2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
en cok dert ettiğim konu bu işte ben bi hafta kv ende kalcak ona nasıl dayancam diye düşünürken aylarca bu durumu yasamaktn cok korkuyorm calışırsam eger zaten gündüz cocuga bakıcak aksamları en azından rahat ederim

kaptinn bebek doğunca çalışma fikri bana çok uzak arkadasim çünkü kıyamam ya en ihtiyacı olduğu zamanlar anne kokusunu istediği zamanlar . Çalışmamak sana zor gelir belki ama bebeginle dolu dolu zaman geçirirsin . 1 yaşlarında falan tekrar baslarsin ise ne olacak ki . Çok hızlı buyuyorlar. Ben kızımın bebekligini unuttum resmen . Kayinvalidenlerede biraz mesafe koyuverirsin . Gece uykusuzluğum var falan filan . Ya canım hem evde olmanın da güzel yanları var . İnşallah size uygun en doğru kararı verirsin

Bulantilar geçiyor derken tekrar başlıyor . Ne guzeldim 3 gündür var yine . Ya böyle hiç olmazdı kizimda hep bulanirdi . Geçip tekrar başlayınca bir sorun mu var ki oluyorum

Canım bebekler üçüz ya bir de yatılı bakıcı o yüzden heralde 4 bin dolar veriyoruz dediler.
Benimki 650$ istiyor bakalım bi martta gelecek gerçekten kaçırılmayacak bi kadınsa başlatırım hemen
Türkler daha uçuk istiyor ve donanımsızlar çoğu bu kadın çocuk dr u İngilizce Rusça biliyor. Olsa istediğim özelliklerde Türk’te olur tabi
herkese merhaba

ben de eylül annesi olacağım.gruba beni de alır mısınız
Hoşgeldin nerden? ikinci çocuk seninde sanırım
Al yazminTını bebeğinle yat yuvarlan gez toz çocuk olduktan sonra onu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bence kendin büyüt
Kesinlikle katılıyorum yazdıkalrına

Çocuğa onlar bakarsa sen işe devam edersen bu durumda tazminat alamayacaksın değil mi nasılsa işini değiştirmeyi düşünüyormuşsun eğer maddi olarak da bi problem yoksa en azından bebek 1 yaşına girene kadar seninle büyüsün sonra kv bakar sen işe girersin

4 ay ucretli 6 ay ücretsiz canım toplam 10 ay 2 ayda erken cıkma süresi var
anladım canım, işte zor süreçler ben de kendim bakmak isterim bebeğime ilk 1 yıl ama şartlar, öğretmen olunca işi bırakıyorum olmuyor, ücretsiz izin alsan 1 yıl maddi açıdan zorlar mecbur çalışıcam, bizim şansımız da çalışma saatleri

Günaydıın. Bizde şimdilik sabah gelip akşam giden var ama yatılı lazım olacak galiba.. Türklerde yatılı olmuyor gürcü falan birilerini bulacağız artık :) Evimde ona göre oda var aslına ama aynı ev içinde sürekli olmak sıkar beni.. Zaten müstakil ev planımız vardı galiba bizde onu erkene alacağız biraz.. çok sıkıntı bu işler..
Erken başlaması bence iyi olur,adaptasyon süreci lazım biraz.

Tazminatını alıp bebeğine keyifle bakacaksın. Kayınvalidene mesafeyi koyacaksın,her istediğinde gelemeyeceğini bilecek. Sonra bebeğin büyüdüğünde çalışmaya devam edeceksin,ozaman kayınvalidenin yakınlığını kullanabilirsin çocuğa gözkulak olur :)

aslında bende istiyorum en az 2 sene evde duraym kendim bakaym ama hem sıkılırım hemde kv cidden laftan anlamayan biri
eşimle tekrar konusaym ona da gelmezler dimi sürekli diyorum ilk ay yardıma sonraki aylar sevmeye gelirler engel olamayız diyo

Bulantilar geçiyor derken tekrar başlıyor . Ne guzeldim 3 gündür var yine . Ya böyle hiç olmazdı kizimda hep bulanirdi . Geçip tekrar başlayınca bir sorun mu var ki oluyorum
geçmesi güzel de tekrar başlayınca insan üzülüyo

kendim bakmayı cok istiyorum kimseye bırakmak gelmiyo içimden zaten

evet zaten her türlü 10 ay evde olcam illa calışmak istersem kendime başka bi iş bulurum o sürece maddi acıdan da pek düşünmüyorum açıkcası eşim 1 2 sene dayanıversin modundayım
evet öğretmenlerde cok kısıtlıymş izinler ama ders saatlerini düşürebiliyosun sanırım o zaman erken eve dönmüş olursun

işte biz o mesafeyi kyamıyoruz cünkü bizimkiler anlamak istemiyo hatta gidip anneme fln sikayet ediyolar gelmiyolar bize diye oysa anneme daha az giderz
bn eşimle tekrar konusaym kendi cocuguma kendim bakmak istiyorm en azından yasına girene kadar sonrasında saatleri uygun bi iş bulabilirim belki

Ayy çok ayıp etmiş o ne öyle aileye şikayet falan. Biz evde birbirimizi döveriz aynı gün el ele tutuşup hiç birşey yokmuş gibi davraniriz . Benim kayınımda eltimi şikayet eder ailesine hiç sevmem hep kızarım. Ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı sen bu meseleyi bir konuş canım eşinle. :))) Nazliyiz bu aralar anlayışlı olsunlar azcık

çok doğru dedin ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı, ama benim kayınvalidem de evde ne yaşanırsa herkese konu komşuya aileme anlatır, fazla konuşuyor çok sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…