- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.361
Ben rüyalara inanırım oğlun olacak inşallah :)Kızlarr günaydınnn. Sabaha karşı öyle bir rüya gördüm ki çok etkilendimrüyamda dev bir filin hortumunu okşuyordum. Açıklamasında bir oğlunuz olacağına işarettir yazıyor.
Canım rapor alsan biraz dinlenmek iyi gelir kötü şeyler düşünme Allahım bebeğin seninle maşallah ona iyi olacaksınGünaydın kızlar,
Sabahı kusmayla açtık, şimdi iş yerinde bir köşede oturmuş ağlıyorum. İş yerinin sıkıntısı bir yandan, ama hakkımı helal etmiyorum kimseye, idrar yolları enfeksiyonun verdiği korku bir yandan (doktor düşük/erken doğum tehlikesi olabilir dedi) , sırt, bel ağrıları, sürekli kusma... Hiç iyi değilim. Oturdum ağlıyorum. Neyse moraliniz bozmayayım. Hepinize iyi haftalar.
Ah keşke, vardiya usulü çalışıyoruz, cumartesi günü toplantı var diye raporlu raporlu getirdiler beni. Bugün rapor alsam, yanımdaki adamlar izinli boş kalır burası. Lanet olsun iş disiplinime. Söze gelince önemli olan ben ve bebeğimin sağlığı, herkes arkamda, ama icraata gelince, kıdemli benim bu günlük idare edeyim...Canım rapor alsan biraz dinlenmek iyi gelir kötü şeyler düşünme Allahım bebeğin seninle maşallah ona iyi olacaksın
Smear sonucum iyi Çıkmadı kolposkopi yapıldı ve Cın2 çıktı bu sebeple oldum canım.Canım merhaba neden konizasyon oldun acaba sakıncası yoksa öğrenebilr miyim? ..
Sakin olmaya çalış kendine deki bugünlerde geçecek hiç birşeyim yok herşey iyi olacakAh keşke, vardiya usulü çalışıyoruz, cumartesi günü toplantı var diye raporlu raporlu getirdiler beni. Bugün rapor alsam, yanımdaki adamlar izinli boş kalır burası. Lanet olsun iş disiplinime. Söze gelince önemli olan ben ve bebeğimin sağlığı, herkes arkamda, ama icraata gelince, kıdemli benim bu günlük idare edeyim...
O hftlarda benımde çok kasıklarım ağrıdı ama tabi yanlış yönlendirmek istemem. Görünün drunuza, en güzeli bu.Merhaba bayanlar
Ben 10 +3 günlük hamileyim karnımda ve kasiklarimda ağrilarim oluyor dayanilmaz degıl sanki adet sancisi gibi vuruyor. Bu haftalarda normal mi ayni şeyi yaşayanlar yardimci olabilir mi ?
Allah bebişlerimizi saglikla kucagimiza almayı nasip eder insAllah
Arkadaşım doğum yaptı, kırk kontrolune gıttı,tekrar hamıle olduğunu öğrendi. Dr sezeryan ıçın bır sakıncası yok demişti ona. Senesi dolmadan hem ıkıncıye sezeryan oldu, hemde baya emzırmişti.Kızlar ben 5 ay önce kistektomi oldum.Ameliyatım sezeryan şeklinde oldu.Yani Rabbim nasip ederse tam bir yıl sonra tekrar açılacak aynı yer.Her gittiğimde doktoruma sorayım diyorum ama unutuyorum. 1sene arayla açılması sıkıntılı olur mu acaba.
Geçmiş olsun, walla bnd pek ıyı değilim. Butun gece terledım, vucudum dökülüyor. İş, toplantı, kontrol hepsi üst üste geldi bugün. Umarım en yakın zamanda kavuşuruz sağlımıza.Günaydın kızlar,
Sabahı kusmayla açtık, şimdi iş yerinde bir köşede oturmuş ağlıyorum. İş yerinin sıkıntısı bir yandan, ama hakkımı helal etmiyorum kimseye, idrar yolları enfeksiyonun verdiği korku bir yandan (doktor düşük/erken doğum tehlikesi olabilir dedi) , sırt, bel ağrıları, sürekli kusma... Hiç iyi değilim. Oturdum ağlıyorum. Neyse moraliniz bozmayayım. Hepinize iyi haftalar.
Canım aynıyım hele bu hafta ayağa kalkınca bulantılarım artıyor yemek yiyemiyorum çok üzülüyorumGünaydın kilar ben hala çok kusuyorum ya içim dışına çıktı günde en az 3 kez kusuyorum çok oruldum artik ev aldı başını gidiyor yarin bayan gelecek temizliğe ama dolaplar yapilacak bende gram hal yok sürekli uyku modundayim bir haftada2 kilo vermsim kilolu hamile kalmıştım iyi oldu ama yeme yemeyi bile özledim iştahla inşallah cabuk geçer sağlıkla kucagimaza alriz inşallah
Kendime telkin vermeye çalışıyorum ama çok yıpranıyorum. Beni düşünmeyen insanlar için kendimi paralıyorum, çok koyuyor. Eşime anlatamıyorum da, zamanında kendi yaptığım bir hata yüzünden biraz da, eşim de sürekli yüzüme vuruyor,kendin çekiyorsun diyor. Yazın karnım burnumda ne yapacağımı düşünüp duruyorum sadece turizmciyim ben, daha otel açılmadan çektiklerim...Bebeğime bir zarar gelmeden atlatsam, sağlıkla kucağıma alsam...Sakin olmaya çalış kendine deki bugünlerde geçecek hiç birşeyim yok herşey iyi olacak
Eşine anlatmalısın bu süreçte eşlerin yardımı çok önemli,ben de çalışıyorum ister istemez herşeyi dert ediyoruz.Evde dursak daha çok takarız herşeyi çalışmak daha iyi yavaş yavaş kendini yormadan olumsuz şeyleri unutmaya çalış kendini işine verKendime telkin vermeye çalışıyorum ama çok yıpranıyorum. Beni düşünmeyen insanlar için kendimi paralıyorum, çok koyuyor. Eşime anlatamıyorum da, zamanında kendi yaptığım bir hata yüzünden biraz da, eşim de sürekli yüzüme vuruyor,kendin çekiyorsun diyor. Yazın karnım burnumda ne yapacağımı düşünüp duruyorum sadece turizmciyim ben, daha otel açılmadan çektiklerim...Bebeğime bir zarar gelmeden atlatsam, sağlıkla kucağıma alsam...
Cevap verecek yokmuGünaydın kızlarBebeğimin cinsiyeti ne sizceee burda 10 haftalık ultrason a dönük tamamen
1sene dolmadan 2.sezaryen olan arkadaşım war sorun olsa dr un söylerdi zatenKızlar ben 5 ay önce kistektomi oldum.Ameliyatım sezeryan şeklinde oldu.Yani Rabbim nasip ederse tam bir yıl sonra tekrar açılacak aynı yer.Her gittiğimde doktoruma sorayım diyorum ama unutuyorum. 1sene arayla açılması sıkıntılı olur mu acaba.
Ne iş yapıyorsun sen pazarda mı iş?Günaydın kızlar ben de eldeyken hep yatıyorum.kalkamıyorum bir halsizlik ve gaz
Dün kötü olunca işe gitmedim ama yataktanda çıkamıyorum
İdrar yolu enf için fitil kullandın mı ben geçen hafta kullandım ve şimdi rahatım şükür..Günaydın kızlar,
Görünmüyor Burda bişey canım ve o bölgeye usg ölçüm işareti de gelmiş iyice kapatmışGünaydın kızlarBebeğimin cinsiyeti ne sizceee burda 10 haftalık ultrason a dönük tamamen
Teşekkür ederim cevabın için canım1sene dolmadan 2.sezaryen olan arkadaşım war sorun olsa dr un söylerdi zaten
Ne iş yapıyorsun sen pazarda mı iş?
İdrar yolu enf için fitil kullandın mı ben geçen hafta kullandım ve şimdi rahatım şükür..
Görünmüyor Burda bişey canım ve o bölgeye usg ölçüm işareti de gelmiş iyice kapatmış
Ah canm ya, kendin ettin kendin buldun diyor. Bana başka departmana geçirme sözü verdikleri için müdürlük teklifini reddettim, şimdi de çamura yatıyorlar. Eşim de çok söylemişti güvenme onlara diye. Eğer biraz hakkım varsa zehir zıkkım olsun onlara başka bir şey demiyorum.Eşine anlatmalısın bu süreçte eşlerin yardımı çok önemli,ben de çalışıyorum ister istemez herşeyi dert ediyoruz.Evde dursak daha çok takarız herşeyi çalışmak daha iyi yavaş yavaş kendini yormadan olumsuz şeyleri unutmaya çalış kendini işine ver
cnm B6 vıtamını kullanan herkez burda cok kusanlara yazıyor hepmızın markası farklı ama hepımızın ılaclarının ıcınde var B6 gercekten bulantıyı azaltıyor dr una bı sorsan B6 ıceren hangı ılacı tavsiye edersınız dıeGünaydın kilar ben hala çok kusuyorum ya içim dışına çıktı günde en az 3 kez kusuyorum çok oruldum artik ev aldı başını gidiyor yarin bayan gelecek temizliğe ama dolaplar yapilacak bende gram hal yok sürekli uyku modundayim bir haftada2 kilo vermsim kilolu hamile kalmıştım iyi oldu ama yeme yemeyi bile özledim iştahla inşallah cabuk geçer sağlıkla kucagimaza alriz inşallah
Cuma kültür testi verdim. Neyle uğraştığımızı bilelim de ona göre tedavi uygulayalım dedi doktor. Mahvoldum mide bulantısı kusmadan. Kasık ağrısı da yapıyor sürekli. Hamile kaldığım günden beri var nerdryse hiç kurumamış. Her gün duşunu alan, kirli tuvalete asla girmeyen en az 2 litre su içen biriyim, neden böyle oluyor anlamadımİdrar yolu enf için fitil kullandın mı ben geçen hafta kullandım ve şimdi rahatım şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?