2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
canım benim sucicegine bağışıklığim yok gecirmemisim küçükken dr döküntülu çocuk görürsen arkani dön ve kaç gebelikte çok riskli senin bağışıklıgin varmış bir şey olmaz bence ama yine de dr sor. İzin olayina gelince oglum eylülde doğdu ilçeyle de görüşüldü ama iznim yandı ama benden bir gün sonra doğum yapan arkadaşım Tekirdağ'da dogum oncesi izinlerini ekletti sonradan .Acaba ilden ile değişiyor mu durum ilçeye bir sor bakalim ben de merak ettim

Cnm insallah bir sıkınti yoktur kalbini ferah tut

Evet kizlar minnoşumun size selami var
Doktordan geliyorum ense kalinligi normal dedi hersey yolunda 12+5 dedi 3 gün önde sanirım masallah diyelim ama cinsiyete dair hic bi ipucu yok
Bizden de spm soylersinnnn cnm bende gittim bugun doktora normalden 2 gun onde cikti. Ense kalinligimiz normal cikti. 2 li test icin kan verdim 10 gun sonra sonucumu alicam hayirlisi insallah

Bence de onu sorayım doktoruma. Bak işte canım yapanlar var yani. Bence sormalıyız çünkü yapılıyorsa yalandan yere yakmanın bir anlamı yok. Şimdi ohalde var. Ben Iğdırdayım malesef burda rapor işleri sıkıntı çok fazlaca. İznim olmazsa mecbur ücretsiz izni düşünüyorum. :/

Şimdi benim sağ tarafımdaydı bebek şimdi ortaya geçti hangisi oluyor:)
İlk 6-7haftalıkken nasıl yerleştiyse ona göre soldansa erkek sağdansa kız Ozaman senin kız ihtimalin yüksek benimde solda bebeğim tamamen sola yapışık resmenBakalım dogrumu. Ultraso. Resmini yüklermisin bakayım bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…