yağda omlet menemen yapabilirsin peynirli v.s.
Canım benim bebeğin kalp atısi yok.hiç yok.canım bozma moralini Rabbim ne derse o olur benim yengem yeğenime hamile iken neler dediler neler yok sakat çocuk yok Down Sendromlu hiç bir hastane kabul etmedi bir tek zeynep kamil kabul etti oda imza karşığında maşallah şuan yeğenim sapasağlam 3 yaşında bir kız ondan dolayı kafana takma
Ben once sabah devlete gittim o d7yamadi.ozele git dedi.özele gittim bunları özeldeki dediağla canım ağla ki rahatla içindekilerini dök ama tek doktorla da kalma
Keşke bende de olsa o his. Bir öğünde bir ekmek yiyeceğim, zor tutuyorum kendimi. Yarım ekmek yiyorum. Bu seferde aç kalıyorum. Ne yiyebilirim diye geziniyorum sürekli. 52 kilo ile başladım, bakalım kaç olacağım???.
Bende hep tokluk hissi var..günde 1 dilim ekmek yiyorum ancak..Akşam azcik yemek o..Böyle tok olan var mı hep acaba?
Allah tan ümit kesilmez canım bol bol dua et bizde ederiz sana inşallah cuma günü hayırlısıyla duyarsın kuzumBen once sabah devlete gittim o d7yamadi.ozele git dedi.özele gittim bunları özeldeki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?