2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tabiki yeterki sağlıklı doğsun her gece uykusuz kalalım napalım :))

Günaydınnn kadınlar günümüz kutlu olsun
Kontrole son 1 gün heyecan dorukta

Benimde son 1 gün herhalde bu gece uyuyamayacağım. Var ya o ultrason probunu karnıma koyup bebeği görene kadar asır geçiyor sanki heyecandan kalbim çarpıyor iyi olduğunu duyduğumda rahatlıyorum 3 hafta önce fallan gitmiştim küçüktü o zaman tabi şimdi inşallah baya büyümüştür hayırlı haberlerle dönelim yarın inşallah

Ahh canım o korku ve heyecan çok farklı bişeymiş. Benimde tam 3 hafta oldu ve ilk defa bu kadar çok bekledim ilk haftalar kontrol süresi 1 haftaydı çok güzeldi. Neyse sağlıklı olsunlarda inşallah biz yine bekleriz :)
Saat kaçta senin randevun?

GÜnaydın kızlar... kadınlar günümüz kutlu olsun... yarına ne cok kontrolu olan var ayy bende cok heyecanlıyım Allahım guzel haberler duyursun inş aynı sey kalbım karnımda atarken yatıyorum o sedyeye diyim bebeği bulup kalp dinletene kadar allah alahh sonra kocaman bi ohh diyorum... tekmeler baslasında artık kendımızı kasmadan gıdelım bi şu dra

Sağlıklı olduğunu öğrenirsek rahatlıcaz zaten benim yarın 12 haftam bitiyor riskli zamanları atlatmış oluyoruz. 9.30 da randevum acaba cinsiyet öğrenebilecek miyiz.

Sağlıklı olduğunu öğrenirsek rahatlıcaz zaten benim yarın 12 haftam bitiyor riskli zamanları atlatmış oluyoruz. 9.30 da randevum acaba cinsiyet öğrenebilecek miyiz.
hadi inş.. güzel güzel hareketlerini bile görmek insana yetiyor bakalım size neler yapacak miniğiniz :)

yaa bide tekmeleri var daha
o geçsin bu gelsin diye diye hamileliktn bişey anlamıcaz galiba

Yaa benimde soylemedi daha
nolurdu söyleseydiler sanki

Söyler bence sen biraz üsteleme

Kadınlar günümüz kutlu olsun kizlar

Bnm bugün kontrolüm var kontrolü olanlarda bebeklerinin güzel güzel saglikli geliştiğini duysunlar insallah
Hadi güzel haberler bekliyoruz

Merhabalar herkese Kadınlar günümüz kutlu olsun..
Dün kontrolüm vardı benimde ikili test yapıldı ense kalınlığı normal dedi kan tahlil sonuçları belli değil inşallah her şey yolunda çıkar. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum önceki kayıplarımdan dolayı tedirginliklerim devam ediyor ama inşallah bu sefer sizlerle birlikte yüzüm gülecek..
Bazı vitaminler verdi doktorum. Folidoce kullanıyordum onu bıraktık şimdi omega-3, demir hapı ve strath adında bi multi vitamin verdi bu kadar çeşitli takviyeler kullanan var mı arkadaşlar?
Ayrıca cinsiyet tahmini yaptı ama kesin demeyelim kız gibi duruyor dedi ben anlayamadım görüntüden bişey maşallah aramızda anlayanlar var :) sağlılığıyla, neşesiyle gelsin de daha ne isteyelim deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…