• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Herkese iyi akşamlar.ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.buradaki arkadaşlarda benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum.tup bebek ile bir oglum oldu 2.5 yasinda.artik ikinci çocuk için tekrar tüp yapacakken hamile olduğumu öğrendim çok sevindim.bthcg 867.4 çıkmıştı doktora gittim keseyi görü ama çok küçük dedi kanamam vardı kahverengi rapor ve progestan vajinal verdi.iki gün baya kanadım parlak kırmızı düşük yaptığımı sandim doktorumu aradım kes progestan dedi büyük ihtimalle düşük yapıyormuşum.bugun kontrolüm vardı düşürdüm sanarken keseyi yine gördüm 5+4 günlük ama içi şuanda boş birşey yok ve doktorun dediğine gore kesinin sınırları biraz düzensiz.onumuzdeki pazartesi yine çağırdı kalp atımını duymamız lazım dedi.cok tedirginim.ara ara kahverengi kanama devam ediyor.benimle aynı durumu yasayan varmı.??endişelenmem için erken mi bilemiyorum

Cnm ben den bahsediyorsun sanırım ben gidecektim ve gittim çok şükür kalp atışını duyduk çok rahatladım valla Allah herkese nasip etsin çünkü geçen hafta çok gerideydi ve çok küçük demişti doktor sat tarihime göre bir hafta geride ama 6+1 dedi bugün hayırlısı olsun arrık
Çok sevindim canım,bizde duyduk bugün kalp atışını çok şükür.

E
Ülkü hanımamı gidiyorsun orda onu baya övüyorlar :) birde eğer memursen üyeliği varsa %20 indirim yapıyor orası doğum ve muayene ücretinde
Evet canim ulku hanima gidiyorum 3 yada 4 yildir doktorum cok memnunum ben :) hastane personelinden de tanidigimiz cok o nedenle daha iyi bizim icin

Cnm ben den bahsediyorsun sanırım ben gidecektim ve gittim çok şükür kalp atışını duyduk çok rahatladım valla Allah herkese nasip etsin çünkü geçen hafta çok gerideydi ve çok küçük demişti doktor sat tarihime göre bir hafta geride ama 6+1 dedi bugün hayırlısı olsun arrık
Geçen pazartesi gittik bizde o zaman 6+2 idi benim bebişimde 1hafta daha küçükmüş kalp atışı dıyamadık dolayısıyla.nprmal kese ve yolk kesesi vardı sadece 15gün sonra tekrar bakalım o zaman duyulur dedi canım 22ocakta gideceğiz bakalım inşallah duyarız bizde.senin bebeğin sata göre ne kadarlıktı kalp atışını duyduğunuzda doktor ne kadarlık dedi gelişimine göre canım

Iyi aksamlar kizlar. Bende bugun hamile oldugum ogrendim... evde gebelik testi yaptim cift cizgi. Yarin da kan verecegim. Telefonumdaki uygulamaya gore 4+4 gosteriyor...ne zaman keseyi gorurum bilmiyorum rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip eder insallah
5+0 da gördüm keseyi ben canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

Herkese iyi akşamlar.ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum.buradaki arkadaşlarda benimle aynı durumda olan varmı merak ediyorum.tup bebek ile bir oglum oldu 2.5 yasinda.artik ikinci çocuk için tekrar tüp yapacakken hamile olduğumu öğrendim çok sevindim.bthcg 867.4 çıkmıştı doktora gittim keseyi görü ama çok küçük dedi kanamam vardı kahverengi rapor ve progestan vajinal verdi.iki gün baya kanadım parlak kırmızı düşük yaptığımı sandim doktorumu aradım kes progestan dedi büyük ihtimalle düşük yapıyormuşum.bugun kontrolüm vardı düşürdüm sanarken keseyi yine gördüm 5+4 günlük ama içi şuanda boş birşey yok ve doktorun dediğine gore kesinin sınırları biraz düzensiz.onumuzdeki pazartesi yine çağırdı kalp atımını duymamız lazım dedi.cok tedirginim.ara ara kahverengi kanama devam ediyor.benimle aynı durumu yasayan varmı.??endişelenmem için erken mi bilemiyorum
Hayırlı olsun canım ben yaşamadım ama böyle durumlardaki arkadaşlar genelde başka bir doktora daha görünüyorlr düşük değildir belki de bhcg seviyen yüksek çünkü inşallah iyi olurr

Iyi aksamlar kizlar. Bende bugun hamile oldugum ogrendim... evde gebelik testi yaptim cift cizgi. Yarin da kan verecegim. Telefonumdaki uygulamaya gore 4+4 gosteriyor...ne zaman keseyi gorurum bilmiyorum rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip eder insallah
Hayırlı olsun :))) Allah tamamına erdirsin

İyiymiş canım ozaman ben o çok yoğun randevu bulmak zor oluyor diye tercih etmedim. Senin ilk gebeliğinmi benimki ilk
Oncelikle hayirli olsun saglikla al kucagina insallah..yok canim benim ucuncu ilki 9 haftalikken kalbi durdu ikinci kimyasal gebelikle sonuclandi buda ucuncu mucizem allahin izniyle tamamina erer insallah

Oncelikle hayirli olsun saglikla al kucagina insallah..yok canim benim ucuncu ilki 9 haftalikken kalbi durdu ikinci kimyasal gebelikle sonuclandi buda ucuncu mucizem allahin izniyle tamamina erer insallah
İnşallah bu bebişini sağlıkla kucağına alırsın canım.

İyi akşamlar kızlar bursada bi kaç arkadaş vardı hatırladığım kadarıyla hangi doktora gidiyolar acaba memnunlarmı ben pek bilmiyorum bursayı daha 1,5 yıldır ordayım önerilerinize açığım :KK200:
Sema ben de ayni 1,5 yıldır Bursadayim. Zubeyde Hanima gidiyorum Cekirgedeki. Pınar Köylü Türk hanima. Cok sevecegine memnun kalacagina eminim. Ben cok memnunum.

Bu arada kizlar uyku problemi yaşayan var mi? Gece 2'den aşağı uykum gelmiyor ama gündüz de fena uyuyorum. Karnim acikinca kalkıyorum yiyorum sonra uykum tekrar geliyor. Bugun yumurtadan ve sütten cok sevdiğim halde tiksindim.umarim böyle gitmez 1 günlük de kalır:/

Back