- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.921
Canım çoklu alıntı falan yapmayı beceremedim:) ama ilerleyen mesajlarda bir arkadaş yazmış bak istersen bi kendisinden sonra doğum yapan biri iznini aktarmış sormak lazım iyice.Hiçbirşey tutmadı, sadece ıkılıdekı beta tuttu bnm.
Yanıyor maalesef. Diğer konuyu druna sor mutlaka derım.
Canım benimkine bakabilirmisin 6+6 burada :)İlk 6-7haftalıkken nasıl yerleştiyse ona göre soldansa erkek sağdansa kızOzaman senin kız ihtimalin yüksek benimde solda bebeğim tamamen sola yapışık resmen Bakalım dogrumu. Ultraso. Resmini yüklermisin bakayım bir
Canım o zaman yapan arkadaşına sonra tam olarak hangi tarihte doğum yapmış hangi tarihte izin almış ne kadat kullanmış vs. Ne şekilde yapmış yani. Tabiki biz de kullanmak istiyoruz. Oluru varsa çok da seviniriz tabiki biz de. Ama yönetmelikte kesinlikle olmaz diyorBence de onu sorayım doktoruma. Bak işte canım yapanlar var yani. Bence sormalıyız çünkü yapılıyorsa yalandan yere yakmanın bir anlamı yok. Şimdi ohalde var. Ben Iğdırdayım malesef burda rapor işleri sıkıntı çok fazlaca. İznim olmazsa mecbur ücretsiz izni düşünüyorum. :/
Ramzi teorisine göre karından ultrason ise kız gözüküyor canım ama eger vajinal ultrason sa ozaman erkekCanım benimkine bakabilirmisin 6+6 burada :)
Karından canım sağol cevabın için :) buna göre kız, kalp atış teorisine göre de kız ama ben erkek gibi de hissediyorum bilemiyorum neyse cuma gün son ultrason fotosuyla gelirim bide nub bakarız inşallahRamzi teorisine göre karından ultrason ise kız gözüküyor canım ama eger vajinal ultrason sa ozaman erkek
Herkes lcw de en güzel oturan hamile pantolonlarının olduğunu söylüyor ben h&m den aldım popomdan iniyor ya kemerle takmak gerekiyor.Valla çok canım istedi o da tavuk yani sonuçta eşimde tamam ayda bir olabilir dedi hamburger yemiyorum zaten uzun zamandır yemiyorum artık hiç. Ama kfc çok seviyorum. Onun harici dışarıda yediğim kebab türü şeyler zaten. Evet gece kocaman bir karınla tartılıp yattım sabah kalktım göbek inmiş kilo 1 kilo gitmiş ama sabit olan bir hamilelik karnı var tabii pantolonlar olmuyor tayt aşağıda kalıyor artık yavaştan hamile kıyafetleri alıcam haftasonu baktım çok kalabalıktı avm haftaiçi bakıcam lcw de güzel şeyler vardı
Bence çok erken tahminler oldu yanılmalar gelecek.Bu sene erkek senesimi dersin
Bana erkek gibi dedi eğer erkekse vajinal usg de ki ilk görüntü soldaydı tutuyor.Kızlar cinsiyetini öğrenenler ramzi teorisi tutan varmı??
Ben kızın elinde zar ağlıyorum resmenAllah gönlünüze göre versin canım kız evlat başka gerçekten Allah her ikisinide tattırsın isteyenlere
O belirsizlik kötü ya inşallah değişmez ben memnunum:)Aynen bana da bugün erkek gibi dedi ama kesin değil dedi, uff keşke kesin bişey deseydi
Ramzi bebeğin 6.7.hafta da ki usg görüntüSü kesenin sağındaysa kız solumdaysa erkek diyorlarNe teorisi kızlar ben kaçırmışım
Fotoyu küçült normal telefon dan öyle yükle kırp yaniArkadaşlar foto atmak istiyorum ama boyutu büyük sanırım nasıl ayarlanıyor acaba
Herkes lcw de en güzel oturan hamile pantolonlarının olduğunu söylüyor ben h&m den aldım popomdan iniyor ya kemerle takmak gerekiyor.Valla çok canım istedi o da tavuk yani sonuçta eşimde tamam ayda bir olabilir dedi hamburger yemiyorum zaten uzun zamandır yemiyorum artık hiç. Ama kfc çok seviyorum. Onun harici dışarıda yediğim kebab türü şeyler zaten. Evet gece kocaman bir karınla tartılıp yattım sabah kalktım göbek inmiş kilo 1 kilo gitmiş ama sabit olan bir hamilelik karnı var tabii pantolonlar olmuyor tayt aşağıda kalıyor artık yavaştan hamile kıyafetleri alıcam haftasonu baktım çok kalabalıktı avm haftaiçi bakıcam lcw de güzel şeyler vardı
Bence çok erken tahminler oldu yanılmalar gelecek.Bu sene erkek senesimi dersin
Bana erkek gibi dedi eğer erkekse vajinal usg de ki ilk görüntü soldaydı tutuyor.Kızlar cinsiyetini öğrenenler ramzi teorisi tutan varmı??
Ben kızın elinde zar ağlıyorum resmenAllah gönlünüze göre versin canım kız evlat başka gerçekten Allah her ikisinide tattırsın isteyenlere
O belirsizlik kötü ya inşallah değişmez ben memnunum:)Aynen bana da bugün erkek gibi dedi ama kesin değil dedi, uff keşke kesin bişey deseydi
Ramzi bebeğin 6.7.hafta da ki usg görüntüSü kesenin sağındaysa kız solumdaysa erkek diyorlarNe teorisi kızlar ben kaçırmışım
Fotoyu küçült normal telefon dan öyle yükle kırp yaniArkadaşlar foto atmak istiyorum ama boyutu büyük sanırım nasıl ayarlanıyor acaba
Vajinalda soldaysa kız oluyor canım. Bu arada kızın değerini oglun ve kızın evlendiginde anlarsın kız cocugu anne babadan hiç kopmuyor ama erkek çocugu çoğunlukla kopuyorHerkes lcw de en güzel oturan hamile pantolonlarının olduğunu söylüyor ben h&m den aldım popomdan iniyor ya kemerle takmak gerekiyor.
Bence çok erken tahminler oldu yanılmalar gelecek.
Bana erkek gibi dedi eğer erkekse vajinal usg de ki ilk görüntü soldaydı tutuyor.
Ben kızın elinde zar ağlıyorum resmenoğul candır
O belirsizlik kötü ya inşallah değişmez ben memnunum:)
Ramzi bebeğin 6.7.hafta da ki usg görüntüSü kesenin sağındaysa kız solumdaysa erkek diyorlar
Fotoyu küçült normal telefon dan öyle yükle kırp yani
Herkes lcw de en güzel oturan hamile pantolonlarının olduğunu söylüyor ben h&m den aldım popomdan iniyor ya kemerle takmak gerekiyor.
Tekrar at bakayımYaaa kizlar biri benim foto masa yorum yapsin nerde bu millettttt
Erkek gibi kaç haftalıkAttim cnm
12 oldukErkek gibi kaç haftalık
Aynen 29 ekimde yasal iznim bitmişti 40 gun rapor hakkımı kullandım sonrasi yaşına kadar ücretsiz izin malesef. Şimdi mecburen yine ücretsiz izin kullanacağımBence de onu sorayım doktoruma. Bak işte canım yapanlar var yani. Bence sormalıyız çünkü yapılıyorsa yalandan yere yakmanın bir anlamı yok. Şimdi ohalde var. Ben Iğdırdayım malesef burda rapor işleri sıkıntı çok fazlaca. İznim olmazsa mecbur ücretsiz izni düşünüyorum. :/
Çok bulanık nubu çözemedimEki Görüntüle 2120606 kizlar bana da bir tahmin yapar misiniz
Bunu ilk defa duyuyorum dediğin gibiyse kız olması gerekiyor, dr erkek bence dedi ama farketmez. Seninkiler büyüdü evlendi galibaVajinalda soldaysa kız oluyor canım. Bu arada kızın değerini oglun ve kızın evlendiginde anlarsın kız cocugu anne babadan hiç kopmuyor ama erkek çocugu çoğunlukla kopuyor
Yok canım daha evlenmedilerÇok bulanık nubu çözemedim
Bunu ilk defa duyuyorum dediğin gibiyse kız olması gerekiyor, dr erkek bence dedi ama farketmez. Seninkiler büyüdü evlendi galibatabiiki öyle görüyorum çevremden erkeği ele doğuruyorsun derler hep ben sadece kuzımın yaramazlığından dert yanmak istedim
İlçede bilmeyen birine dek gelmiştir. Şansımızı deneyelim yinede, olur ya tutar mı tutarCanım çoklu alıntı falan yapmayı beceremedim:) ama ilerleyen mesajlarda bir arkadaş yazmış bak istersen bi kendisinden sonra doğum yapan biri iznini aktarmış sormak lazım iyice.
Yaaaaa icinden geceni soyle o zamanÇok bulanık nubu çözemedim
Bunu ilk defa duyuyorum dediğin gibiyse kız olması gerekiyor, dr erkek bence dedi ama farketmez. Seninkiler büyüdü evlendi galibatabiiki öyle görüyorum çevremden erkeği ele doğuruyorsun derler hep ben sadece kuzımın yaramazlığından dert yanmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?