• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
tetenos aşısı vurdunuz mu aile hekiminizde ebe bana gel demişti unuttum haftasını 8. haftamıydı 12. haftamıydı hiç aramadılar da yarın sabah gideym bi

tetenos aşısı vurdunuz mu aile hekiminizde ebe bana gel demişti unuttum haftasını 8. haftamıydı 12. haftamıydı hiç aramadılar da yarın sabah gideym bi
Bana kayıt yaptırmaya gittiğimde 19. Haftada demişti hemşire birde 20. Haftalarda tam kaçtı hatırlamıyorum süt dagitiliyormus sütünü gel al dedi :KK45:

evet hiç bir şeyden tat almıyorm çamur gibi ağzım demir tadı değişik birşey :)

Ne zaman geçecek diye bekliyorum öyle . Bulantilarim azalmıştı ama ağız acılığı yuzunden bulantim siddetleniyor. Sen kaç haftaliksin . Ben bugün 13. Haftami doldurdum

Ne zaman geçecek diye bekliyorum öyle . Bulantilarim azalmıştı ama ağız acılığı yuzunden bulantim siddetleniyor. Sen kaç haftaliksin . Ben bugün 13. Haftami doldurdum
o bende de oluyo yaa yeemek yedikten sonra istifra edicek gibi oluyorm hiç bişeyde geçirmiyo:110:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-03-08 at 11.08.23.webp
    WhatsApp Image 2018-03-08 at 11.08.23.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 112
Verdik tahlili bir haftada çıkarmış. Gittiğim yer özel. Ense kalınlığı gayet iyi dedi ve hiç durmadı yerinde çok hareketli maşallah cinsiyet bir ay sonra geldiğinizde daha net olur ama erkek gibi dedi Topiğe bir erkek daha geliyor nasipse :anneadayı::emir_bebek:
anladım demek hastaneler arası değişiyor salı günü yapıldı benim testim dün de aldık sonucu çok şükür iyi ultarason ölçümleri de normal çıktı cinsiyet için bir şey demedi 1 ay sonra görüşürüz dedi bekleyelim bakalım 1 ay daha

Herkese merhaba,

Hiç biriniz ile tanışmıyoruz ama ben her gün yazışmaları okuduğum için sanki her gün konusuyormusuz gibi hissediyorum. O yüzden bugunku mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bir süredir işsizdim, iş bulmakta da baya zorlanıyordum. Hamile olunca daha en az bir sene daha bulamiycam diye korkuyordum. Maddi açıdan zor olacaktı bizim için. Ama bugün çalışmayı çok istediğim bir şirketten kabul aldım ve hamile oldugumu da söyledim, bir sakınca görmediler.
Büyüklerin dediği gibi, bebekler gerçekten uğur, bereket getiriyorlar. Çok şükür.

Herkese merhaba,

Hiç biriniz ile tanışmıyoruz ama ben her gün yazışmaları okuduğum için sanki her gün konusuyormusuz gibi hissediyorum. O yüzden bugunku mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum. Ben bir süredir işsizdim, iş bulmakta da baya zorlanıyordum. Hamile olunca daha en az bir sene daha bulamiycam diye korkuyordum. Maddi açıdan zor olacaktı bizim için. Ama bugün çalışmayı çok istediğim bir şirketten kabul aldım ve hamile oldugumu da söyledim, bir sakınca görmediler.
Büyüklerin dediği gibi, bebekler gerçekten uğur, bereket getiriyorlar. Çok şükür.
Hayirli olsun cnm hem benegin hem isin.. her zaman bereketli olur insallah

evet arkadaşlar ben de salı günü gittim doktora ikili test yapıldı. sonuçlar iyi çıktı ultrason ölçümleri de gayet iyi bir aksilik çıkmazsa artık 1 ay sonra görüşürüz dedi doktor. cinsiyet için bir şey demedi biz de daha erken nasıl olsa diye sormadık .1 ay nasıl geçecek bakalım.artık hareketleri hissetsek de rahatlasam . vitamin ve demir hapı verdi. vitamin efa mom . daha önce ki hamileliğimde vinalac kullanmıştım.
şimdi efa mom kullanan var mı aranızda. bir de sağlık ocağından aradılar biraz önce yarın 12 haftayı geçtiği için kan tahlili yapılıp tiroidlere bakılcakmış bir de D vitamini verceklermiş e doktor da vitamin verdi aslında. kızım da sağlık ocağının verdiğini kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum nasıl oluyordu. sizi de aradılar mı sağlık ocağından . sizler ne yapacaksınız.

12+1 im benim kusma çok olmadı ama evden böyle yağ kokusu alıyorm sadece .biraz azaldı ama o koku böyle yerleşmiş gibi burnuma çok tiksiniyorm eve girince suratım ekşiyor nedir bu bilmiyorm insan kendi evinden tiksinir mi saatlerce cam açıyorm.midem kaynıyordu sanki bi haftadır azaldı toplasan beş kere ancak kustum oğlumda hiç hisetmedim altı ay ne koku ne bualntı inş bu kızdır diye oluyordur diye kendimi teselli ediyorm :)

Herkese merhaba,

ne güzel bir haber tebrikler. ben de kesinlikle bebeklerin uğur getirdiğine inanıyorum gerçekten .

Herkese merhaba,

Ne güzel. Hayatın boyunca hep böyle güzel kapılar açılsın, herşey gönlünce olsun inşallah

Öğretmen hamişler kimler acaba? :) okul ve hamilelik nasıl geçiyor?
bennnnn valla ilk 3 ay çok zor geçti yorgunluk ve uyku hali beni mahvetti ama çok şükür iki gündür enerjim yerine geldi sanki 12+2 bugün bir de salı günü doktor vitamine başladı onunla beraber iyice topralanırım artık diye düşünüyorum. bir de 3.5 yaşında kızım var evde esas mesai evde başlıyor yani....2 aydır halsizlikten baya ihmal ettim kızımı artık onun da gönlünü alma zamanı diye düşünüyorum

Back
X