2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Tesekkur ederim canimm yaa bizi boyle korkutmasinlaaar

Ya valla iyiki varsinizzz bu kanamanin olağan bir sey oldugunu duymak nasil rahatlatti.. Saglikla huzurla gecsin bu gunler insallah tesekkur ederiiim

Sen anlar misin deniz bu ultrasondan cinsiyet tahmininden falan

Eklentiler

• 20180305_124450.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 73
Cok ama cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladi icim.. tabi yatip dinlenme olanagim kisitli hala calistigim icin.. ama elimden geleni yapacagim.. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.. Allah hepimizin yardimcisi olsun iyiki varsinizzz
Canım ben 15.haftaya girdim geçen hafta salı günü içerde kanama var dendi bu çarşamba kontrolüm var stres yapma ilaçlarını kullan ben 1 hafta kullandım progestan. Geçen hafta kontrolde bırak artık dediler 13 hafta bittiği için biraz daha sabret geçecek bende artık bittiğini duymak istiyorum inan ki

Çok geçmiş olsun hemen tedaviye başla cnm atlatırsın bir an önce inşallah

teşekkürler cevabınız için biraz olsun rahatlattınız beni.

Arkadasim sana da cok gecmis olsun psikolojik olarak da dusunmeden edemiyoruz galiba.. demek herkeste olabiliyor.. insallah cabucak gecer riskli zamanlarimizz

Selamünaleyküm kızlar. Bugün Dr kontrolüm var ve ikili test olacak.. Bu sonuç 1 haftada mı çıkıyor yoksa özel ve normal hastahane fark ediyor mu sonuçların erken yada geç çıkmasında.
ben kent hastanesine gidiyorum izmir de. ilk gebeliğimde de ordaydım ertesi gün çıkmıştı sonuçlar . bu sferde doktorum yine aynı gün ya da ertesi gün alırız sonuçları dedi. ama aydında arkadaş özel hastaneye gidiyor 1 hafta bekledi sonuçlar için geçen ay . sanırım hastaneler arasında fark var

hiç merak etme benim de ilk gebeliğimde 9. hafta da kanama görülmüştü. 10 gün progestan kullandım geçti merak etme senin de geçer en kısa zamanda .

Arkadaşlar perşembe günü kontrole gittim .

Bebeklerim 11+3 olmalıydı ama 12 haftalik cikti . Ben şu aralar kasar peynirine taktım çok yiyorum . Nette okudum hamile kadının bebeğinin gelişimini hizlandiriyormus .

Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizlerde deneyin gerçekten çok merak ediyorum . Eğer öyleyse hergun yiyekkk :))

Ben baktım başedemiyorım artık her hafta geliyor kadın yemek yapmak bile külfet geliyor artık rahata alışınca insan zor geliyo herşey.

Bu da ultrason görüntümüz.. bi cinsiyet tahmini yapilabilecek durumda mi sizce kizlar??
Göremedim çıkıntıyı belki +işareti üstünde tam ondan
Evet canım kaşar kalsiyum deposu etki ediyormuş bebeğe, bende Kars’tan sipariş ettim bekliyorum iyi senin dr da sat ınla oynaysyım demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…