- 27 Şubat 2018
- 37
- 46
- 3
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #11.421
Korkma canım sadece yat dinlen hiçbişey yapma. Ben ilk hamileliğimde yaşadım 10. Ve 11. Hafta arası. 1 hafta kanamam vardı ve progestan kullandım fitil olarak. Sonra geçti çok şükür,gayet sağlıklı doğum yaptım :)
Stres yapma ve yat. Bu haftalardan sonra risk var ama çok az.
Canım korkma çoğu kişiyle birlikte bende de var o kanama. İlk başta dışarı da geldi hatta ama sonra kesilmesine rağmen doktor içerde hala kanama alanının olduğunu söyledi. Yapacağımız tek şey istirahat bide işte progestan vermiş sana onu kullan mutlaka. Ben onu bile kullanmıyorum. Dua edip Allaha emanet ediyorum yavrumu :)
İnşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz bebeklerimizi :)Ya valla iyiki varsinizzz bu kanamanin olağan bir sey oldugunu duymak nasil rahatlatti.. Saglikla huzurla gecsin bu gunler insallah tesekkur ederiiim
Malesef hiç anlamıyorumSen anlar misin deniz bu ultrasondan cinsiyet tahmininden falan
Canım geçen hafta da doğum yaptım ve kız çocuk emzirdim rüyamdaBen rüyalara inanırım oğlun olacak inşallah :)
Ehehhe tamam sorun degil, anlayan biri gorurse yorum yapar insallah o zamanMalesef hiç anlamıyorum
Kız dün iş demişsinya pazar günleri de mi çalışıyorsun denek istedimHasret gülmekten öldürdün beni pazarda mı çalışıyorsun demişsinöğretmenim ben ayaktayım hep ama
Canım ben 15.haftaya girdim geçen hafta salı günü içerde kanama var dendi bu çarşamba kontrolüm var stres yapma ilaçlarını kullan ben 1 hafta kullandım progestan. Geçen hafta kontrolde bırak artık dediler 13 hafta bittiği için biraz daha sabret geçecek bende artık bittiğini duymak istiyorum inan kiCok ama cok tesekkur ederim biraz olsun rahatladi icim.. tabi yatip dinlenme olanagim kisitli hala calistigim icin.. ama elimden geleni yapacagim.. dualarinizi eksik etmeyin lutfen.. Allah hepimizin yardimcisi olsun iyiki varsinizzz
Fili belkide şans bereket anlamında gördün sen net gördüğüne inanCanım geçen hafta da doğum yaptım ve kız çocuk emzirdim rüyamdahangisi çıkacak çok merake diyorum
Çok geçmiş olsun hemen tedaviye başla cnm atlatırsın bir an önce inşallahCuma kültür testi verdim. Neyle uğraştığımızı bilelim de ona göre tedavi uygulayalım dedi doktor. Mahvoldum mide bulantısı kusmadan. Kasık ağrısı da yapıyor sürekli. Hamile kaldığım günden beri var nerdryse hiç kurumamış. Her gün duşunu alan, kirli tuvalete asla girmeyen en az 2 litre su içen biriyim, neden böyle oluyor anlamadım
Kız diyorsun yaniFili belkide şans bereket anlamında gördün sen net gördüğüne inan
Nerdeysen orayı yazsana kızYok canım oraya memleketimi Yazdım Erzurumdayım
teşekkürler cevabınız için biraz olsun rahatlattınız beni.Ben 35 yaşındayım. Bir hafta önce ikili test yaptirdim. Ense kalinligi 1.4, nazal kemigi 2.5 mm cikti. Doktorum sonuclarin iyi oldugunu söyledi ama kan tahlili sonuclarini henüz almadim. Yaş riski yuksek cikacaktir ama bu cok buyuk bir sorun degil. Zaten hep söyleniyor, cikacak sonuclar yalnizca olasiliklari gosteriyor. Hamile oldugumu ogrendigimde ilk gittigim doktorun bana bir :"35 yasinda gebe kalmaya utanmiyor musun?" demedigi kalmisti :) Rahat olmaya çalışın, ikili test sonucu hele de yaş riski çok da endiselenecek seyler degil. Sevgiler..
Canım ben 15.haftaya girdim geçen hafta salı günü içerde kanama var dendi bu çarşamba kontrolüm var stres yapma ilaçlarını kullan ben 1 hafta kullandım progestan. Geçen hafta kontrolde bırak artık dediler 13 hafta bittiği için biraz daha sabret geçecek bende artık bittiğini duymak istiyorum inan ki
ben kent hastanesine gidiyorum izmir de. ilk gebeliğimde de ordaydım ertesi gün çıkmıştı sonuçlar . bu sferde doktorum yine aynı gün ya da ertesi gün alırız sonuçları dedi. ama aydında arkadaş özel hastaneye gidiyor 1 hafta bekledi sonuçlar için geçen ay . sanırım hastaneler arasında fark varSelamünaleyküm kızlar. Bugün Dr kontrolüm var ve ikili test olacak.. Bu sonuç 1 haftada mı çıkıyor yoksa özel ve normal hastahane fark ediyor mu sonuçların erken yada geç çıkmasında.
hiç merak etme benim de ilk gebeliğimde 9. hafta da kanama görülmüştü. 10 gün progestan kullandım geçti merak etme senin de geçer en kısa zamanda .Tünaydın kızlar, bugün biraz mutsuzum.. kontrolden geldim. 10+2 deyim. Kanaman olmuş dedi. Dıştan olan bir şey olmadıği için bilmediğimi söyledim. Karın ağrım var ama bi kaç gündür.. daha dikkatli ol ağır kaldırma dedi.. Düşük tehdidi denilebilir dedi. O cümleyi duyunca moralim bozuldu zaten. Progestan yazdı fitil olarak kullan dedi. bu tarz bir şeyle karşilaşan oldu mu korkmali miyim gercekten
Tesekkur ederiiimhiç merak etme benim de ilk gebeliğimde 9. hafta da kanama görülmüştü. 10 gün progestan kullandım geçti merak etme senin de geçer en kısa zamanda .
Ben baktım başedemiyorım artık her hafta geliyor kadın yemek yapmak bile külfet geliyor artık rahata alışınca insan zor geliyo herşey.slm kızlar şu gebelere devlet temızlık hızmeti versevallahı evım aldı basını gıdıyo nerden tutcam bılmıyorum kı tutamıcam zaten kustum uzandım şımdı... kızım sabah ateslı uyandı baktım bogazları bembeyaz acıyor dıo saglık ocagına gıttık geldık uyudu kuzum şimdi... Bu aarda çoğumuzun kontrolü bu hafta benımde cuma güzel haberler olsun hepımıze inş
Göremedim çıkıntıyı belki +işareti üstünde tam ondanBu da ultrason görüntümüz.. bi cinsiyet tahmini yapilabilecek durumda mi sizce kizlar??
Evet canım kaşar kalsiyum deposu etki ediyormuş bebeğe, bende Kars’tan sipariş ettim bekliyorumArkadaşlar perşembe günü kontrole gittim .
Bebeklerim 11+3 olmalıydı ama 12 haftalik cikti . Ben şu aralar kasar peynirine taktım çok yiyorum . Nette okudum hamile kadının bebeğinin gelişimini hizlandiriyormus .
Ne kadar doğru bilmiyorum ama sizlerde deneyin gerçekten çok merak ediyorum . Eğer öyleyse hergun yiyekkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?