2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ayy basbaya bir bebek olmuş kocaman yaaa Maşallah Allah nazarlardan saklasın bende 12. haftamda gidicem buna yakın olacak demek ki çok sabırsızlanıyorum. İnşallah herşey yolundadır benimde hem testler için heyecanlıyım iyi çıkacak mı diye hem de görüntüsü için 2 hafta sonra gidicem en sonra geçen hafta gittim yani 3 hafta geçmiş olacak ki 6 günde gitmiştim ben sancım olunca o 6 günde bile baya farketmişti. Ne çabuk büyüyorlar

Oyy maşallahh baya bildiğin bebek olmuş artık. Allah sağlık versin inşallah

Kizlar gebelikte tercih edilen balıklar nelerdir netten briaz baktim ama sizin de fikrinizi almak istedim aranizda doktor tavsiyesi alan var mi bu konuda hamsi istavrit palamut alabalik cipura ozellikle merak ettiklerim

Arkadaşlar merhaba geçenlerde kalp atışını duyamadık diye çok üzülüyordum burda da söz etmiştim ilgilenen yorum yapan arkadaşlara tekrar çok teşekkür ediyorum dün kontrolüm vardı çok şükür ki duyduk kalp atışlarını :) :) hamilelik hep beklemek ve yeni şeylerin heyecanı ile geçiyormuş bunu bir kez daha anlamış oldum daha düne kadar kalp atışlarını beklerken şimdi cinsiyetini merak etmeye basladimm :) birşey duydum tabi ki doğruluğundan emin değilim belki aranızda bilen vardır erkekler daha hızlı gelişip büyüyor ultrason da daha çabuk belirgin ediyormuş kendini bununla ilgili bi bilgisi olan var mı acaba ?

Ben ikili test istemediğimi belirttim doktora. Sadece ense kalınlığına baktı.

Bir de kanamanın neden bu kadar uzun sürdüğün öğrenmek için önümüzdeki günlerde bir profa gideceğim kontrole, devlet hastanesi ama paraylaymış muayenesi, büyük şehrin gözünü seveyim.

Bak buda ilginç geldi şimdi
Evet canim. Benim doktorum da ac tok farketmez diyor.

Canim su anda saskinlik icerisindeyim ne kadar buyumus oy masallah darisi basimiza insallah

canım çok normal bence endişelenme. benim 2,67 idi 4 gün sonra 3,29 oldu. hamileliğin ilk zamanları çok hızlı artıyor. endokrin doktoru hemen euthyrox 25 mg başladı. ben antikorlarım da yüksekti bir de.
Sürekli kan mı veriyosunuz arkadaşlar. Ben hiç vermiyorum da yani ayda 1 kez

canın kanama alanın ne kadar süredir devam ediyor benim üç hafta oldu henüz küçülmedi bugünde kahve akıntılar başladı tekrar

canın kanama alanın ne kadar süredir devam ediyor benim üç hafta oldu henüz küçülmedi bugünde kahve akıntılar başladı tekrar
Benimde 2 hafta olacak kanama alanı 5 6 gün lekelenme olup sonra bitti ama içerde hala var kanama. kontrolüm de 20 gün sonra inşallah o zamana tamamen geçmiş olur

Sürekli kan mı veriyosunuz arkadaşlar. Ben hiç vermiyorum da yani ayda 1 kez
Ben de öyle canim hatta ben burdaki arkadaslari okuyumca hic doktora gitmiyomusum gibi geliyo. Yasadigim yerde doktor ayda birden önce cagirmiyo normali bu diyip konu kapaniyo. Yani ben merakimdan catlasam da randevu degismiyo. Allaha emanetler bi terslik olmasin da ayda bir göreyim.

Bana da kan ver haftalık falan bişey demedi doktor. Belki de tsh sınır ya da yüksek diye tekrarla demiştir arkadaşlara. İyi bari sen de bendensin

Benim doktorumda ayda 1 çağırıyor. Hatta geçen hafta endişelenip erken gittim diye tersledi bildiğin yani aslında kibarca uyardı böyle erken veya geç gelmeleri sevmiyorum diye ama işte bana tersledi gibi geldi. Doktoru da değiştiremem gerçekten iyi bir doktor. Bakalım bir daha ki gidişimde memnun kalırım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…