2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Arkadaşlar bugün 9 haftalık olduk 15 gün önce doktorum ultrasonda lekelenme gördü ve tansiyonum yüksek çıkıyor düşük tehlikesi var dedi tansiyon için ne önerirsiniz bir de lekelenme için endişeleniyorum sizce normal mi

Arkadaşlar bugün 9 haftalık olduk 15 gün önce doktorum ultrasonda lekelenme gördü ve tansiyonum yüksek çıkıyor düşük tehlikesi var dedi tansiyon için ne önerirsiniz bir de lekelenme için endişeleniyorum sizce normal mi
Usg de leke bolgesi gordu buna ragmen progestan filan vermedi mi? Hamile oldugun icin tansiyon ilaclari kullanmani onermiyorlar onun yerine yarim limonu sık ic tansiyonun dengelenicektir. Birde tuz dan stresten uzak dur :)

Benimde her iki takvim kiz desede oglan hissediyorum nedense onceki 2 gebeligimde boyle kuru bulanti durumu yasamadim su cinsiyet demek zor aslinda onlarla kiyasladigimda :/

Merhaba anneler bugun ikili tarama için devlet hastanesine gitmiştim ama bugun hemen yapılır sandım pazartesiye gün verdiler. Bebeğimi gördüm 12+0 bugun normalde ultrasonda 12+6 çıktı boyumuzda 6.16 cm olmuş. Eskiden geriden gelen bebeğim iki kontroldür ileri çıkıyor çok şükür. Geri olan arkadaşlar korkmayın sonra ileriye gidebiliyor. Resimdeki de bebeğim :anneadayı:
Maşallah canım :-) ama bence bu bir prenses cinsiyet söyledi mı

ben cok fazla erkek olcak diye hissediyorum :))
hatta sürekli erkek kıyafetlerine fln bakıyorm. aslında kızım olsn cok istiyorum ama işte sanki erkek olcak gibi bakalım hayırlısı.. saglıklı olsunlarda

Çok şükür 10.haftadan sonra tehlike çok azalıyo

Çok şükür canım artık 10.haftadan sonra birşey olmaz Allahın izniyle yorulma dikkat et sen yine de bir kaç haftaya daha da iyi olursun inşallah canımmm
Umarim :dua: bakalim bu cumartesi de kontrol var her sey yolundaysa biraz daha rahatlariz allahin izniyle:anneadayı: sana da pasa geliyormus heralde hayirlj olsun:halay: istiyor muydun erkek?

Selam kızlar bi konu var ama söyleyip söylememekte kararsız kaldım. Benim hemoroidim vardı gebelikten önce ilaç kullandım geçmişti. Ama şimdi yine kendini göstermeye başladı napıcam önerisi olan varmı yada benim gibi olan?

Benim de hep var ağrı yapmıyor ama. Kudret narının çok iyi geldiğini herkes söyler. Bir formülü var onun internetten araştırıp bulabilirsin. Zeytinyağında bekletilmiş kudret narı olması gerekiyor bazı aktarlarda hazır olarak bu şekilde satılıyor. Sorarsan yardımcı olurlar mutlaka

Kızlar bende çekinerek bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Ben hamilelik öncesi sürekli tüm vücut için epilasyon aleti kullanıyordum. Şimdi bu konuda zorlanıyorum biraz. Zaten korkarım özel bölgemde kullanamam hamilelik süresince ama koltuk altı ve bacakta kullanmamın zararı olur mu acaba bebeğe.

canım sarımsak ve limon tansiyonu düşürür
onlardan tüket

Kizlar nasilsiniz kac gundur giremiyirdum. Ben hala yatiyorum kanamam kesildi cok sukur kontrole gitmedim daha ama insallah 1. 2. Gune gidicem. Insallah sorun yoktur. Ama hic bisey yiyemiyorum ya hayatim patates peynir et oldu valla napacam bilemiyorum. Cinsiyet kinusuna gelince ya ben hic bisey hissetmiyorum ne erkek ne kiz bazi arkadaslarim erkek diyorlar ama bende hic hissiyat yok bakalim. Yarin 10 haftalik olucam artik kendini ne zaman gosterirse yani:anne::anneadayı::emir_bebek::KK200::KK200::KK200:

Kızlar bende çekinerek bi konu hakkında size danışmak istiyorum. Ben hamilelik öncesi sürekli tüm vücut için epilasyon aleti kullanıyordum. Şimdi bu konuda zorlanıyorum biraz. Zaten korkarım özel bölgemde kullanamam hamilelik süresince ama koltuk altı ve bacakta kullanmamın zararı olur mu acaba bebeğe.
canım benim bildiğim gebelikte lazer epilasyon kullanılmıyor bildiğim kadarıyla
ama eğer normal epilasyon aletiyse sorun olmaz

ben cok fazla erkek olcak diye hissediyorum :))
hatta sürekli erkek kıyafetlerine fln bakıyorm. aslında kızım olsn cok istiyorum ama işte sanki erkek olcak gibi bakalım hayırlısı.. saglıklı olsunlarda
Gıcık doktor bana fotoğraf vermedi ama gözümün önünden gitmiyor herşeyi belliydi bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak kaçıncı haftadasın?

Gıcık doktor bana fotoğraf vermedi ama gözümün önünden gitmiyor herşeyi belliydi bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak kaçıncı haftadasın?
yaa isteseydn keske niye vermedi kiii devlete mi gidiyosun ? 10+2 bugün canım kaç ?

Selam kızlar bi konu var ama söyleyip söylememekte kararsız kaldım. Benim hemoroidim vardı gebelikten önce ilaç kullandım geçmişti. Ama şimdi yine kendini göstermeye başladı napıcam önerisi olan varmı yada benim gibi olan?
Bende de hemoroid cikti simdiden ama 1 haftadir karadut surubu iciyorum internette de faydasi oldugu yaziyordu cok kuculdu cok afedersin ve kanama yapiyordu o da durdu. Tavsiye ederim.

yaa isteseydn keske niye vermedi kiii devlete mi gidiyosun ? 10+2 bugün canım kaç ?
Evet devlet hastanesi İstedim canım benim 2 gün önce hafif kanamam oldu acile gittim orda gösterdi acilde fotoğraf vermiyoruz dedi :( benim sata göre 13+1 acildeki ultrasonda 11+2 çıktı hastanede yattım 2 gün ikili tarama da yaptrdm orda 12+2 çıktı bir gün sonra kafalar karışık yani

Evet devlet hastanesi İstedim canım benim 2 gün önce hafif kanamam oldu acile gittim orda gösterdi acilde fotoğraf vermiyoruz dedi :KK43: benim sata göre 13+1 acildeki ultrasonda 11+2 çıktı hastanede yattım 2 gün ikili tarama da yaptrdm orda 12+2 çıktı bir gün sonra kafalar karışık yani
yaa niye o kadar farklı cıktı ki bende testtekini dikkate al sen sonucta o daha ayrıntılı
acilde vermeyebilirler evet neyse ki kontrollere az kaldı ordn alırsın :)
bizim buzdolabinin üstünde asılı daha belli değildi o kontrolde ama yinede varlıgını bilmek orda görmek güzel oluyo :)

yaa niye o kadar farklı cıktı ki bende testtekini dikkate al sen sonucta o daha ayrıntılı
acilde vermeyebilirler evet neyse ki kontrollere az kaldı ordn alırsın :)
bizim buzdolabinin üstünde asılı daha belli değildi o kontrolde ama yinede varlıgını bilmek orda görmek güzel oluyo :)
Haftaya salı kontrole gitcem tekrar belki orda verirler eşimde çok merak ediyo. Ben ultrasonda görünce gözlerim doldu bakakaldim ekrana :))) hatta internette benimle aynı haftada olan ultrason fotoğrafı buldum resmen aynısı bak atıyorum :))

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-21-13-11-11.png
    Screenshot_2018-02-21-13-11-11.png
    87,7 KB · Görüntüleme: 85
Back