- Emoji Skoru
- 17.407
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.761
günaydınnn dın dın dın =)Herkese günaydınnnnnngüzel haberler alacağımız bi gün olsun.. bi arkadaşım referansı ile kadın soruşturuyordum martta ülkesinden gelecek olan biri varmış 45 yaşında çocuk doktoru Özbek Rusya da falan çocuk doktorluğu yapmış, ama martta geldiğinde hemen başlamak istermiş erken mi olur ya da başlasın işte alışırız çocuklara derslerinde yardımcı olur yazın da benle yazlığa gelir yazlık 3katlı benim orda da biri lazım aslında koşturacak, neyse düşüneyim vaktim war kahvaltı hazırlayayım
ayni sikinti bizde de oluyor zaman zaman.manda gibi yat tamma da seni sevmiyorum agir olmusgününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
dün akşam kendime hakim olamadım eşime saydım sövdüm, çok tembeldir bir şeyi 86048 kez söylemem gerekir yapması için. Manda gibi yat sen anca dedim adama, seni sevmiyorum artık dedim, bir, üç, beş, on... sabretti ama annenler gelince konuşacağım bu konuyu saygısızsın dedi bana. sonra normale döndük yatakta muhabbet ede ede uyuduk ama annenlerle konuşacağım demesi tedirgin etti beni. İnsanların huzurunu kaçıracak, akılları bizde kalacak böylelikle. Korkuyorum sanmasın diye konuşma da demiyorum ama içim içimi yiyor unutsa keşki
çıkıverdi ağzımdan işte. sonrasında söyledim kızgınken kadınlar biraz fevri oluyor söylediklerimi ciddiye alma diyeayni sikinti bizde de oluyor zaman zaman.manda gibi yat tamma da seni sevmiyorum agir olmus
akşam eşim dibime girdi sigara kokusu geldi sn mi içtin diyoCanim aynen hem de cok içen biriydim su an yakasım bile gelmiyor.
şanssızlık olmuş seninkiAy çok güldürdün beni! Ben de testi yapar, beklerken sigara içerim diye ümit ediyordum. Şansıma testi yaptım, kapağını kapatıp makinanın üstüne koymamla ikinci çizgi belirdi. Hevesim kursağımda kalmıştı
Dayanamadım içtim tabi yine deBen çok içtiğim için hemen bırakamadım. İlk 10 gün falan günde 1-2 tane içtim, sonra bulantılar başlayınca soğudum. Şimdi kokusuna tahammülüm yok.
bende aynıyımAyyy ayni durumdayimsanki yediklerimu midem ogutmuyor ve icerde halay cekiyorlarmis gibi hissediyorum. Simdiden gobegim kocaman oldu
ben hala hangi kremi alsam diye düşünüyorumBakın kızlar benim bugünkü açıklamamda yumuşak ciltlilerin çatlak konusunda şanslı olduğu yazıyor. Zayıf bir kadınım ama bıngıl bıngıl etlerimbu minnoşımu da çatlaksız doğurayım sonra sıkılaşmak için pilatese başlayayım :)
ben hala hangi kremi alsam diye düşünüyorumbiran önce alıp başlamam lazım su 60 kiloyum ve 61den sonra catlamaya başlar diye düşünüyorum
Vartolu ölmüş olamaz değil mi neydi bu yaaaa
Erkeklerin genelinde var bu canım, merak etme unutur çünkü en çok erkekler rahatsız olur bu tarz şeyleri aileyle konuşmaktan. Ben de temizlik ağır iş yapamadığım için eşim yapıyor ben toz alma vs. hadi temizlik yapalım dediğimde ben ne zaman istersem diyor, ben diyince yapası gelmiyormuş, böyleler işte erkekler keyif insanıgününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
dün akşam kendime hakim olamadım eşime saydım sövdüm, çok tembeldir bir şeyi 86048 kez söylemem gerekir yapması için. Manda gibi yat sen anca dedim adama, seni sevmiyorum artık dedim, bir, üç, beş, on... sabretti ama annenler gelince konuşacağım bu konuyu saygısızsın dedi bana. sonra normale döndük yatakta muhabbet ede ede uyuduk ama annenlerle konuşacağım demesi tedirgin etti beni. İnsanların huzurunu kaçıracak, akılları bizde kalacak böylelikle. Korkuyorum sanmasın diye konuşma da demiyorum ama içim içimi yiyor unutsa keşki
acaba dediğin gibi gebelik hormonundan mı ?Canım ya benim karnım hiçbirşey kullanmadığım halde tüylendi hep nedense tüp bebek olduğu için progestan kullanıyorum estrofem var rahim kalınlığı için bunları 3.ay bitince bırakıcam onlar mı yapıyor hamilelik hormonları mı bilmiyorum
sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil kız erkekSayfaları yeni okuma fırsatım oldu etrafımdaki herkez öyle hissediyo sende öyle hissettin bakalım çıkacakmı canım benim ilk bebeğim olduğu için ve bi kez zorunlu kürtaj olduğum için hiç önemli değil bakalım merak ettim tahminin tutacakmı herkez için hayırlısı olsun canım benim
:)))) benim de eşim sigara içtiği icin sigarayla beraber eşimden de tiksinmeyeyim diye yanına yaklaşmıyorum hiç :)))akşam eşim dibime girdi sigara kokusu geldi sn mi içtin diyokendi kokuundur o uzak dur dedim
biz severek yapıyoruz zannediyorlar galiba. Haklısın aslında geneli böyle ama benim babam anneme her konud yardımcıdır ağzının içine bakar tabiri caizse. onunla da kıyaslıyorum biraz, sonra biraz düşününce de yine ele göre en iyisi benimkisi diyorumErkeklerin genelinde var bu canım, merak etme unutur çünkü en çok erkekler rahatsız olur bu tarz şeyleri aileyle konuşmaktan. Ben de temizlik ağır iş yapamadığım için eşim yapıyor ben toz alma vs. hadi temizlik yapalım dediğimde ben ne zaman istersem diyor, ben diyince yapası gelmiyormuş, böyleler işte erkekler keyif insanı
14 bin migünaydınnn dın dın dın =)
kuzenim 3 üz doğurdu Allah bağışlasın özbek bir bakıcıya 14 bin tele ödüyorlar
çocuk doktotuymuş ama acaba frekansınız uyacak mı çok önemlii o da , en hayırlısı neyse o olsun inşallah.
günaydın canım :)gününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
yaaa14 bin mi
ben daha önce max 61e cıktım o yüzden ordan yukarısı korkutuyo beni yoksa bildiğime değilo kadar erken mi başlar diyosun
ne kullanırsan kullan olacağı varsa oluyor zaten, ben yağlar ile başlamıştım.
saçmalamış mıyım kigünaydın canım :)
arada çaktırmadan hormonlardan bazen sacmalıyorum falan mı desen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?