2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar yardim edin nolur siz hamisler bilirsiniz daha 5 haftalık hamileyim bugün kahverengi leke geldiği için beta verdim üç gün önce 197. Çıkmstu bugün 983 ancak kese gözükmedi sadece rahim kalınlaşmış dedi ama benim sürekli az az lekelennem oluyor progestan verdi onu kullanıyorum.boylr başına gelen varmı ??

Bulantı kusma sorunu olan arkadaşlar

Herkes idrar mikroskobisine bakıp yazabilir mi
Benim 1-2 Lökosit 7-8 epitel .

Bu durum bulantı kusmayi tetikliyor . İlk hamileligimden hatırlıyorum. Çok az bile olsa bulantim şiddetli olurdu . Ne zaman idrar yolu enfeksiyonu ilacı icsem tık diye kesilirdi bulantim.

Sizin nasıl bı bakar mısınız

Canım 983 değerle kese gözükmez zaten 2000leri geçmesi lazım. Kahverengi lekeyi takma yerlesme kanamasıdir o. Ben bildiğin adet gibi kanadim. Hiç bir şey olmadı. Gönlünü ferah tut.

Korkma cnm bende de oldu bana dış gebelik dediler halbuki normal gebelikti kese geç gözüktük kese gözükene kadar doktorlar dış gebesin vs diyorlardı kahverengi leke kanamam oluyordu bekle geç döllenme de olabilir kese geç gözükür başka kadın doğumcuya git tek doktorda kalma güvenme tek doktora

Senin değerin kaçtı kese gozukmediginde

Kızlar kan testi yapıldı mı sizde mutlaka yaptırın ilk gebelik öğrenince doktor her testten istiyor bakıyor benim sonucum ANTİ CYTOMEGALOVİRUS IGM ve IGG pozitif çıktı ilk 3 ay çok tehlikeli imiş daha birkaç testin sonucu çıkmadı onlarla beraber doktora göstereceğim haftaya

Ben dış gebelik den çok korkuyorum

Dış gebelik olsa değeriniz düzensiz artışlar gösterirdi . Öyle bir durum görünmüyor. Geç döllenme olabilir hiç sıkma canını. Kahverengi lekeler yerlesme kanamasi . Benimde oldu ilaç bile kullanmadım . Normal kırmızı kan gelirse ve yoğun bir kanama şiddetli ağrıyla beraber gelirse sıkıntı. Korkutma kendini bosyere .

Çok sağol canim ferahlattin nette baktım birazda dış gebelikte artış olurmuş değerde o yUzden korktum.

Ben kan testini yaptırdım da idrar testi yaptıramadım araya kaynadı gitti inşallah bi sıkıntı olmaz

Cnm bende lökosit 2 bakteri 10 çıktı 4 hafta gebelik ikende bakteri vardı alanında çok iyi bir üroloji doktoru baktı buna gerek YÖK ilaç kullanmaya dedi birde idrar yaparken orta idrar doğru sonuç verir imiş ilaç kullanma dedi, başka test temiz çıktı, sonra bu en son 10 olan yeni çıkan sonucumu daha göstermedim ama sanırım ilaç vermezler gibi geliyor bol su iç Boğaz ve idrar yolu enfeksiyonuna bol su gelir boru misali

Senin değerin kaçtı kese gozukmediginde
Canım ilk gebelikti hatırlamıyorum amq srnin değerlerinden yüksekti ama 3000 binlerde idi sanırım doktorlar hayatımı zindan etmişti devlet hastanesi dış gebesin diye yatırdılar, 1 hafta sonra kese gözüktü pardon dış gebe değil mişsin dediler o yüzden tecrübe ettim bir doktorla kalmayacaksın başka doktora da gideceksin korkma senin dış gebeliğin Yok aynısı bende yaşadım kese hemen bu değer ile gözükmez bekle 1 hafta

Çok sağol gercekten şuan lekelennem var inşallah yerleşme yüzünden olur

Ben kan testini yaptırdım da idrar testi yaptıramadım araya kaynadı gitti inşallah bi sıkıntı olmaz
Bu kan testi parazitoloji laboratuvarı bakıyor ayni ıgm toxozplazma diye geçiyor sanırım fakülte araştırma hastanesi ne var ne YÖK tüm testi istedi genel tarama gibi, her yer ve her doktor yapmıyor özeller genelde istemez

Iyi aksamlar arkadaslar. 9. Haftadayım. Iki üç gündür mide bulantım kesildi. Geçen sene dış gebeliğim olmustu. Açıkçası endişeliyim. Kalp atışını duydum iki hafta önce doktorum her sey yolunda demişti.Randevum 10 martta. O zamana kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Benim de 9.haftam bitti ve bu hafta bulantım yoktu herhangi bir zamanda kesilebilir. Kalp atışı duyulduysa dış gebelik zaten değil rahimde doğru yerinde yerleşmiş kanama lekelenme olmadığı sürece pek sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…