2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
ben yine erken saate alırım randevumu isterse o güne yetişir belki nasıl bişey yapıcaklar onnuda bilmiyorum normal kan testi dimi
Önce ultrasyonda güzelce bebişini inceleyecekler ardından kan vereceksin aç ve ya tok olman farketmiyor benim doktorum genelde aç kalma karnını doyur gel diyor :) ilk hamileliğimde sadece şeker yüklemesinde aç gitmiştim o kadar :)

Günaydın :)

benim doktorum 12. haftada gel ikili taramada yaptıralım dedi belki senin doktorunda direk yapacaktır
ben gittiğim de de 12 haftalık olcak o zaman direk bakıcak demek ki
Canım ultrasonla ense kalınlığı falan ölçülecekmiş birde kan testi yapılacakmış.
bu sefer yanımda birini götüreyde videoya ceksin bari eşim göremedi hiç
yine mi kan ben bu iğneden cok korkuyorum ya

önceki tes sonuclarını götürmeye gerek yoktur herhalde onalr ordan görür dimi ? ah cahillik ne zor nasıl belli ediyorm ilk bebegim oldugunu :))
yani bu sefer uzun görcem minnoşu

ben gittiğim de de 12 haftalık olcak o zaman direk bakıcak demek ki

bu sefer yanımda birini götüreyde videoya ceksin bari eşim göremedi hiç
yine mi kan ben bu iğneden cok korkuyorum ya

Sende iğne konusunda bendensin :) bende çok korkuyorum tansiyonlarım düşüyor yenemiyorum o korkumu ilk doğumu nasıl yaptım hala inanamıyorum canım çok tatlı neyse olan oldu artık :)

önceki tes sonuclarını götürmeye gerek yoktur herhalde onalr ordan görür dimi ? ah cahillik ne zor nasıl belli ediyorm ilk bebegim oldugunu :))
yani bu sefer uzun görcem minnoşu
aynı hastane ve doktora gittiğin için onların sisteminde herşey gözüküyor bişey götürmene gerek yok :) olur mu öyle şey sen rahat rahat sorabilirsin tatlım

Sende iğne konusunda bendensin :) bende çok korkuyorum tansiyonlarım düşüyor yenemiyorum o korkumu ilk doğumu nasıl yaptım hala inanamıyorum canım çok tatlı neyse olan oldu artık :)
valla fenalıklar basıyo aklıma geldikce 9 ayda toplamda kac kere kan alınıyo ? az kere dimi az kere

Günaydın kızlar :) Birkaç gündür çarpıntım vardı, tiroide bağladım gittim kan verdim normal çıktı değerlerim. sanırım hamilelik sürecinde normal bu durum. Doktorum terleme var mı dedi (terleme D vitamini eksikliğinden kaynaklanıyormuş aklınızda olsun)
Cilt lekelerine karşı güneş kremi almak istiyorum sizlerinde fikrini sormak istedim. Cildim çok hassas doğum lekesi olsun istemiyorum şimdiden başlayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…