2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Haftasonu veya gece bile olsa geliyorum dedi ki benim zaten spinal sezaryen olacak canım, aynı şekilde bilgisiyle rahatlatan bi dr.

Canım merhaba neden konizasyon oldun acaba sakıncası yoksa öğrenebilr miyim? ..

Günaydınn güzel anne adaylarıı.. Haftasonu ne çabuk geçiyor yahu hiçbirşey anlamıyorum dün zaten sürekli uyudum bu kadar uyku olamaz yanii evde olsam var ya sürekli yatıcam demek ki. Ama halsizlik dışında iyiyim artık 11+3 oldum ve kendini gösteriyor daha ağrılarımın olmadığı daha rahat karnımın da azıcık çıkmasının verdiği bir rahatlama var. Normalde ben yarın gidecektim doktora ama eşimin ders programı yoğun telafi de yaptıramıyor bu ara. Çarşamba gidecektik annem de gelip görmek istiyor onunda çarşamba doktor randevusu var ancak perşembe gelebilecek tabi Cumaya kaldı doktor randevum nasıl geçecek bilmiyorum. Aslında iyi oldu tam 12 haftam bitmiş olacak o gün.

günaydın güzel anneler :) cumartesi günü kontrolümüz vardı benim nazlı bebik hala cinsiyet göstermemekte ısrarcı doktorun kafası karıştı söyleyemedi var mı benimki gibi cinsiyet göstermeyenleriniz bugün 12+5 olduk 3 ayımız dolmak üzere

Günaydın kızlar ben de eldeyken hep yatıyorum.kalkamıyorum bir halsizlik ve gaz
Dün kötü olunca işe gitmedim ama yataktanda çıkamıyorum

Canım ancak bazı doktorlar 4. Aydan sonra söylüyorlar bizim arkadaşta 13. Haftada gitti 16. Haftadan önce söylemiyoruz demiş

ne güzel uyyabilmişsin ben hiç uyuyamadım
cumartesi eşime kahvaltı hazırladm sonra uyku tutmadı pazar eşimin ailesikahvaltıya gelmek istemiş kndi ailemi de cagırdım bende onun içinde erken uyandım gitti caanım hafta sonu

insan randevu için kendini bi güne hazırlıyo ertelenince de morali bozuluyo dimi

Canım ancak bazı doktorlar 4. Aydan sonra söylüyorlar bizim arkadaşta 13. Haftada gitti 16. Haftadan önce söylemiyoruz demiş
gittiğim doktor yaşadığım ilde en erken cinsiyet belirleyen doktor ama bizim nazlı göstermemekte ısrar ediyor :) keyfinin yerine gelmesini bekleyeceğiz artık napalım

Günaydın kızlar,
Sabahı kusmayla açtık, şimdi iş yerinde bir köşede oturmuş ağlıyorum. İş yerinin sıkıntısı bir yandan, ama hakkımı helal etmiyorum kimseye, idrar yolları enfeksiyonun verdiği korku bir yandan (doktor düşük/erken doğum tehlikesi olabilir dedi) , sırt, bel ağrıları, sürekli kusma... Hiç iyi değilim. Oturdum ağlıyorum. Neyse moraliniz bozmayayım. Hepinize iyi haftalar.

Merhaba kizlaarr allah hepimizin yardimcisi olsun kolay hamilelik ve dogum nasip etsin hayirla kucagimiza almayi nasip etsin insallah diyerek baslayayim :) benim mide bulantilarim aksama dogru basliyor ve aksam muhakkak cikariyorum erkenden bulanti icin ilac icemezsem.. ve su icemiyorum su ictikce midem bulaniyor bu hafta persembe kontrolumuz var cinsiyet tahmini yapabiliriz dedi ama bakalim gorebilecekmiyiz ve ikili test yapalim dedi ama cok endiseliyim ben yaptirmak istemiyorum etrafimdakiler ve esimde yaptiralim diyor kararsizim gidincede konusucam doktorumla ona gore karar vericem ins hayirlisi olur.. daha onceki kayiplarimdan dolayi cihaz aldik minigimin kalp atislarini evde dinleyebiliyoruz doktora danistim bir zarari yok dinleyebilirsin dedi allah bebislerimize saglik sihhat versin

gittiğim doktor yaşadığım ilde en erken cinsiyet belirleyen doktor ama bizim nazlı göstermemekte ısrar ediyor :) keyfinin yerine gelmesini bekleyeceğiz artık napalım
Kız olabilir canım belki o zaman hayırlısı olsun maşallah

Günaydın kızlarBebeğimin cinsiyeti ne sizceee burda 10 haftalık ultrason a dönük tamamen

Eklentiler

• 2A978632-C64F-46FF-BBCF-B5DBE4650B01.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…