2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba kizlar
Ben yaklasik 7.haftadan beri lekelenme yasiyordum. Bi sabah baya kanamam ve adet donemndeki gibi parca geldi. Doktora gittim ama benim gibi olan var mi acaba

Benim 30 cıktı dr erkek gibi dedi ama kesin değil
Çok enteresan ama genelde tutmuş. Etrafımda tutmayan yok bnm.

Merhaba kizlar
Ben yaklasik 7.haftadan beri lekelenme yasiyordum. Bi sabah baya kanamam ve adet donemndeki gibi parca geldi. Doktora gittim ama benim gibi olan var mi acaba
Geçmiş olsun. Grupta var kanaması olan arkadaşlar. Yatıyorlar genelde. Sızde bol bol istirahat edin.

Ay maşallahhhh ne tatlıdır bi anne çocuğundan o lafları duyunca dünyalar onun olur kızımda bi dillensede güzel güzel konuşsaRabbim hayırlı evlat eylesin inşallah yavrularımızıı

Canım benim ilk gebeliğimde aynı durum olmuştu yalnız 35.haftada tespit edilmişti ve kızımı 36.haftada mecburen sezeryanla doğurdum.1950 gramdı hastahaneden çıkarken.daha sonra 2 düşüğüm oldu ve şu an baştan beri kan sulandırıcı iğne kullandırıyor doktorum.bu durum dikkatli takip edilmesi gereken bir durum.inşallah Allah korur ve ilaçlarla doğuma kadar sıkıntısız devam edersin canım.

Kızlar ben lcw dan aldım ve bence çok kötüydü. Hemen pörsüdü ve genişledi yıkanınca da soldu. Normalde kullanıyorum lcw pantolonlarını ama hamilelerinden memnun kalmadım. Bellerinde ayarlama yeri de yoktu ben defactodan aldım ve şu an için iyi gibi.

Benim cok bilgim yok bu konuda zaten ekim annesiyim cinsiyet falan konusuyorsunuz cok hosuma gidiyo gizli gizli eylul annelerini de takip ediyorum :)))) bence erkek diyecekler
Çok teşekkür ederim canım..herkeain gönlünden geçen ve öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallah

günaydın güzel anneleerr
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun
Dünyadaki tüm kadınlar hep mutlu ve huzurlu olsun. Birde rabbim herkese hamileliği anneliği tattırsın.
Kız annesi olacağımı öğrendiğimden beri annemi daha iyi anlar oldum ben ya :/

Dünyadaki tüm kadınlar hep mutlu ve huzurlu olsun. Birde rabbim herkese hamileliği anneliği tattırsın.
Kız annesi olacağımı öğrendiğimden beri annemi daha iyi anlar oldum ben ya :/
amiiinnn isteyen herkese nasip etsin
ben süpriz olarak hamile kaldım ilkte o kadar hazırlıksızdm ki Allah affetsin istemiyorum galiba diye bile düşündüm
ama şimdi biran önce dogsun onun için herşeyi yapmaya hazırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…