2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Merhaba annisler aranızda Hıbor kan sulandırıcı kullanan var mı ?
Ben hibor değil de Clexane kullanıyorum, önceden 2 kere 6-7 haftalıklardayken kalpleri durmuştu şimdi tek duam sağlıkla kucağıma almak Allahım tekrar yaşatmasın kimseye

Yaa çok geçmiş olsun arkadaşına Rabbim yaşatmasın bir daha. Benim en çok korktuğum şeydi ya gelişmezse ya daha çok geriden gelirse diye 3 gün gerideydi dr sorun değil demişti ama çok takmıştım hele kalp konusunda çok takıntılıydım dün özellikle kalp atışını sordum 160-170 civarı dedi rahatladım. Gününü de yakalamış ama çok zor denecek çok birşey yok teselli etmekten başka

gecicek cnm :) izin vermek zorundalar sonucta keyfi almıyosun ki.. bende daha saglık ocagına gidemedim

keyf

haklısı n cnm evde olunca da insan mayışıyor hafta sonu yatakla bütünkleşiyorum resmen adım atmaya üşeniyo insan. benimde doğum iznim var ama ahhh özel sektör keske bi memur olsaydım miss olurdu şimdi :)

benimde aynı 4g/4g homozigot ama onun dışında daha 3 tane daha mutasyonum çıktı, bundan önce 2 kere kaybettim. Clexane 0.6 lık verdi bana doktor.Aslında 0.4 lük yeter ama mutasyonun çok o yüzden 0.6 olsun dedi.bide bebe aspirini içiyorum.senin kullandığın coraspin kaçlık acaba?

evde hiç bişey yiyemiyorm ben anca cebime ceviz badem dolduruyorum yolda onları yiyorum
maşallahhh ona demek ki yediklerimiz yarıyo artık

yaa rabbim düşmanıma vermesin sabır dayanma gücü versin ona da

Ben hibor değil de Clexane kullanıyorum, önceden 2 kere 6-7 haftalıklardayken kalpleri durmuştu şimdi tek duam sağlıkla kucağıma almak Allahım tekrar yaşatmasın kimseye
Benim de 2 düşüğün oldu 6 7 haftalarda şimdi folik asit fibor ve progestan ve haftalık düşük önleyici iğne siz ne kullanyosunz

Gunaydın kızlar... bı es krızı bende var aksam hasta olcam galıba dedı 9 da uyudu ben kusmaktan bı hal kızı yatır camasır cıkar makınadan hala asılcaklar... ne guzel ıyıydım bende ıkı gundur bulantı kusma poofff... 1 de randevum var benımde kısmetse ıns ıyı haberlerle gelırım

Benim de 2 düşüğün oldu 6 7 haftalarda şimdi folik asit fibor ve progestan ve haftalık düşük önleyici iğne siz ne kullanyosunz
folidoce ve asprin günde 1 kere.. Progestan yumuşak kapsül 200mg vajinal fitil yoluyla günde 3 kere ve Clexane 0.6 lık iğne günde 1 kere kullanıyorum şimdilik bu şekilde. Benim kayıplarım düşük olmadı kontrole gittiğimizde kalplerinin durduğunu öğrendik sanırım o yüzden fitili yeterli buldular.. Nasip inşallah bu sefer muhaffak oluruz, sana da geçmiş olsun

Saol canım insAllah

insan ister istemez bi sinir olur o orda yatarkn sen ugrasmışsın
benimkide erken daha uyuma diyip duruyo

midemde sürekli bi ekşime var habire bişeyler yiyip bastırmaya calışıyorum nolcak bu halim

kızlar size bişey danışmak istiyorum.

ben dogumdan önce işten ayrılmayı düşünüyorum tazminatım için. çünkü sonrasında alamam bu iş yerinden tazminat fln emeklerimi onlara bırakmakta istmeiyorum.
ama işten cıkarsamda kv ile yakın oturuyoruz sürekli cagırcaklar torunu getir vs diye onlarla da ugrsamk istemiyorum..

başka işe girme planım avrdı ama bebeğimiz plansız gelince ona da cesaret edemiyorm..

bu durumda siz olsanız napardınız?

oyy zor bir karar, özellikle özel sektör olunca daha zor olur tabi. doğum sonrası psikoloji de var, çalışmaya alışmış bi kadın bi anda bırakınca zorlanabilir de, bilemedim valla iyi düşünmek lazım

Canım tabiki tazminatını alacaksın yoluna bakacaksın, hem bebek küçük olacak hemde Doğum sonbahar kış aylarında bebeklerimizi o kış pek çıkaramayacağız, ama bu durumda da kv kişileri size gelecek surekli o da var

işte bende o yüzdeen kararsız kaldım su an clışmk istemiyorum ama eminim cocuk olunca can atıcam calışmak için evde yapamam cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…