• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar bu arada benim bat çarşamba erken öğrendim ben beta hcg-19.49 çıktı carsamba tekrar kan vericem sizce nasıl bu değer yorum yaparmısınız

Kızlar bu arada benim bat çarşamba erken öğrendim ben beta hcg-19.49 çıktı carsamba tekrar kan vericem sizce nasıl bu değer yorum yaparmısınız
Hayırlı olsun öncelikle bebeğiniz. Erken ögrenmissiniz o yuzden deger düşük,bu sizi endiselendirmesin. Çarşambaya baya yukselmis olur inşallah. Sorun yok yani değer normal

Cuma günü gittiğimde kalp atışı yoktu epey stres olmuştum. Bugün tekrar gittim ve çok şükür kalp atışını duyduk. Pazartesi doktora gidecek bi arkadaş daha vardı,onun durumu ne acaba ?
Cnm ben den bahsediyorsun sanırım ben gidecektim ve gittim çok şükür kalp atışını duyduk çok rahatladım valla Allah herkese nasip etsin çünkü geçen hafta çok gerideydi ve çok küçük demişti doktor sat tarihime göre bir hafta geride ama 6+1 dedi bugün hayırlısı olsun arrık

Gayt ıyı canımm benım htta adete uc gun kala oğrenmştum daha dusukdu adet gunu ıkı katına cıkmıştı deger cok sukur gcen haftada keseyı gorduk

Back