2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ben de ayni durumdayim canim. 11+4 te su cikintinin pipi oldugunu düşünüyorum dedi sonra bebek pozisyon değiştirdi aa kız bu dedi. Ben rüyamda kız gördüm ve kız hissediyorum diyince güldü. Annelerin hissettiği her zaman dogrudur dedi. Önümüzdeki ay net söyleyecek

Gunaydin cnm nasilsin. 2 li testi yaptiracak misin senle gunumuz ayni

Biz de 12+3 te göremedik malesef. Kafa dikleme durduğu için vatandaş Bi dahakine inşallah

Ay ne güzel.. duyuluyor mu rahat bi şekilde ki? Ben de çok istiyorum ya. Bişey oldu mu ki acaba diye düşünmekten fenalık bastı

evett iş dediğin süpürgeyi actıgımda bile agrısından yatıyorum 1 2 saat
Ya var ya ben supurge bile acmiyom. Deli gibi temizlik yapmayi ozledim ya soyle evimin heryeri domestos koksun ama yok olmuyor dun mutfagimi temizledim cifledim oldum bel agrisindan ev ustume yuruyor sanki ama napacam valla icim de rahat degil ama idare edicez bahara dogru bir bayan alirim temizlik icin bir de dogumdan once idare edicez bakalim

Canım ben de aynı durumdayım cuma gününden beri. Sıcak suya bal limon azıcık toz zencefil karışımı yap iyi geliyor boğaza. Bi de bol bol portakal mandalina suyu iç taze olsun. Bunlar sayesinds biraz toparladım . İlaç almamak için:/ bi de gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı tuzu 1 çay bardağı suda eritip gargara yaptım gece rahat uyudum o sayede.
Şimdi de elmayı ve çubuk tarçını suda kaynatıp içine bal limon koyacağım. Bunu içmek de öksürüğe iyi geliyormuş..
İnşallah tez vakitte toparlarsın geçmiş olsun..

Oy canım benim ya sakin ol geçecek hepsi inşallah bebişinede hiç birşey olmayacak. İş yerindekileride boş ver geçecek bunların hepsi güzel günleri düşün
Günaydın kızlarBebeğimin cinsiyeti ne sizceee burda 10 haftalık ultrason a dönük tamamen
Bana erkek gibi geldi :)
Günaydın kızlar. Dünden beri idrarımın rengi koyu. 2 gündür çok su tüketemedim acaba ondan mıdır? Yoksa idrar yoluyla ilgili bi sıkıntı olabilir mi? Ayy ne pimpirikli oldum
Su içmediğin için canım o pimpiriklenme :)

yorma kendini kuzum ben bi mutfagı temiz tutmaya calışıyorm bide yerleri başka bişey yapmıyorm yoruyo cünkü
bende ramazandan sonra halıları yıkamaya gönderip eve kadın cagırıcam herşeyi ypar temizler halılarda geldi mi mis gibi olur doguma kadar gider bana

Günaydın kızlar.
Kendimi çok tembel hissediyorum, ev işleri bekliyor dip köşe temizlik lazım. Ütü yapmam lazım .Mutfakta bulasiklar bekliyor, öğle yemeği akşam yemeği yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…