2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ozaman erkek jinekoloğ seç derim çünkü genel olarak kadın doktorların öyle bir tavrı var erkek doktorlar bunu aşmış
Dimi banada öyle geliyor daha nazik oluyolar eşim muayeneye bişey demiyoda doğuma biraz karşı gibi yinede karar benim tabi ama erkek doktorlar çok kibar oluyo bu konuda cidden

Tahmini bir haftaysa git derim çünkü daha önce yaşadığın sıkıntıdan ötürü git normal bir gebelik olsaydı bekle derdim ama sen randevunu al ve git erken bile olsa için rahat eder en azından
Ya yarın gideyim o zaman zaten meraktan çatlıycam çok şükür daha bi sıkıntımız olmadı leke ağrı va kan tahlilide güzel ilerledi rabbim kalp atışını duymayı nasip etsin bi kere gittim canım değerim 2 bindi görünmedi görülmezde dedi şimdi bedava kontrol süresi içindeyim 5 gün geçti 1,2 güne gideceğim inşallah siz duydunuzmu kalp atışı kaç haftadasınız

Dimi banada öyle geliyor daha nazik oluyolar eşim muayeneye bişey demiyoda doğuma biraz karşı gibi yinede karar benim tabi ama erkek doktorlar çok kibar oluyo bu konuda cidden
Bir sağlıkçı olarak hepsiyle çalıştım bu konu da kesinlikle Emin’im erkek doktorların bazı şeyleri aştığına ve çok daha kibar davrandığına ben bulamadım burda yoksa ben de isterdim ama benim ki kadın memnun muyum çokta emin deilim geçen hafta çok iyi davranan doktor bugün yüzüme bil bakmadı ve sinirli sinirli konuştu

Ben geçen hafta gitmiştim duymayı bırak yolk kesesi bile görünmedi moralim çok bozuldu ama elden birşey gelmiyor beklemekten başka sonra kendi kendime dedim stres yapsan da olacak yapmasan da yanı diyeceğim o ki nasipte ne varsa onu yaşıyacaz git için de rahat eder hem belki keseyi görürsünüz

Ruh halleri karışıyor sanırım gerçi ben daha bursada hastane bile bulmuş değilim medicabil ilgisiz idi doruk çok kalabalık medical parkta da gittiğim bayan doktoru sevmedim önceki gittiklerim şimdi iyi doktorda sonuna kadar devam etmek istiyorum

İçine sinen doktorda devam et derim ben şuan değişmeyi düşünmüyorum ama böyle davranmaya devam ederse değişirim mecburen

Ya değerlerim güzel artmaya devam ediyorsa çıkan sonuçlardaki gibi keseyi rahat görürüm ben hepsini göreyim diye bekliyorum aslında cumartesi gidelim diyor annemde bakalım dayanacakmıyım ilk gebeliğimde çok doktora gittim çok stres yaşadım bu yüzden gitmek istemedim açıkcası

İçine sinen doktorda devam et derim ben şuan değişmeyi düşünmüyorum ama böyle davranmaya devam ederse değişirim mecburen
Evet insan güvenmek istiyo sonuçta ona hem kendi hemde bebeğiniZin canını emanet ediyorsunuz ve haliyle nezaket ilgi bekliyorsunuz bu çok doğal

Kızlar tek taraflı kasık ağrısı genel olarak günün her saati var bu normal mi acaba sordunuz mu doktorlarınıza ben daha gitmedim Cuma'yı bekliyorum

Yok canim ya benim bulantim falan yok ilkindede hic bilmemistim.. kasiklarimda ve belimde agri oluyor arada cok halsizim ve uykum cok ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum :) sende durumlar nasil
Benim de aynen öyle mide bulantim yok ama mide yanması yaşıyorum. Bir de senle ayni canim bel ve kasiklarımda ağrı halsizlik uyku modu. :))

Kesinlikle erkek doktor canım ben kaç sene kaç doktora gittim ama kadın doktorlardan memnun kalmadım. Geçen sene tüp tedavimde dondurulmuşum vardı ocakta miyomum görüldüğü için dondurulmuştu temmuzda transfer oldu erkekti aslında doktorum ama yurtdışındaydı öbür kadın dr transferi yaptı iyiydi hoştu ama bana transfer sırasında senin hemeroidin var biraz büyük demişti o an denilecek şey mi. biliyorum ama sıkıntı vermiyor dedim. kimyasal oldu o. Bu sefer bursa acıbademde denedim doktorum erkekti çok kibardı transferim harika geçmişti hamileyim o yüzden hangi dr da rahatsan ona devam et hamileliğin boyunca tabii ben kendi şehrimde başka dr devam edicem ama onu da tanıyorum aşılamamı yapmıştı rahat olucam

Benim de aynen öyle mide bulantim yok ama mide yanması yaşıyorum. Bir de senle ayni canim bel ve kasiklarımda ağrı halsizlik uyku modu. :))

benim sabah ve akşam karışıyor bulanıyor kasık ağrısı fazlalaştı dün sancı girdi çok korktum ayağım dizim ağrıyor tüp gebesiyim kese görünsün kalp duyulsun testler yapılır neyim eksikse takviye alırım

[/QUOTE]

beni de ekler misiniz?

beni de ekler misiniz?[/QUOTE]
benide eklermisiniz 4 hafta+6 günlük hamileyim doğuma 246 gün kaldı bebeğin doğum tarihi 20.09.2018 kocaelinde yaşıyorm yaşım 34

Sa kızlar merhba nasılsınız... dun yaptıgım teste gebe oldugumu ogrendım... yasım 32 ve bu zamana kadar epey seyle mucadele ettım fsh amh asla cocuguz olmaz dendı falan... bu benım 4 gebelıgım ılk kurtaj oldum sonra 2012 dogumlu bı kzıım var bın kere sukur sebebım sonrada gecen sene hazıran ayında 14 haftalık bı kurtajım yıne var... aslında genetık sonuclarım bıle hala cıkmadı ama genetık dr um bıle senın zaten saglıklı bı cocugun var ama ıstıyosan yapalım testlerı dedı... cok konustum ama dokunsanız bın ısıtırsınız gıbı bı gebelık hayatlarım oldu... kızımlada boyle bır gruptaydım harıka dostluklarım oldu hatta Bursalı bı arkadasım ıle 6 yıl olucak resmen kardes olduk ve onu bana kk Hedıye ettıburadaki sohbetler cok samımı bılıyorum 5 yıl aradan sonra yıne gırıp yazmak nasıp oldu

Kızlar tek taraflı kasık ağrısı genel olarak günün her saati var bu normal mi acaba sordunuz mu doktorlarınıza ben daha gitmedim Cuma'yı bekliyorum
Ara ara gelip gidiyor. Bir anda oluyor sonra kayboluyor. Sürekli varsa yatip dinlen uzan. Benim solda cok vardi 2 gundur de sagda :)

Malum 4. Gebelık sanırım bıraz tecrubelı bı anneyım zaten cocugun olmaz muhabbetıne tıp okusam anca bu kadar bılgı toplardım allah ıbrahım saracoglundan razı olsun onun kürleri sayesınde fsh amh denılen lanet menopoz baslangıcı teshıslerını yendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…