2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kefal kirli su balığıdır herşeyide yer benim bildiğim ve önerilmez. Dr a sormak lazım bizim balık restoranımız war eşime göre de pis balık kefal bilemedim şimdi
İnternette bakındım biraz
Kefal yenilebilen balıklar arasında üstelik cok da lezzetli. Esim almis gecen yedik hafta sonu bir daha yapicam. Zeytinyagi ile de cok hafif güzel oluyor. Mezgit levrek çipura da güzel tavsiye ederim.

Bakındım biraz nette illa yenmez demiyor demekki yenebilir, ben lüfer severim deniz levreği hamsi somon karides palamut

Valla 77yle kaldım bi 20 kilo da alsam gebelik boyunca 97. Valla şaka gibi ya yuvarlanırım 9. Ayda heralde :KK43:
Ben de 72 ile hamile kaldım canım şimdi 72,5 73 gibi değişiyor . Bulantı kusma hiç olmadı ona rağmen kilo almadım şükür ama önümüzdeki aylarda da çok dikkat etmemiz lazım bizim yoksa fenaaaa :(

Kefal kirli su balığıdır herşeyide yer benim bildiğim ve önerilmez. Dr a sormak lazım bizim balık restoranımız war eşime göre de pis balık kefal bilemedim şimdi
Kefal derin su baligi, genelde egeden getirirler Marmarada bile olsa sıkıntı olmaz derin sularda bulunuyor, göl baligi degil çünkü. Kefal pis baliksa ohooo alabalik falan pislik ötesi balık insanlar yiyor :) hamilelikte kefal on numara yenecek baliklardan protein degeri yüksek.

Benim doktorumda ayda 1 çağırıyor. Hatta geçen hafta endişelenip erken gittim diye tersledi bildiğin yani aslında kibarca uyardı böyle erken veya geç gelmeleri sevmiyorum diye ama işte bana tersledi gibi geldi. Doktoru da değiştiremem gerçekten iyi bir doktor. Bakalım bir daha ki gidişimde memnun kalırım inşallah.
Ben yurtdisindayim burda daha kati oluyolar. Ultrasonun özellikle ilk aylarda bebek icin zararli olabilcegi söyleniyor o yüzden hem carcabuk önemli seylere bakiliyo hem de ayda bir en erken. Mecbur uymak zorunda kaliyosun.

Benimde yarın kontrolüm var kızlar 9+0 oluyoruz..benim çikolata kistim var 3 tane..çikolata kisti olan varmı kasık sancılarım çok oluyo ve hala adet olcam gibi ağrılarım var çok normalmi sizce

Canim benim tup bebek mesela doktorum o yuzden iki haftada bir cagiriyor. Ayrica kanama yasayan arkadaslar var ben de dahil o yuzden daha cok doktoru gormek zorunda kaliyoruz maalesef:bicak: e guatr olunca da kan testlerini yaptirmak gerekiyor vakitlice. En guzeli sizinkisi problem yoksa ne mutlu size insallah biz de artuk rutine baglariz :dua: boyle olunca o iki hafta bile zor geciyor :anne:
Insan zor kavusunca daha tedirgin oluyo biliyorum cünkü benimde asilamalardan, tüp bebek tedavisinden sonra kendiliginden geldi. Dedigin gibi yeterki bizimle beraber büyüsünler saglikli olsunlar da az görelim varliklarini bilelim yeter.

kızlar benim 8+6 oldu bulandıran kusmadan taşım tuzum yok hiç.. 4.5 kilo vermişim şimdiden.. ne yapsam geçmiyor benim gibi olan arkadaşlar var mi iyi gelir dediginiz birşeyler bulantiya

Kızlar sımdı deneyen yapan oldumu bılmıyırum ama saracoglu taze zencefil demleyın dıyor yarın zencefil de ıns bulur esım aldırayım... bıde bu premesıs herkexe fayda ettıyse druma bı danısacagım cunkı bende pıhtılaşma sorunu oldugu ıcın yuksek folık asıt alıyorum premesıstede folik asit yuksek aynı anda almam dogrumu bılemedıgım ıcın druma yarın danısmam lazım
Zencefil hamilelikte önerilmiyor canım araştırıp emin ol öyle kullan, ama rahim kasılmasına neden oluyor diye biliyorum. Bir de zencefil kanı sulandırır gerçi bu senin için gerekli birşey ama mutlaka dr una danış canım

Merhaba kızlar :KK200::KK200:
Bayadır yazamadım buralara vakit bulamadım hiç..

Bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendikk bizzz:KK200::KK200::anneadayı: Oğlumuz olucakmış inşallah:anneadayı:

Darısı başınıza kızlarrr

Gözünüz aydın canım, ilk öğrenen sen oldun sanırım, erkek dediyse değişmiyor genelde sağlıkla gelsin :)

Bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendikk bizzz:KK200::KK200::anneadayı: Oğlumuz olucakmış inşallah:anneadayı:

Darısı başınıza kızlarrr
Maşallah değişmez inşallah doktorun kim kesin mi konuştu. Sağlıkla gelir inşallah

kızlar benim 8+6 oldu bulandıran kusmadan taşım tuzum yok hiç.. 4.5 kilo vermişim şimdiden.. ne yapsam geçmiyor benim gibi olan arkadaşlar var mi iyi gelir dediginiz birşeyler bulantiya
Bugün havuçun iyi geldiğini yazdı iki kişi dene istersen. Ben rahatım o yüzden bi Önerimde yok maalesef:kahve:

Kefal derin su baligi, genelde egeden getirirler Marmarada bile olsa sıkıntı olmaz derin sularda bulunuyor, göl baligi degil çünkü. Kefal pis baliksa ohooo alabalik falan pislik ötesi balık insanlar yiyor :) hamilelikte kefal on numara yenecek baliklardan protein degeri yüksek.

Kefal dip baligidir canım . Tabi ki protein ı vardır ama diplerde beslendiği için cıva barindirabilir bünyesinde . Dip balıklarının tehlikesi bu cıva yüzündendir. Pis olmakla alakası yok . Bir kere yendi diye birşey olmaz diye düşünüyorum ama sürekli yememekte fayda var .

Darısı başınıza kızlarrr
Tebrikler sizin adınıza çok sevindim oğlunuzu rabbim size bağışlasın tam kaç haftada öğrendiniz oğlunuzu kızınızıda erken öğrenmişsiniz onu kaç haftada öğrendiniz valla bende çok merak ediyorum cinsiyetini artık ya Sağlıklı olsun da önemli değilde merak ediyorum cidden ilk olunca heyecan çok fazla oluyo

Bende aynıyım bugun hem agladım hem 16 gorurmuyum acaba dedım kızımda 16 kesılmıstı... gercekten kusmayan arkadaslar cok sanslısınız zor bınsezeryan gecırdım kızımı gogus yaralarımdan emzıremedım ama ınanın hıc bırsey bulantı ve kusmalar kadar beter deıl 4 kılo oldu bugun verdıgım lımon okudum bı yerde sıktım bardaga ıcıne bıraz tuz elımde bardak ıle gezıyorum kızlar koku kusma hıssı geldıgı anda yudumluyorum... 24 saatın 24 saatı yataktayım 16 saatı kesın uyuyorum kalan zamanda ölü balık misalı tv bakıyorum:deli:ınanın saglıcakla bı 16 haftayı goreyım hersey yolunda olup bulantılarım bıtsın gobek atıcam :KK50:

Ahhh canim benim yaşamayan pek anlayamaz . Gerçekten zor bir süreç . Söylediklerine katılıyorum . Yemek yemeği özlüyor insan . Herşeyden çok ölü gibi gezinmek çok kötü . Bugün eşim yüzün sapsari diyor. Bazen off ya ne zaman biter diyorum . Bazende Allah'ım sen affet bugünlerde geçer diyorum

Kısmak da çok zor canım içim disima çıktı artik ne yersem çıkıyor yemek yemeye korkuyorum halsizlik de çok yoruyor ev aldı başını gidiyor gözüm görmuyor 2 yasında oğlum var ona çok üzülüyorum oglumda 5 ay kustum bu da öyle olursa ne yaparım bilmiyorum her gün ayniyim 9 haftadayim daha
Tabiiiiki cok zor canim ya . İlaç kullanalım desek Dr lar önermeyince icemiyor insan . Oluşabilecek bir zararı umursamiyormus gibi olucam . Ona da içim elvermiyor . Metpamit yazdı Dr un biri . Diğeri içme sabretceksin dedi . İcemedim elim gitmedi ilaca bir türlü

Back