- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 40
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.381
Ben de ayni durumdayim canim. 11+4 te su cikintinin pipi oldugunu düşünüyorum dedi sonra bebek pozisyon değiştirdi aa kız bu dedi. Ben rüyamda kız gördüm ve kız hissediyorum diyince güldü. Annelerin hissettiği her zaman dogrudur dedi. Önümüzdeki ay net söyleyecekgünaydın güzel anneler :) cumartesi günü kontrolümüz vardı benim nazlı bebik hala cinsiyet göstermemekte ısrarcı doktorun kafası karıştı söyleyemedi var mı benimki gibi cinsiyet göstermeyenleriniz bugün 12+5 olduk 3 ayımız dolmak üzere
Iyiyim cnm ya merakla carsambayi bekliyorum 2 li testi yaptiricam sen ne yapiyorsun nasilsinnapıyosun kuzum nasılsın
bende çarsambayı bekliyorumIyiyim cnm ya merakla carsambayi bekliyorum 2 li testi yaptiricam sen ne yapiyorsun nasilsin
Gunaydin cnm nasilsin. 2 li testi yaptiracak misin senle gunumuz ayniGünaydınn güzel anne adaylarıı.. Haftasonu ne çabuk geçiyor yahu hiçbirşey anlamıyorum dün zaten sürekli uyudum bu kadar uyku olamaz yanii evde olsam var ya sürekli yatıcam demek ki. Ama halsizlik dışında iyiyim artık 11+3 oldum ve kendini gösteriyor daha ağrılarımın olmadığı daha rahat karnımın da azıcık çıkmasının verdiği bir rahatlama var. Normalde ben yarın gidecektim doktora ama eşimin ders programı yoğun telafi de yaptıramıyor bu ara. Çarşamba gidecektik annem de gelip görmek istiyor onunda çarşamba doktor randevusu var ancak perşembe gelebilecek tabi Cumaya kaldı doktor randevum nasıl geçecek bilmiyorum. Aslında iyi oldu tam 12 haftam bitmiş olacak o gün.
Hahahaahha kiz ayrintili ultrasonla 2li testi yaptiracan mi ozamanbende çarsambayı bekliyorum
Biz de 12+3 te göremedik malesef. Kafa dikleme durduğu için vatandaşgünaydın güzel anneler :) cumartesi günü kontrolümüz vardı benim nazlı bebik hala cinsiyet göstermemekte ısrarcı doktorun kafası karıştı söyleyemedi var mı benimki gibi cinsiyet göstermeyenleriniz bugün 12+5 olduk 3 ayımız dolmak üzere
Ay ne güzel.. duyuluyor mu rahat bi şekilde ki? Ben de çok istiyorum ya. Bişey oldu mu ki acaba diye düşünmekten fenalık bastıMerhaba kizlaarr allah hepimizin yardimcisi olsun kolay hamilelik ve dogum nasip etsin hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah diyerek baslayayim :) benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor ve aksam muhakkak cikariyorum erkenden bulanti icin ilac icemezsem.. ve su icemiyorum su ictikce midem bulaniyor bu hafta persembe kontrolumuz var cinsiyet tahmini yapabiliriz dedi ama bakalim gorebilecekmiyiz ve ikili test yapalim dedi ama cok endiseliyim ben yaptirmak istemiyorum etrafimdakiler ve esimde yaptiralim diyor kararsizim gidincede konusucam doktorumla ona gore karar vericem ins hayirlisi olur.. daha onceki kayiplarimdan dolayi cihaz aldik minigimin kalp atislarini evde dinleyebiliyoruz doktora danistim bir zarari yok dinleyebilirsin dedi allah bebislerimize saglik sihhat versin
yaptırcm kuzu ya bişey farketmicek gerci yaptırsamda yaptırmasam da ama yine de olsunHahahaahha kiz ayrintili ultrasonla 2li testi yaptiracan mi ozaman
Evet canim carsamba gittigimde yaptiracam. ,ya sende de oluyor mu biraz is yapim hemen belim agriyor kizimda hic boyle olmamistiyaptırcm kuzu ya bişey farketmicek gerci yaptırsamda yaptırmasam da ama yine de olsun
sen yaptırcan mı
evettEvet canim carsamba gittigimde yaptiracam. ,ya sende de oluyor mu biraz is yapim hemen belim agriyor kizimda hic boyle olmamisti
Ya var ya ben supurge bile acmiyom. Deli gibi temizlik yapmayi ozledim ya soyle evimin heryeri domestos koksun ama yok olmuyor dun mutfagimi temizledim cifledim oldum bel agrisindan ev ustume yuruyor sanki ama napacam valla icim de rahat degil ama idare edicez bahara dogru bir bayan alirim temizlik icin bir de dogumdan once idare edicez bakalimevettiş dediğin süpürgeyi actıgımda bile agrısından yatıyorum 1 2 saat
benimde koyuydu yetersiz besleniyosundur canim yeterli su ve yemen lazimGünaydın kızlar. Dünden beri idrarımın rengi koyu. 2 gündür çok su tüketemedim acaba ondan mıdır? Yoksa idrar yoluyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Ayy ne pimpirikli oldum
Canım ben de aynı durumdayım cuma gününden beri. Sıcak suya bal limon azıcık toz zencefil karışımı yap iyi geliyor boğaza. Bi de bol bol portakal mandalina suyu iç taze olsun. Bunlar sayesinds biraz toparladım . İlaç almamak için:/ bi de gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı tuzu 1 çay bardağı suda eritip gargara yaptım gece rahat uyudum o sayede.Merhaba bugün 12+2 oldum midem ara ara bulaniyor ona katlanmak sorun değildi de boğazım ağrıdi derken bir öksürük krizi((( bal süt sıcak şu limon yok kar etmiyor çok mutsuzum. Doktorum sadece bir pastil önerdi ilaç tavsiye etmiyorum devam ederse ve artarsa dahiliye doktoru ile beraber karar veririz dedi.
Geçsin diye dua ediyorum ben de bugün oturdum öksürüyorum diye zir zir ağladım psikoloji de gidiyor galiba :))))))
Geçse şu zaman sağlıkla bi eylül gelse ...
Oy canım benim ya sakin ol geçecek hepsi inşallah bebişinede hiç birşey olmayacak. İş yerindekileride boş ver geçecek bunların hepsi güzel günleri düşünGünaydın kızlar,
Sabahı kusmayla açtık, şimdi iş yerinde bir köşede oturmuş ağlıyorum. İş yerinin sıkıntısı bir yandan, ama hakkımı helal etmiyorum kimseye, idrar yolları enfeksiyonun verdiği korku bir yandan (doktor düşük/erken doğum tehlikesi olabilir dedi) , sırt, bel ağrıları, sürekli kusma... Hiç iyi değilim. Oturdum ağlıyorum. Neyse moraliniz bozmayayım. Hepinize iyi haftalar.
Bana erkek gibi geldi :)Günaydın kızlarBebeğimin cinsiyeti ne sizceee burda 10 haftalık ultrason a dönük tamamen
Su içmediğin için canım o pimpiriklenme :)Günaydın kızlar. Dünden beri idrarımın rengi koyu. 2 gündür çok su tüketemedim acaba ondan mıdır? Yoksa idrar yoluyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Ayy ne pimpirikli oldum
Yok canım oraya memleketimi Yazdım Erzurumdayım
yorma kendini kuzum ben bi mutfagı temiz tutmaya calışıyorm bide yerleri başka bişey yapmıyorm yoruyo cünküYa var ya ben supurge bile acmiyom. Deli gibi temizlik yapmayi ozledim ya soyle evimin heryeri domestos koksun ama yok olmuyor dun mutfagimi temizledim cifledim oldum bel agrisindan ev ustume yuruyor sanki ama napacam valla icim de rahat degil ama idare edicez bahara dogru bir bayan alirim temizlik icin bir de dogumdan once idare edicez bakalim
Galiba cnm 2 gün toplamında 2 litre anca su içmişimdir. Dikkat edeyim artıkbenimde koyuydu yetersiz besleniyosundur canim yeterli su ve yemen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?