Selam kızlar,
Ah bu iş güç yok mu! Günün 12 saati zaten lanet iş yerinde geçiyor, eve gelince de yatıp uyuyorum. Bitmedi ne yorgunluğum, ne bulantılarım,kusmalarım. Kan testlerimde (2016'dan beri olan) MPV yüksekliği fark ettim, biraz araştırınca da bayağı huylandım, kan pıhtılaşması ile ilgili bir şeymiş, 1 de düşüğüm var zaten, ilk düşük olduğu için de test falan yapılmamıştı. O yüzde önümüzdeki hafta hem dinleneyim, hem doktora gideyim diye 1 güncük izin aldım... Başıma toplantı çıkarttılar. Bütün randevuları iptal ettim, başka zamana aldım, eğitim çıkarttılar. Kafayı yememek içten bile değil. Başıma (kendi aptallığım yüzünden) hiç bir işten anlamayan gencecik bir çocuk getirdiler zaten, bensiz burnunu kaşıyamıyor! Halbuki zamanında iş yükümü hafifletip bana rahat bir hamilelik geçirticeklerine söz verdikleri için o pozisyonu reddetmiştim. Neyse kızlar, yazsam roman olur. Bir de bana diyorlar ki bebek daha önemli,stres yapma... Nasıl yapmayayım, daha bir gün ayarlayıp doktora gitmeme izin vermiyorlar...