- Emoji Skoru
- 50.494
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.861
en cok dert ettiğim konu bu işteCanım tabiki tazminatını alacaksın yoluna bakacaksın, hem bebek küçük olacak hemde Doğum sonbahar kış aylarında bebeklerimizi o kış pek çıkaramayacağız, ama bu durumda da kv kişileri size gelecek surekli o da var
4 ay ucretli 6 ay ücretsiz canım toplam 10 ay 2 ayda erken cıkma süresi varözel sektörde kaç aya kadar doğum izni oluyor?
Benimki 650$ istiyor bakalım bi martta gelecek gerçekten kaçırılmayacak bi kadınsa başlatırım hemenCanım bebekler üçüz ya bir de yatılı bakıcı o yüzden heralde 4 bin dolar veriyoruz dediler.
Türkler daha uçuk istiyor ve donanımsızlar çoğu bu kadın çocuk dr u İngilizce Rusça biliyor. Olsa istediğim özelliklerde Türk’te olur tabiÇok pahalı yaaa niye Özbek bakıcı almışlar Türk bakıcı daha uyguna bulunurdu yani üçüz de kolay değil gerçi tecrübeli lazım. Eşinle olan durumu da okudum kendimi gördüm ben şimdi değil de tüp bebek tedavileri sırasında adama neler neler yaptım neler dedim yıktım döktüm çok yorulmuştum çünkü fiziken ruhen adam sesini bile çıkarmazdı bir kerede hamile kaldıktan sonra oldu kızdım çok ufacık birşeye. Benimki de tembeldir çok ama değişti evde temizlik yapıyor sofra kurup kaldırıyor çamaşırları makineye atıyor asıyor falan. Kadın alıcam ama haftada birgün. Bence demez o an demiştir yansıtmak istemez o da unutur gider
Hoşgeldin nerden? ikinci çocuk seninde sanırımherkese merhaba
ben de eylül annesi olacağım.gruba beni de alır mısınız
Al yazminTını bebeğinle yat yuvarlan gez toz çocuk olduktan sonra onu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bence kendin büyütkızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben dogumdan önce işten ayrılmayı düşünüyorum tazminatım için. çünkü sonrasında alamam bu iş yerinden tazminat fln emeklerimi onlara bırakmakta istmeiyorum.
ama işten cıkarsamda kv ile yakın oturuyoruz sürekli cagırcaklar torunu getir vs diye onlarla da ugrsamk istemiyorum..
başka işe girme planım avrdı ama bebeğimiz plansız gelince ona da cesaret edemiyorm..
bu durumda siz olsanız napardınız?
Kesinlikle katılıyorum yazdıkalrınakaptinn bebek doğunca çalışma fikri bana çok uzak arkadasim çünkü kıyamam ya en ihtiyacı olduğu zamanlar anne kokusunu istediği zamanlar . Çalışmamak sana zor gelir belki ama bebeginle dolu dolu zaman geçirirsin . 1 yaşlarında falan tekrar baslarsin ise ne olacak ki . Çok hızlı buyuyorlar. Ben kızımın bebekligini unuttum resmen . Kayinvalidenlerede biraz mesafe koyuverirsin . Gece uykusuzluğum var falan filan . Ya canım hem evde olmanın da güzel yanları var . İnşallah size uygun en doğru kararı verirsin
Çocuğa onlar bakarsa sen işe devam edersen bu durumda tazminat alamayacaksın değil mi nasılsa işini değiştirmeyi düşünüyormuşsun eğer maddi olarak da bi problem yoksa en azından bebek 1 yaşına girene kadar seninle büyüsün sonra kv bakar sen işe girersinen cok dert ettiğim konu bu işteben bi hafta kv ende kalcak ona nasıl dayancam diye düşünürken aylarca bu durumu yasamaktn cok korkuyorm calışırsam eger zaten gündüz cocuga bakıcak aksamları en azından rahat ederim
anladım canım, işte zor süreçler ben de kendim bakmak isterim bebeğime ilk 1 yıl ama şartlar, öğretmen olunca işi bırakıyorum olmuyor, ücretsiz izin alsan 1 yıl maddi açıdan zorlar mecbur çalışıcam, bizim şansımız da çalışma saatleri4 ay ucretli 6 ay ücretsiz canım toplam 10 ay 2 ayda erken cıkma süresi var
Ravdevu saatin geldi şnşallah güzel haberler alırsın canım :)Kızlar saatım gelsın dıe beklıyorum hep aynı heyecan hıc degısmıyor... bugun bı tartıldım gebe kaldıgım günden bugune 3 kılo vermısım
Evet cnm bıraz heyecan yapıp erkem gelmısım 1.15 teRavdevu saatin geldi şnşallah güzel haberler alırsın canım :)
Günaydıın. Bizde şimdilik sabah gelip akşam giden var ama yatılı lazım olacak galiba.. Türklerde yatılı olmuyor gürcü falan birilerini bulacağız artık :) Evimde ona göre oda var aslına ama aynı ev içinde sürekli olmak sıkar beni.. Zaten müstakil ev planımız vardı galiba bizde onu erkene alacağız biraz.. çok sıkıntı bu işler..Herkese günaydınnnnnngüzel haberler alacağımız bi gün olsun.. bi arkadaşım referansı ile kadın soruşturuyordum martta ülkesinden gelecek olan biri varmış 45 yaşında çocuk doktoru Özbek Rusya da falan çocuk doktorluğu yapmış, ama martta geldiğinde hemen başlamak istermiş erken mi olur ya da başlasın işte alışırız çocuklara derslerinde yardımcı olur yazın da benle yazlığa gelir yazlık 3katlı benim orda da biri lazım aslında koşturacak, neyse düşüneyim vaktim war kahvaltı hazırlayayım
Ayy kıyamam yaaaKızlar saatım gelsın dıe beklıyorum hep aynı heyecan hıc degısmıyor... bugun bı tartıldım gebe kaldıgım günden bugune 3 kılo vermısım
Tazminatını alıp bebeğine keyifle bakacaksın. Kayınvalidene mesafeyi koyacaksın,her istediğinde gelemeyeceğini bilecek. Sonra bebeğin büyüdüğünde çalışmaya devam edeceksin,ozaman kayınvalidenin yakınlığını kullanabilirsin çocuğa gözkulak olur :)kızlar size bişey danışmak istiyorum.
ben dogumdan önce işten ayrılmayı düşünüyorum tazminatım için. çünkü sonrasında alamam bu iş yerinden tazminat fln emeklerimi onlara bırakmakta istmeiyorum.
ama işten cıkarsamda kv ile yakın oturuyoruz sürekli cagırcaklar torunu getir vs diye onlarla da ugrsamk istemiyorum..
başka işe girme planım avrdı ama bebeğimiz plansız gelince ona da cesaret edemiyorm..
bu durumda siz olsanız napardınız?
aslında bende istiyorum en az 2 sene evde duraym kendim bakaym ama hem sıkılırım hemde kv cidden laftan anlamayan birikaptinn bebek doğunca çalışma fikri bana çok uzak arkadasim çünkü kıyamam ya en ihtiyacı olduğu zamanlar anne kokusunu istediği zamanlar . Çalışmamak sana zor gelir belki ama bebeginle dolu dolu zaman geçirirsin . 1 yaşlarında falan tekrar baslarsin ise ne olacak ki . Çok hızlı buyuyorlar. Ben kızımın bebekligini unuttum resmen . Kayinvalidenlerede biraz mesafe koyuverirsin . Gece uykusuzluğum var falan filan . Ya canım hem evde olmanın da güzel yanları var . İnşallah size uygun en doğru kararı verirsin
geçmesi güzel de tekrar başlayınca insan üzülüyoBulantilar geçiyor derken tekrar başlıyor . Ne guzeldim 3 gündür var yine . Ya böyle hiç olmazdı kizimda hep bulanirdi . Geçip tekrar başlayınca bir sorun mu var ki oluyorum
Benimki 650$ istiyor bakalım bi martta gelecek gerçekten kaçırılmayacak bi kadınsa başlatırım hemen
Türkler daha uçuk istiyor ve donanımsızlar çoğu bu kadın çocuk dr u İngilizce Rusça biliyor. Olsa istediğim özelliklerde Türk’te olur tabi
Hoşgeldin nerden? ikinci çocuk seninde sanırım
Al yazminTını bebeğinle yat yuvarlan gez toz çocuk olduktan sonra onu bırakıp işe gitmek çok zor geliyo bence kendin büyüt
Kesinlikle katılıyorum yazdıkalrına
evet zaten her türlü 10 ay evde olcam illa calışmak istersem kendime başka bi iş bulurum o sürece maddi acıdan da pek düşünmüyorum açıkcası eşim 1 2 sene dayanıversin modundayımÇocuğa onlar bakarsa sen işe devam edersen bu durumda tazminat alamayacaksın değil mi nasılsa işini değiştirmeyi düşünüyormuşsun eğer maddi olarak da bi problem yoksa en azından bebek 1 yaşına girene kadar seninle büyüsün sonra kv bakar sen işe girersin
evet öğretmenlerde cok kısıtlıymş izinler ama ders saatlerini düşürebiliyosun sanırım o zaman erken eve dönmüş olursunanladım canım, işte zor süreçler ben de kendim bakmak isterim bebeğime ilk 1 yıl ama şartlar, öğretmen olunca işi bırakıyorum olmuyor, ücretsiz izin alsan 1 yıl maddi açıdan zorlar mecbur çalışıcam, bizim şansımız da çalışma saatleri
işte biz o mesafeyi kyamıyoruz cünkü bizimkiler anlamak istemiyo hatta gidip anneme fln sikayet ediyolar gelmiyolar bize diye oysa anneme daha az giderzTazminatını alıp bebeğine keyifle bakacaksın. Kayınvalidene mesafeyi koyacaksın,her istediğinde gelemeyeceğini bilecek. Sonra bebeğin büyüdüğünde çalışmaya devam edeceksin,ozaman kayınvalidenin yakınlığını kullanabilirsin çocuğa gözkulak olur :)
Ayy çok ayıp etmiş o ne öyle aileye şikayet falan. Biz evde birbirimizi döveriz aynı gün el ele tutuşup hiç birşey yokmuş gibi davranirizgününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
dün akşam kendime hakim olamadım eşime saydım sövdüm, çok tembeldir bir şeyi 86048 kez söylemem gerekir yapması için. Manda gibi yat sen anca dedim adama, seni sevmiyorum artık dedim, bir, üç, beş, on... sabretti ama annenler gelince konuşacağım bu konuyu saygısızsın dedi bana. sonra normale döndük yatakta muhabbet ede ede uyuduk ama annenlerle konuşacağım demesi tedirgin etti beni. İnsanların huzurunu kaçıracak, akılları bizde kalacak böylelikle. Korkuyorum sanmasın diye konuşma da demiyorum ama içim içimi yiyor unutsa keşki
çok doğru dedin ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı, ama benim kayınvalidem de evde ne yaşanırsa herkese konu komşuya aileme anlatır, fazla konuşuyor çok sinir oluyorumAyy çok ayıp etmiş o ne öyle aileye şikayet falan. Biz evde birbirimizi döveriz aynı gün el ele tutuşup hiç birşey yokmuş gibi davraniriz. Benim kayınımda eltimi şikayet eder ailesine hiç sevmem hep kızarım. Ev içinde yaşanan ev içinde kalmalı sen bu meseleyi bir konuş canım eşinle. :))) Nazliyiz bu aralar anlayışlı olsunlar azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?