2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yahu çok erken değil mi? Ne bileyim.. ben de on ikide gidicem de doktorum duyduklarıma göre tahminde bulunuyormuş bakalım :)

O zaman bizimkiler bu hafta belli olur yani ? :)

günaydın kızlaarrr
normal hayatıma dönmeye basladım şükür
akşam eşimle beraber yemek yapıyorum sabah erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum beraber kahvaltımızı yapıyoruz gezmeye cıkıyorum tv izleyebilcek kadar uyanık kalabiliyorum

gercekten 1 aydır ruh gibiymişim inşallah tekrar başlamaz bulantılar uyku halleri

Merhaba kızlar
Bayadır yazamadım buralara vakit bulamadım hiç..

Bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendikk bizzz Oğlumuz olucakmış inşallah

Darısı başınıza kızlarrr
Oy maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Tahmini doğum tarihlerimiz aynı benim haftaya cumartesi kontrol inşallah tahminde bulunur doktor :))

kızlar benim 8+6 oldu bulandıran kusmadan taşım tuzum yok hiç.. 4.5 kilo vermişim şimdiden.. ne yapsam geçmiyor benim gibi olan arkadaşlar var mi iyi gelir dediginiz birşeyler bulantiya
Canın merhaba
Benimde 6+3 de başladı bulantilar günde 3 kez kustuğum oluyordu. 10+3 te kusmamaya basladim Suan 11 haftdayım hala bulanıyor midem ama kusmuyorum şükür.
Bana iyi gelen şeyler ; Peynir ekmek,çubuk kraker, bisküvi , haşlanmış tavuklu ekmek,peynirli yada sade makarna,meyvesuyu şeftalili yada karışık, tost ama kupkuru tost kaşarlı sucuklu ve laktozsuz süt ayran limonata, kahvaltıda etimek . Bir de ne kadar fazla su içersen o kadar kusarsin gece suyunu içip yat ama susuz da kalma bunlar deneyimlediklerim.
Zencefilli hap verdi doktorum kusmalarm fazla diye ama onu bile kustum fayda etmedi.Kuru şeyler yemeye çalış az az sık sık beslen.2 yastıkla uyuyabilirsin miden bulanınca yada yanınca son yanına yat.
Bu arada et kusmak kadar iğrenç bişey yokmuş onu anladım

ben randevu alamıyorum bi türlü devlet hastanelerinin randevuları ne zaman yenileniyo ya hep dolu

siz cinsiyet fln dedikce heyecan yapıyorum erkene alaym dedm ama yok

peki tuttu mu :) ya çok erken ama umarım yanılmaz doktorlar. ben doktoruma kesin belli olunca söyleyin dicem. bi arkadaşım aylarca kız diye dolandı ama oğlu oldu :)
2 gün önce bakıldı daha :) 3 hafta sonra detaylı bakılır iyice netleşir :) bacak arasına kadar gösterdi doktor birşey göremedik kız gibi dedi birde ultrason fotolarına göre nub teorisi de tutuyor :)
hurafe mi bilmiyorum rüyamda da kız çocuğu görmüştüm,gönlümüzden geçen de kız evlat. suratım sivilce attı, basenlerim genişledi, tatlıdan tiksindim vs. :)

Çatlak kaşınması gıbı değil di mi? Bır druma sormam lazım bunu. Cmv testını tekrar yaptırdım, sonuç çıksın, ikisini soracağım.
belki kan dolasımıyla alakalıdır bnm aklıma bi tek o geliyo kanımız arttıkca o yapıyo olabilir mi ki

Hadi bakalım Rabbimden hayırlısı :)

belki kan dolasımıyla alakalıdır bnm aklıma bi tek o geliyo kanımız arttıkca o yapıyo olabilir mi ki
Ayy okuyamadım kim kaşınıyormuş çok yoğunuz şu sıra buraya bile pek gelemiyoeum.

Bir önceki gebelik tipiğinde bir iki arkadaşım vardı doğum yapana kadar kaşındılar maalesef. İnşallah öyle vir durum değildir.

kaşınıyoruz inşallah o kadar uzun sürmez bnm sürekli değil zaten öyle rahatsız edici boyutta değil yani

hayırdır cnm ne yogunlugu o

Merhaba kızlar
Bayadır yazamadım buralara vakit bulamadım hiç..

Bugün doktor kontrolümüz vardı cinsiyetimizi öğrendikk bizzz Oğlumuz olucakmış inşallah

Darısı başınıza kızlarrr

Gözünüz aydın canım öğrenmişsiniz ne güzel zaten erkek olunca daha erken belli oluyor. Bende meraklanıyorum daha iki haftam var umarım görürüz. Eşim rüyasında hep erkek gördü bana da eskide yapılan testlerden yaptılar kafaya tuz dökme bıçak makas hep erkek çıktı ama benim yüzümde ufaktan sivilcelenmeler oldu küçük küçük değil de böyle yanağım şişmiş gibi deformasyon var herkes bitkin gibisin diyor yüzümün feri gitti sanki falan kız olabilir diyorum bakalım

Gebelikte çabuk yükselebiliyormuş canım. İlaç verir doktor her ay kontrole çağırır. Ben bu sabah başladım ilaca. Benim de 3 çıkmıştı

maşallah kuzuya

ben de kilolu hamile kaldım canım
bende gebelikte uzman bir diyetisyen arıyorum. haftaya dr a gidince soracağım tavsiye ettiği biri var mı diye

çok sevindim canım kalp atışını duymana

İnşallah canım inşallah
O baş ağrısı beni çatlatıyor ve mide bulantısını daha da arttırıyor. Karanlık yerde uyuyorum biraz geciyor sanki.
Canım ağrın nasıl oldu geçti mi? Benim dün gece çok kötü oldu hiç uyuyamadım, tansiyonum da yükseldi galiba. Doktordan geldim şimdi. Belinden ayak topuğuna kadarsa bel fıtığı olabilir dedi ama topuğuma kadar değil ağrı. Ağrı kesici vermedi bi ilaç yazdı krampları önleyici, ağır kaldırma sakın, bol bol dinlen dedi. Ultrasonda bebişe baktı bi sıkıntı yok çok şükür. Kanama alanı falan da yokmuş. Rapor aldım 3 gün evde dinleniyorum ama dediği ilacı almadım kullanmayacağım. Kendi doktoruma danışmadan istemedim almak. Şuan biraz daha iyiyim çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…