• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Gunaydin cnm nasilsin. 2 li testi yaptiracak misin senle gunumuz ayni

İyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah. Evet yaptıracağım canım Cuma günü gideceğim tam 12 hafta bitiyor ya o zaman hem kontrol hem ikili test olacak çok da merak ediyorum sen yaptıracak mısın?

iyi haftalar eylül anneleri ... Benim yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyım şu hareketleri hissedene kadar her doktor kontrolünde bir telaş oluyorum. yarın ikili test yapacak doktorum . ikili terst yaptıran arkadaşlar sizin sonuçlar nasıl özellikle 32 yaştan sonra biraz daha riskli çıkıyor diyorlar benim yaş da 32 . bir de ikili test sonucuna göre cinsiyeti belirlenen oldu mu
Ben 35 yaşındayım. Bir hafta önce ikili test yaptirdim. Ense kalinligi 1.4, nazal kemigi 2.5 mm cikti. Doktorum sonuclarin iyi oldugunu söyledi ama kan tahlili sonuclarini henüz almadim. Yaş riski yuksek cikacaktir ama bu cok buyuk bir sorun degil. Zaten hep söyleniyor, cikacak sonuclar yalnizca olasiliklari gosteriyor. Hamile oldugumu ogrendigimde ilk gittigim doktorun bana bir :"35 yasinda gebe kalmaya utanmiyor musun?" demedigi kalmisti :) Rahat olmaya çalışın, ikili test sonucu hele de yaş riski çok da endiselenecek seyler degil. Sevgiler..

Oy canım benim ya sakin ol geçecek hepsi inşallah bebişinede hiç birşey olmayacak. İş yerindekileride boş ver geçecek bunların hepsi güzel günleri düşün

Bana erkek gibi geldi :)

Su içmediğin için canım o pimpiriklenme :)
Teşekkür ederim canım cevabın içinn

Selamünaleyküm kızlar. Bugün Dr kontrolüm var ve ikili test olacak.. Bu sonuç 1 haftada mı çıkıyor yoksa özel ve normal hastahane fark ediyor mu sonuçların erken yada geç çıkmasında.

Günaydın kızlar.
Kendimi çok tembel hissediyorum, ev işleri bekliyor dip köşe temizlik lazım. Ütü yapmam lazım .Mutfakta bulasiklar bekliyor, öğle yemeği akşam yemeği yapılacak :KK47:
Canım hepsini bir günde yapma. Ben hala süpürge tutmuyorum doktorum yasakladı. Eşim yada ablam yapıyor ben siliyorum sadece. Laf edecek olanlarda gelmesin evimize. Ben öyle diyorum :KK48:

İyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah. Evet yaptıracağım canım Cuma günü gideceğim tam 12 hafta bitiyor ya o zaman hem kontrol hem ikili test olacak çok da merak ediyorum sen yaptıracak mısın?
Iyiyim cnm bende... carsamba gunu gidicem yaptiracam canim. Kizim bugun ruyasinda gormus doktor ultrasonla bakip saglikli beyfendi geliyor demis doktor hayirlisi bakalim

Tünaydın kızlar, bugün biraz mutsuzum.. kontrolden geldim. 10+2 deyim. Kanaman olmuş dedi. Dıştan olan bir şey olmadıği için bilmediğimi söyledim. Karın ağrım var ama bi kaç gündür.. daha dikkatli ol ağır kaldırma dedi.. Düşük tehdidi denilebilir dedi. O cümleyi duyunca moralim bozuldu zaten. Progestan yazdı fitil olarak kullan dedi. bu tarz bir şeyle karşilaşan oldu mu korkmali miyim gercekten

slm kızlar şu gebelere devlet temızlık hızmeti verse :temizlik: vallahı evım aldı basını gıdıyo nerden tutcam bılmıyorum kı tutamıcam zaten kustum uzandım şımdı... kızım sabah ateslı uyandı baktım bogazları bembeyaz acıyor dıo saglık ocagına gıttık geldık uyudu kuzum şimdi... :anne: Bu aarda çoğumuzun kontrolü bu hafta benımde cuma :dua:güzel haberler olsun hepımıze inş

Tünaydın kızlar, bugün biraz mutsuzum.. kontrolden geldim. 10+2 deyim. Kanaman olmuş dedi. Dıştan olan bir şey olmadıği için bilmediğimi söyledim. Karın ağrım var ama bi kaç gündür.. daha dikkatli ol ağır kaldırma dedi.. Düşük tehdidi denilebilir dedi. O cümleyi duyunca moralim bozuldu zaten. Progestan yazdı fitil olarak kullan dedi. bu tarz bir şeyle karşilaşan oldu mu korkmali miyim gercekten
Korkma canım sadece yat dinlen hiçbişey yapma. Ben ilk hamileliğimde yaşadım 10. Ve 11. Hafta arası. 1 hafta kanamam vardı ve progestan kullandım fitil olarak. Sonra geçti çok şükür,gayet sağlıklı doğum yaptım :)
Stres yapma ve yat. Bu haftalardan sonra risk var ama çok az.

Cnm burdakı gebelırın cogunda ıcerde kanama var hepsı ıstırahat edıp progestan kullandı. Tecrubelı gebelırımız yazar ama panık yapma drun dedıklerıne uy ben bıle progestan kullanıyorum cok onemlı bır kanama alanın tehdıtın olsa bence hastaneye yatıs yada ıgne verırdı dıe dusunuyorum

Bu da ultrason görüntümüz.. bi cinsiyet tahmini yapilabilecek durumda mi sizce kizlar??

Eklentiler

• 20180305_124450.webp
    20180305_124450.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 86
Cnm burdakı gebelırın cogunda ıcerde kanama var hepsı ıstırahat edıp progestan kullandı. Tecrubelı gebelırımız yazar ama panık yapma drun dedıklerıne uy ben bıle progestan kullanıyorum cok onemlı bır kanama alanın tehdıtın olsa bence hastaneye yatıs yada ıgne verırdı dıe dusunuyorum

Cok ama cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladi icim.. tabi yatip dinlenme olanagim kisitli hala calistigim icin.. ama elimden geleni yapacagim.. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.. Allah hepimizin yardimcisi olsun iyiki varsinizzz

Canım korkma çoğu kişiyle birlikte bende de var o kanama. İlk başta dışarı da geldi hatta ama sonra kesilmesine rağmen doktor içerde hala kanama alanının olduğunu söyledi. Yapacağımız tek şey istirahat bide işte progestan vermiş sana onu kullan mutlaka. Ben onu bile kullanmıyorum. Dua edip Allaha emanet ediyorum yavrumu :)

Back
X