- 13 Şubat 2018
- 78
- 119
- 93
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #12.001
Selam kızlar, aile hekimindeki hemşirenin yazıp verdiği testler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen emin olmadan soyle mm dedi. 2 li testi yaptirdin miyaa bide tekmeleri var daha
o geçsin bu gelsin diye diye hamileliktn bişey anlamıcaz galiba
nolurdu söyleseydiler sanki
![]()
Senin erkenden benim saat 3Sağlıklı olduğunu öğrenirsek rahatlıcaz zaten benim yarın 12 haftam bitiyor riskli zamanları atlatmış oluyoruz. 9.30 da randevum acaba cinsiyet öğrenebilecek miyiz.
yaptırmadım kuzum ultrasonda kontrol etti sadece 3 lüyü yaptırcam benAynen emin olmadan soyle mm dedi. 2 li testi yaptirdin mi
Anladim cnm... insalllah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza yaaa bu arada 1.5 kilo almisim sende durumlaar neyyyyyyaptırmadım kuzum ultrasonda kontrol etti sadece 3 lüyü yaptırcam ben![]()
İllkez tahminde bulunacağım.. çok heyecanlandım. Bence kız
Yazmıştım buradanda benim eşim depresyona gırdı dıye. Bende şok yaşadım ama adam baya baya çöktüamiiinnn isteyen herkese nasip etsin
ben süpriz olarak hamile kaldım ilkte o kadar hazırlıksızdm ki Allah affetsin istemiyorum galiba diye bile düşündüm
ama şimdi biran önce dogsun onun için herşeyi yapmaya hazırım![]()
Ayyy seninki bariz kızım diyor. Aynı netteki örnekler gibikızlar nub teorisi tutan biri olarak 10+2 deki ultrason resmini tekrar koyuyorum belki birine yarar :). Bebek 10+6 çıkmıştı.
amiiinn kuzummmmAnladim cnm... insalllah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza yaaa bu arada 1.5 kilo almisim sende durumlaar neyyyyy
bizde de ben etkilemiştim eşimi hazır değilim napcaz vs diye diye ama şimdi ikimizde birbirinden hevesliİllkez tahminde bulunacağım.. çok heyecanlandım. Bence kız
Yazmıştım buradanda benim eşim depresyona gırdı dıye. Bende şok yaşadım ama adam baya baya çöktüNeyseki artık bu fikre alıştı. Bana zaten hemen alışmak kaldı. Sağlıklı olsunlarda. Büyür giderler. 2 oğlan fikri beni korkutuyor ama birbirine dayanak olurlar inşallah.
Ayyy seninki bariz kızım diyor. Aynı netteki örnekler gibiSağlıkla gelsinler inşallah.
Bende varım kızlar 3 hafta sonra gideceğim bende o zaman gosterirse bebis öğreneceğiz.Aynen denizcım bız senle ozaman 1 ay daha catlıcaz meraktan ben sana eslık ederım burda bi ikimiz kalırız muhtemelen![]()
Bana kı gibi geldi sağlıklı olsun inşArkadaşlar merhaba hastaneden geldim şimdi plasenta da kümeler halinde kanamalar varmış bana sürekli yatcan dedi doktorbebeğim yine bir hafta küçük çıktı malum geç döllenmeden dolayı 14+2 gün. Fotoğraf vermedi ama ben ekranı çektim cinsiyet sordum 2 hafta sonra dedi radyologlar söyler belki 3 lü taramada dedi bir bakın bakalımEki Görüntüle 2120375
Bence kızEki Görüntüle 2120438 lutfen bizim icinde bir tahminde bulunun kizlar?
Darısı başınıza inşallahBenim cok bilgim yok bu konuda zaten ekim annesiyim cinsiyet falan konusuyorsunuz cok hosuma gidiyo gizli gizli eylul annelerini de takip ediyorum :)))) bence erkek diyecekler
Ense kalınlığı demek iyi çıkmış maşallahKizlar nasilsiniz ben simdi doktordan ciktim. 2 li test verdim 10 gun sonra alicam sonucumu. Ultrasonda bakti cok guzel dedi ama biraz fazla gazin var dedi.. bir de nt 1.3 dedi ama ne oluyor o anladim biliyor mususunuz sizler
Benim 36 çıktı doktor büyük ihtimal kız dedi :)İkilideki free beta hcg 50 nın altıysa etkek, ustuyse kız denılıyor. Ben dahil çevremde herkes tutmuş. Tutmayanda var ama nadir sanırım.
Ben daha eksi yarım kilodayım :) bulantılardan verdiğimi daha alamadım. Hayırlısı bakalım çok şişmeden ama sağlıkla bitiririz inşAnladim cnm... insalllah hepimiz sag salim aliriz kucagimiza yaaa bu arada 1.5 kilo almisim sende durumlaar neyyyyy
evet hiç bir şeyden tat almıyorm çamur gibi ağzım demir tadı değişik birşey :)Ağzımda sürekli acı bir tat var ya . Benim gibi olan var mı ???
Benim de öyle gün aşırı cinsiyet değişiyor rüyalarımdaBende varım kızlar 3 hafta sonra gideceğim bende o zaman gosterirse bebis öğreneceğiz.
Rüyamda hep kız gördüm. sonra sayfada erkekler arttıkça etkilendim mi ne dün akşam da erkek gördüm rüyamda.
Ikiside olur farketmez mis kokulu evlat hepside alıp bağrına basılır Ohhh.