• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hiçbirşey tutmadı, sadece ıkılıdekı beta tuttu bnm.

Yanıyor maalesef. Diğer konuyu druna sor mutlaka derım.
Canım çoklu alıntı falan yapmayı beceremedim:) ama ilerleyen mesajlarda bir arkadaş yazmış bak istersen bi kendisinden sonra doğum yapan biri iznini aktarmış sormak lazım iyice.

İlk 6-7haftalıkken nasıl yerleştiyse ona göre soldansa erkek sağdansa kız☺️☺️ Ozaman senin kız ihtimalin yüksek benimde solda bebeğim tamamen sola yapışık resmen☺️Bakalım dogrumu. Ultraso. Resmini yüklermisin bakayım bir
Canım benimkine bakabilirmisin 6+6 burada :)

Eklentiler

• 81A513B1-5A83-4697-A582-274045F83996.webp
    81A513B1-5A83-4697-A582-274045F83996.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 110
Bence de onu sorayım doktoruma. Bak işte canım yapanlar var yani. Bence sormalıyız çünkü yapılıyorsa yalandan yere yakmanın bir anlamı yok. Şimdi ohalde var. Ben Iğdırdayım malesef burda rapor işleri sıkıntı çok fazlaca. İznim olmazsa mecbur ücretsiz izni düşünüyorum. :/
Canım o zaman yapan arkadaşına sonra tam olarak hangi tarihte doğum yapmış hangi tarihte izin almış ne kadat kullanmış vs. Ne şekilde yapmış yani. Tabiki biz de kullanmak istiyoruz. Oluru varsa çok da seviniriz tabiki biz de. Ama yönetmelikte kesinlikle olmaz diyor:işsiz:

Ramzi teorisine göre karından ultrason ise kız gözüküyor canım ama eger vajinal ultrason sa ozaman erkek:anne:
Karından canım sağol cevabın için :) buna göre kız, kalp atış teorisine göre de kız ama ben erkek gibi de hissediyorum bilemiyorum neyse cuma gün son ultrason fotosuyla gelirim bide nub bakarız inşallah :KK48:

Valla çok canım istedi o da tavuk yani sonuçta eşimde tamam ayda bir olabilir dedi hamburger yemiyorum zaten uzun zamandır yemiyorum artık hiç. Ama kfc çok seviyorum. Onun harici dışarıda yediğim kebab türü şeyler zaten. Evet gece kocaman bir karınla tartılıp yattım sabah kalktım göbek inmiş kilo 1 kilo gitmiş ama sabit olan bir hamilelik karnı var tabii pantolonlar olmuyor tayt aşağıda kalıyor artık yavaştan hamile kıyafetleri alıcam haftasonu baktım çok kalabalıktı avm haftaiçi bakıcam lcw de güzel şeyler vardı
Herkes lcw de en güzel oturan hamile pantolonlarının olduğunu söylüyor ben h&m den aldım popomdan iniyor ya kemerle takmak gerekiyor.
Bu sene erkek senesimi dersin:anne::anneadayı::KK200:
Bence çok erken tahminler oldu yanılmalar gelecek.
Kızlar cinsiyetini öğrenenler ramzi teorisi tutan varmı??
Bana erkek gibi dedi eğer erkekse vajinal usg de ki ilk görüntü soldaydı tutuyor.

Allah gönlünüze göre versin canım kız evlat başka gerçekten Allah her ikisinide tattırsın isteyenlere
Ben kızın elinde zar ağlıyorum resmen:( oğul candır ❤️
Aynen bana da bugün erkek gibi dedi ama kesin değil dedi, uff keşke kesin bişey deseydi
O belirsizlik kötü ya inşallah değişmez ben memnunum:)
Ne teorisi kızlar ben kaçırmışım
Ramzi bebeğin 6.7.hafta da ki usg görüntüSü kesenin sağındaysa kız solumdaysa erkek diyorlar
Arkadaşlar foto atmak istiyorum ama boyutu büyük sanırım nasıl ayarlanıyor acaba
Fotoyu küçült normal telefon dan öyle yükle kırp yani

Valla çok canım istedi o da tavuk yani sonuçta eşimde tamam ayda bir olabilir dedi hamburger yemiyorum zaten uzun zamandır yemiyorum artık hiç. Ama kfc çok seviyorum. Onun harici dışarıda yediğim kebab türü şeyler zaten. Evet gece kocaman bir karınla tartılıp yattım sabah kalktım göbek inmiş kilo 1 kilo gitmiş ama sabit olan bir hamilelik karnı var tabii pantolonlar olmuyor tayt aşağıda kalıyor artık yavaştan hamile kıyafetleri alıcam haftasonu baktım çok kalabalıktı avm haftaiçi bakıcam lcw de güzel şeyler vardı
Herkes lcw de en güzel oturan hamile pantolonlarının olduğunu söylüyor ben h&m den aldım popomdan iniyor ya kemerle takmak gerekiyor.
Bu sene erkek senesimi dersin:anne::anneadayı::KK200:
Kızlar cinsiyetini öğrenenler ramzi teorisi tutan varmı??
Bana erkek gibi dedi eğer erkekse vajinal usg de ki ilk görüntü soldaydı tutuyor.

Allah gönlünüze göre versin canım kız evlat başka gerçekten Allah her ikisinide tattırsın isteyenlere
Ben kızın elinde zar ağlıyorum resmen:( oğul candır ❤️
Aynen bana da bugün erkek gibi dedi ama kesin değil dedi, uff keşke kesin bişey deseydi
Ne teorisi kızlar ben kaçırmışım
Ramzi bebeğin 6.7.hafta da ki usg görüntüSü kesenin sağındaysa kız solumdaysa erkek diyorlar
Arkadaşlar foto atmak istiyorum ama boyutu büyük sanırım nasıl ayarlanıyor acaba

Ben kızın elinde zar ağlıyorum resmen:KK43: oğul candır ❤️

Vajinalda soldaysa kız oluyor canım. Bu arada kızın değerini oglun ve kızın evlendiginde anlarsın kız cocugu anne babadan hiç kopmuyor ama erkek çocugu çoğunlukla kopuyor

Lcw hamile pantolonlarını çok övüyorlar bakmak lazım. Bir arkadaşım hamileliğini onlarla geçirdi rahat diyordu.

H&M’den hamile taytı aldım ben çok memnunum. Tiril tiril kumaşı yakmıyo, ince olmasına rağmen iç göstermiyo. Tavsiye ederim kızlar :KK28:

Yaaa kizlar biri benim foto masa yorum yapsin nerde bu millettttt:kızgın::olamaz::rapci:

Bence de onu sorayım doktoruma. Bak işte canım yapanlar var yani. Bence sormalıyız çünkü yapılıyorsa yalandan yere yakmanın bir anlamı yok. Şimdi ohalde var. Ben Iğdırdayım malesef burda rapor işleri sıkıntı çok fazlaca. İznim olmazsa mecbur ücretsiz izni düşünüyorum. :/
Aynen 29 ekimde yasal iznim bitmişti 40 gun rapor hakkımı kullandım sonrasi yaşına kadar ücretsiz izin malesef. Şimdi mecburen yine ücretsiz izin kullanacağım

Eki Görüntüle 2120606 kizlar bana da bir tahmin yapar misiniz
Çok bulanık nubu çözemedim
Vajinalda soldaysa kız oluyor canım. Bu arada kızın değerini oglun ve kızın evlendiginde anlarsın kız cocugu anne babadan hiç kopmuyor ama erkek çocugu çoğunlukla kopuyor
Bunu ilk defa duyuyorum dediğin gibiyse kız olması gerekiyor, dr erkek bence dedi ama farketmez. Seninkiler büyüdü evlendi galiba:eğlence::KK48: tabiiki öyle görüyorum çevremden erkeği ele doğuruyorsun derler hep ben sadece kuzımın yaramazlığından dert yanmak istedim:mad::KK51:

Bunu ilk defa duyuyorum dediğin gibiyse kız olması gerekiyor, dr erkek bence dedi ama farketmez. Seninkiler büyüdü evlendi galiba:eğlence::KK48: tabiiki öyle görüyorum çevremden erkeği ele doğuruyorsun derler hep ben sadece kuzımın yaramazlığından dert yanmak istedim:mad::KK51:
Yok canım daha evlenmediler:KK47:çevremde duyduğum değil bugune kadar bizzat gördüğümü konuşuyorum ben☺️Senin oglun istisna sakinlerden demekki genelde oglan cocuklarından yaka silker genelde anneler. :KK54::KK52:

Canım çoklu alıntı falan yapmayı beceremedim:) ama ilerleyen mesajlarda bir arkadaş yazmış bak istersen bi kendisinden sonra doğum yapan biri iznini aktarmış sormak lazım iyice.
İlçede bilmeyen birine dek gelmiştir. Şansımızı deneyelim yinede, olur ya tutar mı tutar:dua:

Yaaaaa icinden geceni soyle o zaman:işsiz::işsiz:

Back
X