- 6 Mart 2018
- 75
- 69
- 3
- 38
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #11.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok enteresan ama genelde tutmuş. Etrafımda tutmayan yok bnm.Benim 30 cıktı dr erkek gibi dedi ama kesin değil
Geçmiş olsun. Grupta var kanaması olan arkadaşlar. Yatıyorlar genelde. Sızde bol bol istirahat edin.Merhaba kizlar
Ben yaklasik 7.haftadan beri lekelenme yasiyordum. Bi sabah baya kanamam ve adet donemndeki gibi parca geldi. Doktora gittim ama benim gibi olan var mi acaba
Benim cok bilgim yok bu konuda zaten ekim annesiyim cinsiyet falan konusuyorsunuz cok hosuma gidiyo gizli gizli eylul annelerini de takip ediyorum :)))) bence erkek diyecekler
Ay maşallahhhh ne tatlıdırBizde tam tersi kız 10oğlana bedel, oğlumda sen dünyanın en güzel annesinin diyip dudağıma yapışan bi aşk çocuuuukızımın yaramazlığı aşırı uyanık Zeki olmasından diyorum artık sürekli bi zamanlık peşinde eşi benzeri yok
![]()
Kızlar dün doktor kontrolüm vardı doktor coraspin başlattı. Kullanan arkadaşlar var biliyorum ama ultrason raporunda sağ artelde nocth gözlendi diye bişey yazıyo. İnternetten biraz bakayım dedim bebeğe giden damarla ilgili bişey ama anlamadım nolduğunu. Sorum şu; coraspin kullanan arkadaşlar pıhtılaşma dışında bi sorun yüzünden kullanan varmı varsa niye kullanıyor? Cinsiyette göremedi bu arada ama o hiç önemli değil sağlıklı olsun da inşallah:) 12+5 im
Yandık desene :)Aynen 29 ekimde yasal iznim bitmişti 40 gun rapor hakkımı kullandım sonrasi yaşına kadar ücretsiz izin malesef. Şimdi mecburen yine ücretsiz izin kullanacağım
Kızlar ben lcw dan aldım ve bence çok kötüydü. Hemen pörsüdü ve genişledi yıkanınca da soldu. Normalde kullanıyorum lcw pantolonlarını ama hamilelerinden memnun kalmadım. Bellerinde ayarlama yeri de yoktu ben defactodan aldım ve şu an için iyi gibi.Lcw hamile pantolonlarını çok övüyorlar bakmak lazım. Bir arkadaşım hamileliğini onlarla geçirdi rahat diyordu.
H&M’den hamile taytı aldım ben çok memnunum. Tiril tiril kumaşı yakmıyo, ince olmasına rağmen iç göstermiyo. Tavsiye ederim kızlar![]()
oh maşallahhh annesine tutunmusta bide önde gitmeye başlamışBizden de spm soylersinnnncnm bende gittim bugun doktora normalden 2 gun onde cikti. Ense kalinligimiz normal cikti. 2 li test icin kan verdim 10 gun sonra sonucumu alicam hayirlisi insallah
Teşekkür ederim yorumladığınız için.öğrenince yazarım canım
Çok teşekkür ederim canım..herkeain gönlünden geçen ve öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inşallahBenim cok bilgim yok bu konuda zaten ekim annesiyim cinsiyet falan konusuyorsunuz cok hosuma gidiyo gizli gizli eylul annelerini de takip ediyorum :)))) bence erkek diyecekler
Günaydın canım kadınlar günümüz kutlu olsunGünaydınnn kadınlar günümüz kutlu olsun
Kontrole son 1 gün heyecan dorukta![]()
Dünyadaki tüm kadınlar hep mutlu ve huzurlu olsun. Birde rabbim herkese hamileliği anneliği tattırsın.günaydın güzel anneleerr
dünya kadınlar günümüz kutlu olsun![]()
amiiinnn isteyen herkese nasip etsinDünyadaki tüm kadınlar hep mutlu ve huzurlu olsun. Birde rabbim herkese hamileliği anneliği tattırsın.
Kız annesi olacağımı öğrendiğimden beri annemi daha iyi anlar oldum ben ya :/