2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunumuz kutlu olsun hatunlar bugun kontrolumuz vardi minigi uykusundan uyandirdik ense kalinligi normal burun olcusu normal allahima sukurler olsun ikili testi yaptirmadim ben rabbime emaneti saglikla gelsin insallah cinsiyeti icinde yuzde 70 kiz oldugunu soyledi insallah allahin izniyle prensesimiz geliyor sonradan surpriz olmazsa

İllkez tahminde bulunacağım.. çok heyecanlandım. Bence kız

Yazmıştım buradanda benim eşim depresyona gırdı dıye. Bende şok yaşadım ama adam baya baya çöktü Neyseki artık bu fikre alıştı. Bana zaten hemen alışmak kaldı. Sağlıklı olsunlarda. Büyür giderler. 2 oğlan fikri beni korkutuyor ama birbirine dayanak olurlar inşallah.

kızlar nub teorisi tutan biri olarak 10+2 deki ultrason resmini tekrar koyuyorum belki birine yarar :). Bebek 10+6 çıkmıştı.
Ayyy seninki bariz kızım diyor. Aynı netteki örnekler gibi Sağlıkla gelsinler inşallah.

Anladim cnm... insalllah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza yaaa bu arada 1.5 kilo almisim sende durumlaar neyyyyy
amiiinn kuzummmm
ben 3.5 kilo aldım

bizde de ben etkilemiştim eşimi hazır değilim napcaz vs diye diye ama şimdi ikimizde birbirinden hevesli

büyürler tabi kuzum bnm ablamda 3 kız var 7 2 ve 1 yaşlarında ama şükür diyo hepsini ayrı ayrı seviyo severek bakıyo

Aynen denizcım bız senle ozaman 1 ay daha catlıcaz meraktan ben sana eslık ederım burda bi ikimiz kalırız muhtemelen
Bende varım kızlar 3 hafta sonra gideceğim bende o zaman gosterirse bebis öğreneceğiz.
Rüyamda hep kız gördüm. sonra sayfada erkekler arttıkça etkilendim mi ne dün akşam da erkek gördüm rüyamda.
Ikiside olur farketmez mis kokulu evlat hepside alıp bağrına basılır Ohhh.

Bana kı gibi geldi sağlıklı olsun inş

Kizlar nasilsiniz ben simdi doktordan ciktim. 2 li test verdim 10 gun sonra alicam sonucumu. Ultrasonda bakti cok guzel dedi ama biraz fazla gazin var dedi.. bir de nt 1.3 dedi ama ne oluyor o anladim biliyor mususunuz sizler
Ense kalınlığı demek iyi çıkmış maşallah

Kızlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Ben de sabah gittim doktora, bebiş tam 1 hafta önde çıktı. 11+4 müşüz. Ense kalınlığı 1,4 mm çıktı, boyu 4 cm :) ikili test için kan verdim haftaya sonuç çıkacak. Cinsiyet için de bir şey söylemek için erken 2-3 haftaya belli olur dedi. Elleri ayakları o kadar güzel hareket ediyordu ki anlatamam, sevinçten ağladım. Doktor probu karnıma koyana kadar kalbim ağzımdaydı. Koyduktan sonra oooo kocaman olmuş dedi, içim rahatladı. İlk başta hareketsizdi. Azıcık vurdu o zaman kaymaya ve hareket etmeye başladı :) Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Hepimiz minnaklarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Anladim cnm... insalllah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza yaaa bu arada 1.5 kilo almisim sende durumlaar neyyyyy
Ben daha eksi yarım kilodayım :) bulantılardan verdiğimi daha alamadım. Hayırlısı bakalım çok şişmeden ama sağlıkla bitiririz inş

Benim de öyle gün aşırı cinsiyet değişiyor rüyalarımda Etkilenmekten bence de ya bilinçaltı biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…