2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Genel bi cevap vereyim Herkes bütçesine göre ya da keyfine göre seçer hastaneyi canım kiminin dr u devlettedir yada küçük yerde yaşıyordur oraların devleti butik özel hastane gibi Gerek olmaz tonla para dökmeye ama benimde tercihim tabiiki özel olur ister 15bine doğururum ister 2bine bu tercihime kalmış. bide salak ben özel sağlığım war faydalanamıyorum Doğumdan
Sende mi kilo aldin ayy nasl olcak boule gobegim cikti kocaman acaba ic karnim mi yok diye düsunmeye basladim
Almaz mıyım kotlarımı zorlamıyorum utancımdan çok sinirim bozuk şimdiden böyle oldum diye inşallah Doğumdan sonra toparlarız ne diyelim
Canım gözünaydın ana görüntü hiç net değil hakkında hayırlısı olsun
Benim çok rahatsızlığım olmadığı halde hergün yemek yapmak zor geliyo yada üşeniyorum 1/2ün kolay şeyler yada dışardan ama 2çocuk war onlar okuldayken mecbur bi çorba etli yemek bişey yapıyorum 2gün yeniyor yine yapıyorum öyleböyle yuvarlanıyorum
Ben de Koç'ta planlıyorum arkadasim gecen mayısta ikiz doğum yaptı 6 gece kaldı 5000tl ödedi ve cok memnun kaldı. Randevum 24 Subatta Nilufer hn. siz kime gideceksiniz?
Ben bugün aradım Hande hanımı sordum o dolu şubat boyu,Engin bey 22sinde geliyor onu düşündüm çok methetmişler sayfalarda, ama bilmiyorum Nilüfer hanım nasıl? Evet bende iki normalden sonra operasyonlu olduğumdan bunu sezaryen yapacağım spinal, Tam teşekkülllü bi hastane olsun istedim ve yorumlar çok iyi. Gittikten sonra mutlaka izlenimlerimizi pAylaşalım olur mu? Muayene ne kadarmış onu sormadım
Giderdim hiç sorun etmeden o da heves ediyordur sevaptır
Hadi hayırlısı tahminler gelmeye başladı
Pembe duruyor rengi değişmedi sanki
Fazlaysa sabah bir daha yap bakalım bende yapmak istiyorum ama kim gidip haşlayacak lahanayı
Fazla naz aşık usandırıyormuş demek bizimkide hep bana superwoman olarak alıştığı için şimdi bu tembelliğim garip geliyordur belki ama bu Bebek için yıllardır yalvardığı için bişey diyemiyor ama hala herşeyi benden bekliyor, ama meyve doğrar süt karışımları hazırlar bana yazlıkta balık pişirir mangal yapar yedirip içirmeyi sewer.öyle iş miş yapmaz asla şimdi şimdi lütfedip çamaşırlarını sepete atıyor neyseki:) bunada şükür

Gözünaydın cnm,sağlıkla sıhhatle inş

ne kadar güzel yazmissin ağzına yüreğine eline sağlık :) bencede burda tek konuşulacak konu evlatlarımiz, hamilelik surecindeki sorunlarımız ve birbirimize vereceğimiz psikolojik destek

Kizlar suan tek taraflı sol kasığımda adet ağrısı gibi bir sancı var yarım saat oldu geçmedi şiddetli değil ama tedirgin oldum benzer ağrı yaşayan oldumu korkmalimiyim acaba

Canım ya lafı gelmişken sorayım acıbademde sigorta yaptırsam bile doğumda yararlanamıyormuşum hamile kalmadan 6 ay öncesinden yaptırmak lazımmış poliçeyi doğru mu ya gittiğimde de sormadın gerçi kararım het halukarda orası ama olsa iyi olurdu

ne kadar güzel yazmissin ağzına yüreğine eline sağlık :) bencede burda tek konuşulacak konu evlatlarımiz, hamilelik surecindeki sorunlarımız ve birbirimize vereceğimiz psikolojik destek

Pardon da zaten burada kimsr benim çok param var malım mülküm var ay sen neden devlete gidiyorsun demedi ki.ya da ben özele gidiyorum diye havada atmadı hastane konuları doğum ücretleri de konuşulacak tabii.ki aynı ilde yaşayanlar var birbirlerine danışıyorlar kişisele indirgenmemesi lazım biri acıbademde ya da başka yerde yapıcam diyor biri de ortaya ben yapamam bir araba parası veremem eşimi bi doğum yapıcam diye zora sokamam diyor da ne alakaydı hiç alakası yoktu çünkü tercih meselesi o öyle düşünür başkası verir ama şahsi olarak ay niye özele gitmiyorsun ya da ay devlet kötü falan der o zaman o açıklama yapılırdı kimse ben zenginim falan demiyo kimseyi de ezmiyor onlar aralarında konuştu niye uzatılıyor yarın birgün kıyafet eşya da paylaşılacak fikr olsun diye

Son düzenleme:
Evet canım biz 4yıldır özel sigortalıyız ama Doğum teminatını kasımda yeni poliçeye eklettim o kadarsa fark ödedim ama maalesef faydalanamıyorum çünkü plansız şekilde hamile kaldım işte 6ay en az geçirmek gerekiyormuş

Çok doğru konuştun canım hastaneleri Doğum fiyatlarını tabiki paylaşacağız buranın amacı bi yandan da o zaten, dediğin gibi yeri gelecek aldıklarımızı odalarını paylaşacağız Bebek arabalarını ne yapalım ben pazardan alırım sen burrberyden alırsın birileri alınır diye koymayalım mı, sana tüm yazdıklarında katılıyorum

aa ben hep iyi dumuştm orayı neyse öğrendigim iyi oldu sagol canım :)

Almaz mıyım kotlarımı zorlamıyorum utancımdan çok sinirim bozuk şimdiden böyle oldum diye inşallah Doğumdan sonra toparlarız ne diyelim
ay bugün bi kotumu deniyeyim dedim
bence bulantılar gecmeye başladı diye bi anda yemeye basladık yüzden oldu yada ödemde olabilir bnm yüzüğüm sıkıyo çünkü artık coraplarda aynı sekilde

Günaydın
Öncelikle burda kişisel bir mesaj verilmedi genelleme yapıldı. Çocuk doğum vs konularında elbette fikir alışverişi yapacağız ama diğer konulara girmeye gerek yok diye bende destekledim. Bunu yapan var da demedim dikkat edersen bu kadar sinirlenmeni gerektirecek bir durum olduğunu hiç düşünmüyorum zaten.
Fikirlerimi özgürce beyan edebileceğim gibi düşünceme ters gelenleride yazabilirim hepimiz yazabiliriz.
Şu an normal hayatımızda o kadar stres yaşıyorken burda da stres ortamı yaratmaya gerçekten grek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…