- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #12.041
yok yok artmaz merak etme 3 ayla 7 ay arası hamileliğin en keyifli enerjik zamanları 7 den sonra ağırlık başlıyor. yani benim birinci de öyle olmuştu şimdi de 12 hafta ve bitti halsizlik çok şükür.Beeennnvalla 8 saat dersim olan günler biraz yoruluyorum bir de nöbet tabi ama bugüb sanki merdiven çıkarken bile halim yoktu. İnşallah gitgide artmaz
ben geçen hafta araştırdım onu doğum öncesini sonraya atabiliyormuşuz ben tatile geldiği için atamayız diye düşünmüştüm ama 5 haftasını doğum sonrası olarak kullanabileceğiz.Öyle diyorsun da doğum öncesi iki aylık iznimiz boşa gitmiş oluyor değil miben bunun cevabını çok merak ediyordum hazır yeri gelmişken sorayım bari bilenler bilgilendirirse sevinirim
valla ben koyverdim kilo işini kuzuumkaptinn cnm toplamda 2.5 kilo aldim. 1.5 kilosunu bu hafta aldim demek istedim.. yaaa insallah cok almam
Kocaeli izmithangi şehir cnm
Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim gerçektenHerkese merhaba,
Hiç biriniz ile tanışmıyoruz ama ben her gün yazışmaları okuduğum için sanki her gün konusuyormusuz gibi hissediyorum. O yüzden bugunku mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bir süredir işsizdim, iş bulmakta da baya zorlanıyordum. Hamile olunca daha en az bir sene daha bulamiycam diye korkuyordum. Maddi açıdan zor olacaktı bizim için. Ama bugün çalışmayı çok istediğim bir şirketten kabul aldım ve hamile oldugumu da söyledim, bir sakınca görmediler.
Büyüklerin dediği gibi, bebekler gerçekten uğur, bereket getiriyorlar. Çok şükür.
Benim kadar kimse almamistir en son 2 hafta önce 63 tüm evdeki tartım bozuldu daha doğrusu oğlum bozduvalla ben koyverdim kilo işini kuzuum
Nerden araştırdın canım bize de söyle de ilçe milli eğitime örnek sunalım. Neyi dayanak göstereceğiz. Çünkü yönetmelikte aksi yazıyor.başka bir yazı falan var mı?ben geçen hafta araştırdım onu doğum öncesini sonraya atabiliyormuşuz ben tatile geldiği için atamayız diye düşünmüştüm ama 5 haftasını doğum sonrası olarak kullanabileceğiz.
Hayırlı ve güzel haberlerle dön inşallah, sana da bebisine de sağlıklı bir ömür dilerim.Selam kızlar benimde bugün tüp bebek doktorumda asıl kontrolüm var .Arada ki kaçak doktor ziyaretlerini saymıyorum :) çok endişeliyim umarım ona birşey olmamıştır kanama alanım küçülmüştür dualarınızı bekliyorum 11+6 bugün .
kaç kg la başlamıştın canım sen ?Benim kadar kimse almamistir en son 2 hafta önce 63 tüm evdeki tartım bozuldu daha doğrusu oğlum bozdu
Suan kaç kiloyum acaba
ilk 10 hafta çok çok fazla aldım şimdi biraz daha kontrollü gidiyorum.
Oncelikle bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.Herkese merhaba,
Hiç biriniz ile tanışmıyoruz ama ben her gün yazışmaları okuduğum için sanki her gün konusuyormusuz gibi hissediyorum. O yüzden bugunku mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bir süredir işsizdim, iş bulmakta da baya zorlanıyordum. Hamile olunca daha en az bir sene daha bulamiycam diye korkuyordum. Maddi açıdan zor olacaktı bizim için. Ama bugün çalışmayı çok istediğim bir şirketten kabul aldım ve hamile oldugumu da söyledim, bir sakınca görmediler.
Büyüklerin dediği gibi, bebekler gerçekten uğur, bereket getiriyorlar. Çok şükür.
Ilk doğum kilolarimi zar zor verdim 53 lere kadar düştüm burda takımlarda verdim.kaç kg la başlamıştın canım sen ?
sırf dogum zorlaşmasın diye almak istemiyorm ama iştahıma da engel lamıyorm nolcak bu halimiz
hayırlı ugurlu olsun canım bebeginde yeni işinde :) evet bebekler bereketiyle geliyo kesinlikleHerkese merhaba,
Herkese merhaba,
bende 14. takımdaym hatta kaptanıyımIlk doğum kilolarimi zar zor verdim 53 lere kadar düştüm burda takımlarda verdim.
Sonra bir iştahım açıldı aman Allahım durduramiyorum kendimi hamur işleri her türlü. .. açık yazmıyorum hamisler ozenmesin,
Söz konusu boğazsa hiç usenmem kalkar yaparım
Teşekkür ederime, inşallah sen de tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.Oncelikle bebisin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Ne güzel kismetiyle geliyor bebeğin işin hayırlı olsun başarılar dilerim.
Bende çalışmayı çok istiyorum bana da dua edin olur mu, Allah herkesin işini rast getirsin.
Çok teşekkür ederim :)Hayırlı ve güzel haberlerle dön inşallah, sana da bebisine de sağlıklı bir ömür dilerim.
benim doktorum 2 li ye de gerek yok dedi saglıklı görünüyo dedi yaptırmadım bendeArkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var nifty ya da diğer kan testlerini dr u önermeyen oldu mu? 2li test yeterli diyen kafam çok karıştı
İkiliyi önermeyen dr hiç bilmiyorum, yaşın normal herşey yolunda çıktıysa ikili test yeterli diyip 3lüyü 4lüyü istemiyorlar ama ikili olması gerekiyor bence insan rahat ediyor.Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir konu var nifty ya da diğer kan testlerini dr u önermeyen oldu mu? 2li test yeterli diyen kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?