2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı doktor erkeğe benzetti ama kesin değil dedi birazdan resimlerini atarım sizde yorumlarmisiniz

Ayy yoruldum ya işten geldim iki çeşit yemek yaptım onlar pişerken börek döşedim hem yarın işe götürürüm hem kadın gelecek yarın temizliğe o da yer mutfağı topla makineye bulaşıkları diz, çamaşırlıktan çamaşır topla katla yerleştir belim ağrıdı uzandım uykum da var. bir günüm kaldı cuma günü bende inşallah görücem minnağımı

Kızlar iyi akşamlar bugün doktor kontrolüm vardı ikili test yaptırdım sonuç inşallah güzel olur size sormak istediğim 12+2 dedi doktor eşimin memleketine gidicez ama yol 10 saat sizce gitmelimiyim yolculuk zarar verirmi doktora sordum 2 saatte 1 yürü dedi ama otobüs de nasıl yaparım

Merhaba canım çok yormuşsun ama kendini. Yemeklerden yarına kaldıysa yarın mis gibi bir evde hazır yemekler olacak onu düşünüo mutlu ol bari :)

Az kalmış az, güzel hanerler alırsın sen de inşallah.

Canım arabayla gitseniz sorun olmaz derdim ama otobüsle bilemedim. Kaç gün kalacaksınız 1 haftadan azsa zaten gitme. Otobste de koltuğunu istediğin gibi yatıranayacağın için belin ağrıyacak. Seni bilmiyorum ama benim çok sık çişim geliyor bu da sorun olurdu benim için.

Ben olsam gitmezdim kısacası.

1 hafta kalcaz canım onun için bende çok kararsız kaldım

Benim bebiş de bu bi bakarmısınız

Eklentiler

• 0DB7517E-AED2-4E91-93FB-C052DA39168B.webp
    13 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba canım çok yormuşsun ama kendini. Yemeklerden yarına kaldıysa yarın mis gibi bir evde hazır yemekler olacak onu düşünüo mutlu ol bari :)

Az kalmış az, güzel hanerler alırsın sen de inşallah.

Evet yarın rahatım evde temiz olacak yatarım tüm akşam önceden bir çırpıda yaptığımız şeyler şimdi yorucu oluyor hemen ağrı giriyor dişimde ağrıyor yediğimden de birşey anlamıyorum

Bir daha hiç gitmem zaten büyüdükçe daha zor onu eşime de söyledim havaalanı maalesef yok
Ben oğlumda Türkiye'den yaşadığımız ülkeye arabayla geldik 20 saatten fazla yol yaptık
14 haftalıktı çok sorun yaşamadım ama istediğimiz yerde dinleniyordum otobüs kaç dakikada bir mola veriyor
Onu öğren. Ara koridorda yürürsün belki gündüz yolculuğu iyi olur uykunu almış olursun

Aynen koridorda falan bir şekilde yürürüm bu sefer gidiyim başka bir daha gidemem zaten Allah’ın izniyle olmaz bişey inşallah

Yaaaaa icinden geceni soyle o zaman
Kız derim sanki
Bişey olmaz ya bende Antalya ta gitmiştim, gece de olsa yatar uyursun bacaklarını uzatıp 2mola verir yeterli bence çok ağır değiliz daha abartmamak lazım keyfine bak
Benim bebiş de bu bi bakarmısınız
Kımıldamadıysa kız görünüyor teoride

Yok canım daha evlenmedilerçevremde duyduğum değil bugune kadar bizzat gördüğümü konuşuyorum benSenin oglun istisna sakinlerden demekki genelde oglan cocuklarından yaka silker genelde anneler.
Bizde tam tersi kız 10oğlana bedel, oğlumda sen dünyanın en güzel annesinin diyip dudağıma yapışan bi aşk çocuuuu kızımın yaramazlığı aşırı uyanık Zeki olmasından diyorum artık sürekli bi zamanlık peşinde eşi benzeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…