• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Maşallah büyümüş :) diğer arkadaşların ve benim bebeklerimiz biraz küçük senin de öyleyse zorlanırsın diye düşündüm. Şükür büyükmüş yardımı bile dokunur:)
Evet inşallah ablalık yapacak kuzum gurbetteyim yakınımda kimse yok birde çalışıyorum zor olacak ikiz ama Rabbim verdiğine göre vardır bi bildiği sağlıkla gelsinler inş

Ben bebeğimi yeni kaybettim çok üzüldüm ama şükür rabbim tekrar nasip etti daha çok küçüğüz 5 haftalığız rabbim tamamlamayı nasip etsin inşallah siz kaç haftalıksınız
Amin hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız günü nasip etsin rabbim:) benim de küçük daha 6 haftalık

Ankarada yasiyorum. Ay inanin tam da bugun bunu dusunuyodum nasil hamile kalinir onu mu arastirsam diye. Ama kürlerden bahsetmiyorum, gulmeyin ama acaba biz yanlis mi yapiyoruz ondan bile suphelenir oldum:/ cidden psikolojim bozulmaya basladi, eşimle de surekli ottan bocekten gerilir olduk stresten. Etraftan benden once evlenenlerin bebek haberleride duyulur oldu, benden sonrakilerinde. Ortamlara girmekten cekinir oldum konu bana doncek diye. Bakalim bu ay olmazsa esimle beraber gitcez artik kontrole. Siz nerde yasiyorsunuz birde ilk gebeliginiz mi
Ben İstanbul’da yaşıyorum evet ilk gebeliğim biz de tedavi gördük ama bitkisel bir tedavi oldu çok şükür oldu Allah her isteyene nasip etsin...bak kafan rahat olursa herşey çok kolay olur senin de dediğin gibi yıllarca çocuk bekleyen insanlar var onlar akışına bırakmış sen de bırak ve İnan olacak olacak :)

Kızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?
Canım benim ilk çocuğum 15 ay olmadı hiç sebep yokken kaç tane doktora da gittm sonra işe başladğım ay oldu hiç belirtim yoktu.diğer aylar o kadar belirtim vardı ama hamile değildim. Hamile olduğum ay 8 gün geciktm test de ypmadım hiç belirtim yoktu.bende diyordum bari hamile kalsaydım. Şimdi 2.bebeğimi bekliyorum seni çok iyi anlıyorum. Allaha bırak rahatlıcaksın belirti arama, başka şeylerle oyalan azad et bu isteğini biraz...o zaman gerçekleşicek inşallah

kubra5505 kubra5505 canım l
Anladım canım. Daha önce kızımı götürmüştüm buharaya da memnun kalmamıştım randevumuz olmadına rağmen bir saat sıra beklemiştik. Sonrasında tahlil gösterememiştik bir süre doktor gelmemişti. Soru sorduğumuz bankolar bakalım borcunuz var mı diye tc mizi istemişti falan. Tam bir ticarethane.

Hangi doktora gidiyordun nenehatunda, aile hekimimiz ebru hnımı önerdi.

Sancı odası nasıl çok mu kalabalık en stresli kısmı orası:S

Daha çok var doğru söylüyorsun hayırlısı olsun hakkında benim annem çalışıyor uzun süreli gelemez kkvaliem de yaşlı , Allah hepimize güç kuvvet versin

Canım aynen zaten hamileyiz biliyosun alt katta kadın doğum polikliniği orda randevu olduğu halde 1 saat bekledim bu bi kaç kere oldu anlamadım içerde naptılar benim muayenem 5dk sürmedi oyüzden bida gitmedim. Nenehatunda da hangi dr müsaitse ona göründüm bilmiyorum bana mı öyle geldi hepsi de güzel ilgilendi.
Sancı odasında da ben tek başımaydım sabah erken bir saatti başka kimse yoktu yanımda belki bu sebeplerden memnun kaldım. Beğenmediğim yön tuvaletti ama 1 gece kalıp sabah çıktım mecbur katlandım ona da

Benim kese cuma günü 13.1 mm idi bu cumaya görürüm artık inşallah bebişi yolk sac gördük ama kaç haftalık bilemiyorum öğreniriz bu cuma inşaAllah :dua:

Merhaba arkadaslar bende aramiza yeni katıldım. Bugun kontrolde 3.5 mm çıktı kesenin boyu bana ufak geldi ama..
Hayırlı olsun öncelikle bazen geriden gelebiliyor yani senin dönlenmen den ötürü stres yapma aklına bir soru takılırsa da en doğru şey doktora sorman daha fazla aydınlatabilir seni :)

Kızlar taze anne adayisiniz o yuzden tam da buraya sorulur dedim, insaallah yanit alirim. Her ayin ortalama 1 haftasi adetle geciyor. Kalan 3 haftanin nasipli bir gununde gebe kalmis ve hicbir belirtisi olmadan bata kadar merakla, belki de umutsuzlukla gelmiş sevgili hamiş arkadaşlarim, gercekten bata kadar hicbirsey hissetmeden mi geldiniz? Yani dusunsenize bir haftadir birsey var icinizde, hayal etsenize icinizdeymis megerse, buna ragmen hakkaten hic mi bisey hissetmediniz? Bi yumru bi kipirti bi agirlik? Tamam bi haftalik bi kan pihtisindan çokta bisey beklememek gerek fakat ne biliyim bisey işte bişey:/ benim son iliski olali bir hafta oldu, tutmussa eger suan icimde birseyler var yani nasil hissetmem?

Kıyamam :)
Olmayadabiliyor canim.
Hatta ögrenip gördükten sonra bile belirti olmayabiliyor diyorsun ki ben nasıl hamileyim :)))))
Hislerine güven ama❤
Belki insan inanamıyor ama sonra cidden hissetmiştim diyorsun.
İnşallah yolundadır bebişin sevindirir bu ay,vucudun kendine bile ilk tepkisi regl olmama

Gizemtkdmr Gizemtkdmr ilk ay gittik smear ve bazi kan testleri yapti temiz dedi. Bu 6. Ay yine olmazsa gitmeyi dusunuyoruz. Ailemde herkes saglikli cocugu olmayan yok, benim boyle bir surec yasiyor olmam korkutuyor:/ ama olmazsa gidecegiz mecbur. Dua edin banada olmaz mi..

Tatlım seninle aynı duyguları daha önce yaşadığım için seni anlıyorum milletin en azından düşüyo demek ki doğurabilirler benim hiç olmuyo diyordum meğer cahillik etmişim artık umudum olmayıp boşverdiğim bi ay hamile olduğumu öğrendim önce adetim geçmeden test yapar üzülürdüm o ay 10 gün geçince test yaptım çift çizgi görmek çok güzel bir duygu şimdi yine gebelik şüphem var ama asla o heyecan gibi olamaz umarım sende yaşarsın. Güzelim ben ama inanmayarak hamile olduğum ay adetten sonra 2 gün belimde yakıyla gezdim bi denesene sen de bak o ay kalmışım

Çok fazla korunmuşsunuz ama ortolama sağlıklı insanlarda bile 6 ve 12 aya kadar olmaması çok normal kendini üzme streste engeller peki doktor kontrollerinizi yaptırdınız mı rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Evet ben yaptirdim ama 6 ay once yaptirdim smear ve kan. Bu ay olmazsa esimle gitcez o da yaptircak.

plojovic plojovic zehri ask zehri ask hayatbenimm hayatbenimm P Princess24 Gizemtkdmr Gizemtkdmr herkese gercekten tesekkur ederim, bu kadar destek olmaniz insana guç veriyor. Kafama takmadan yasayamiyorum, bugun ruyamda bebegim olmustu, gecenlerde de gormustum. Cok kafaya takiyorum, kendimi baska ugraslara veremedikce daha da takiyorum:/ bekle beni 2018 eylul anneleri grubu, bende gircem araniza:emir_bebek:

Herkese selam
Ben geldim. Şubat 2016 annesiyim tam yumurtlama günümde bir kaza oldu maalesef korunmamıza rağmen
Ve adetim bir gün geçti test pozitif
Çoook şaşkınım inş hayırlı olur. Oğlumdan önce bi düşüğüm var maalesef bakalım bu devam eder mi düşer mi hayırlısı olsun sürpriz Bebek ve herkesin bebeği

Back