2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ya bende gündüz hep uyukladığımdan uykum gelmiyor gece sürekli acıkıyorum gece tok olduğum halde bende bugün yumurta yiyemedim tatlı görmeye tahammülüm yok tatlı aşığı bi insan olarak haftada 3,4 kez yerdim şimdi görünce midem kalkıyo ekşi asla yiyemeyen bakamayan bn canım istiyo

Cnm ben geçen hafta gittim kese vardı ama yolk kese oluşmamıştı ve çok geride küçük demişti doktor sat 27 kasım ama geriden geliyor bugün gittik bence doktor biraz morali bozuktu çok ilgilenmedi ama 6+1 dedi ama bence 7+1 bakalım artık başka doktora da gidecem ya içime sinmedi senin eğer 6 haftaysa hemen gitme 7 bekle derim Çünkü git gel psikolojisi bozuluyor insanın

Valla ayni şeyler ben de de var işten il değiştirdim diye ayrıldım evde olunca öyle mi oluyor anlamadım 4 yatıyorum sabah kalkamıyorum gündüzde hep uykum var ve inanılmaz mide yanması var Kızlar varsa Öner’iniz lütfen paylaşın

Bn biraz sıkıntı bi hastayım yapamam sanırım orda diğer hamileliğimde şevket yılmaza gittim hayatımın hatasıydı özelde bile uyum sağlayamıyorum tatlı dilli bi doktor bulmam lazım
:) Bundan tatlı dilli güleryüzlü yapacağı operasyonu bile hastasina tek tek cizip anlatan doktoru Bursa'da henuz tanımadım daha, umarım yardımcı olabilmisimdir.

Bn tam kaç haftalığım bilmiyorum 1 ocakta kan testim 45 idi sağlık ocağındaki bayan 2 günde tekrar çok düşük bi değer hamile diyemeyiz dedi bende sitres yapmadan bekledim 11 ocakta doktora gittim 2 katı hesap yaptı ilk sonucuma göre 1600 olması lazım dedi çok şükür 2 bin küsür çıktı bende doktorun hesabıyla hesaplıyorum 5 binde kese görünür demişti bana şuan 15 binleri bulmuştur acaba bebeğimde görünürmü gitsem ?

Mide yanmasi icin sūt birebir. Caydan uzak kal. Bende de vardi hamilelik oncesi cayi kesince bitti sukur

Evet suan kese gorunur belki kalp atislari bile duyarsın 15binlerdeysen hadi insallah

:) Bundan tatlı dilli güleryüzlü yapacağı operasyonu bile hastasina tek tek cizip anlatan doktoru Bursa'da henuz tanımadım daha, umarım yardımcı olabilmisimdir.
Olmadı bi bakarım randevu alıp benim sıkıntım bn vajinusmus vakası yaşadım 10 ay rahat değilim küçüklüğümden beri doktor iğne korkum iğne vurulduğumda tansiyonum düşüyo bulamıyolar yoğun bakımlık bile oldum o yüzden benimle ciddi ciddi ilgilinecek tatlı dilli olması nazik olması şart bazı doktorlar özelde olsa çok kaba olabiliyolar kendimi biraz aşmam lazım artık sanırım tabi yardımcı oldun teşekkürler ismi kaydettim bakacağım

Sen son sat tarihini yaz bi hasaplıyayım.çay içen biri deilim ama ölüyorum hergün ya gece uyuyamıyorum yanmadan

Ozaman erkek jinekoloğ seç derim çünkü genel olarak kadın doktorların öyle bir tavrı var erkek doktorlar bunu aşmış

Sen son sat tarihini yaz bi hasaplıyayım.çay içen biri deilim ama ölüyorum hergün ya gece uyuyamıyorum yanmadan
Canım benim kürtajdan sonra ilk adetim bittikten bi hafta sonra tekrar lekelenmen başladı durmadı kanama oldu leke oldu 20 gün devam etti yani anlıyacağın bilmediğim için bekliyorum mecbur çok heycanlıyım içim içime sığmıyor hesapta yapamadığım için üzülüyorum ben tahmini kaba bi hesap yaptığımda 6 hafta gmrünüyo ama anlamadım ama sana şunu söyliyim reglim bittiği günden bugüne 1 ay geçti işte tam ve ben regli bitiminden 13 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Son düzenleme:
Tahmini bir haftaysa git derim çünkü daha önce yaşadığın sıkıntıdan ötürü git normal bir gebelik olsaydı bekle derdim ama sen randevunu al ve git erken bile olsa için rahat eder en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…