- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.161
günaydın herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy masallah ne buyuk mucizeInsan zor kavusunca daha tedirgin oluyo biliyorum cünkü benimde asilamalardan, tüp bebek tedavisinden sonra kendiliginden geldi. Dedigin gibi yeterki bizimle beraber büyüsünler saglikli olsunlar da az görelim varliklarini bilelim yeter.
Canım ağrın nasıl oldu geçti mi? Benim dün gece çok kötü oldu hiç uyuyamadım, tansiyonum da yükseldi galiba. Doktordan geldim şimdi. Belinden ayak topuğuna kadarsa bel fıtığı olabilir dedi ama topuğuma kadar değil ağrı. Ağrı kesici vermedi bi ilaç yazdı krampları önleyici, ağır kaldırma sakın, bol bol dinlen dedi. Ultrasonda bebişe baktı bi sıkıntı yok çok şükür. Kanama alanı falan da yokmuş. Rapor aldım 3 gün evde dinleniyorum ama dediği ilacı almadım kullanmayacağım. Kendi doktoruma danışmadan istemedim almak. Şuan biraz daha iyiyim çünkü.
Teşekkür ederm canım inşallah sağlıklaZencefil hamilelikte önerilmiyor canım araştırıp emin ol öyle kullan, ama rahim kasılmasına neden oluyor diye biliyorum. Bir de zencefil kanı sulandırır gerçi bu senin için gerekli birşey ama mutlaka dr una danış canım
Gözünüz aydın canım, ilk öğrenen sen oldun sanırım, erkek dediyse değişmiyor genelde sağlıkla gelsin :)
Benim de basenlerim genisledi suratimda sivilceler cikmaya basladi ki hayatim boyunca sivilce cikarmadim ben. Ama tatli icin geberiyorum2 gün önce bakıldı daha :) 3 hafta sonra detaylı bakılır iyice netleşir :) bacak arasına kadar gösterdi doktor birşey göremedik kız gibi dedibirde ultrason fotolarına göre nub teorisi de tutuyor :)
hurafe mi bilmiyorum rüyamda da kız çocuğu görmüştüm,gönlümüzden geçen de kız evlat. suratım sivilce attı, basenlerim genişledi, tatlıdan tiksindim vs. :)
Doktorum fatma ersan canım, kızımda da ona gidiyordum 10.haftada sölemişti bunda da 12.haftada öğrendim kesin konuştu ama tabi Allah bilir canım hayırlısıMaşallah değişmez inşallah doktorun kim kesin mi konuştu. Sağlıkla gelir inşallah
Kızımı 10+4 te öğrenmiştim yüzde 80 kız demişti doktorum kemik ve kafa yapısından eminim demişti kız oldu. Bunda da 11+4 tüm ama bebek 12+2 önden gidiyormuş. Bunda direk kesin konuştu. Doktorum kafa kemik yapısından anlıyormuş ama bunda direk gördüm dedi hayırlısı inşallah canımmmTebrikler sizin adınıza çok sevindim oğlunuzu rabbim size bağışlasın tam kaç haftada öğrendiniz oğlunuzu kızınızıda erken öğrenmişsiniz onu kaç haftada öğrendiniz valla bende çok merak ediyorum cinsiyetini artık ya Sağlıklı olsun da önemli değilde merak ediyorum cidden ilk olunca heyecan çok fazla oluyo
Aynen canım doktorlar anlıyorlarmış ama söylemiyorlarmış bi önceki bebeğimi 10.haftada öğrenmiştim bendeYahu çok erken değil mi? Ne bileyim.. ben de on ikide gidicem de doktorum duyduklarıma göre tahminde bulunuyormuş bakalım :)
İnşallah canım teşekkür ederm ısrar edin biraz mutlaka görür bence en aZından tahmini olur diye düşünüyorum. Sağlıklı olsun tbi ama insan merak ediyor :)Oy maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı benim haftaya cumartesi kontrol inşallah tahminde bulunur doktor :))
İnşallah canım, bol bol dinlen, geçer, hamilelik cidden zormuş. Benim üst bacağım ağrıyor hafif bakalım geçer inşallah. Önümüzdeki haftasonu da kendi doktoruma randevum var zaten. Bebişlerimiz sağlıklı olsun da :)Canım gece azıcık oldu geçti şimdilik iyiyim. Benim ayağım çok degil ama genital bölgedeki kemik ağrıyor daha çok. İnşallah devam etmez Allah korusun bel fıtığı falan çok zor olur
Benim tüp bebek olduğu için direkt heyet raporu aldım ben 3ay doluncaya kadar çalışmak istemedim. İnşallah geçici ağrılardır.
2 haftaya inşallah öğrenirsin canım. Teşekkür ederm hayırlısı olur inşallah. Benimde yüzümde sivilceler oldu ufak ufak ama erkek dedi doktor. sadece bir önceki hamileliğimden biraz farklıydı buGözünüz aydın canım öğrenmişsiniz ne güzel zaten erkek olunca daha erken belli oluyor. Bende meraklanıyorum daha iki haftam var umarım görürüz. Eşim rüyasında hep erkek gördü bana da eskide yapılan testlerden yaptılar kafaya tuz dökme bıçak makas hep erkek çıktı ama benim yüzümde ufaktan sivilcelenmeler oldu küçük küçük değil de böyle yanağım şişmiş gibi deformasyon var herkes bitkin gibisin diyor yüzümün feri gitti sanki falan kız olabilir diyorum bakalım
Canım senin kanama geçti mi bayadır giremedim herşey yolundadır umarımBenim de basenlerim genisledi suratimda sivilceler cikmaya basladi ki hayatim boyunca sivilce cikarmadim ben. Ama tatli icin geberiyorumhangisi tutacak bakalim
![]()
Canım annemler burada ya gelen gidenimiz oluyor bir de temizlik yapılıyor dip bucak.kaşınıyoruzinşallah o kadar uzun sürmez
bnm sürekli değil zaten öyle rahatsız edici boyutta değil yani
hayırdır cnm ne yogunlugu o![]()
ay cok kolay gelsin sen sakın yorma kendini temizlikle flnCanım annemler burada ya gelen gidenimiz oluyor bir de temizlik yapılıyor dip bucak.
İnşallah uzun sürmez canım
Hadi bakalım ogrenirsen yaz hemen :))Yahu çok erken değil mi? Ne bileyim.. ben de on ikide gidicem de doktorum duyduklarıma göre tahminde bulunuyormuş bakalım :)
canım ben devlete gidiyorum orda söylemiyolarmış :))kaptinn senle günlerimiz aynı .hangimiz önce öğrenecek acaba cinsiyeti :))
Benimki haftaya cuma . Sanki daha çok erken diye söylemez gibi geliyor ama bı ümit işte :))canım ben devlete gidiyorum orda söylemiyolarmış :))
ama cinsiyet için özele gidicem belki senin randevu tarihini öğrenirsem senden önce giderim![]()