- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #9.201
Bende işyerinde çok stresliyim daha önceden de böyleydi. Ünivertsite bir yüksekokulun kütüphanesinde çalışıyorum işim hafif tenefüslerde öğrenciler kitap alıp veriyor bilgisayara giriş yapıyoruz hocalara ders kitabı veriyoruz falan ama yanımdaki bey aşırı tembel zaten güvenlik görevlisiymiş 15 sene ve sonralarını yaştan dolayı masabaşı iş verdiler bana da bu adamı verdiler tabi yatmaya alışmış. Evi çok çok yakın üstelik arabası var sabahları geç geliyor hamileliğimi öğrendiğinden beri öğlenleri de 1.30 da başlayan mesaiye 2 de geliyor ki 1.5 saat öğle tatilimiz var bizim. Öğrenci işçi bakıyor öğlen o da 1.30 da gidiyor nasıl olsa ben geliyorum diye sallamıyor. Bugün uyudu mesela bildiğiniz masada uyudu tenefüs oldu öğrenci geliyor o uyuyor dürttüm uyumuşsunuz dedi ya uyudum diyor yine devam. Ben hamileyim geç yattım uyku akıyor gözümden uyumuyorum. Küçük bebeği de yok ki ama ilk de değil hep uyuyor esniyor sürekli geç yatıyormuş resmen misafir oyuncu gibi. Hala daha da yok şu anda. Haftaya izin alacakmış daha iyi olur benim için sinirlerim bozulmaz. Nasılsa gideceğim diye beni kullanıyor amire söyleyeceğim ama artık.