2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
günaydınnn dın dın dın =)

kuzenim 3 üz doğurdu Allah bağışlasın özbek bir bakıcıya 14 bin tele ödüyorlar

çocuk doktotuymuş ama acaba frekansınız uyacak mı çok önemlii o da , en hayırlısı neyse o olsun inşallah.

gününüz aydın bereketli olsun kızçeler=)
dün akşam kendime hakim olamadım eşime saydım sövdüm, çok tembeldir bir şeyi 86048 kez söylemem gerekir yapması için. Manda gibi yat sen anca dedim adama, seni sevmiyorum artık dedim, bir, üç, beş, on... sabretti ama annenler gelince konuşacağım bu konuyu saygısızsın dedi bana. sonra normale döndük yatakta muhabbet ede ede uyuduk ama annenlerle konuşacağım demesi tedirgin etti beni. İnsanların huzurunu kaçıracak, akılları bizde kalacak böylelikle. Korkuyorum sanmasın diye konuşma da demiyorum ama içim içimi yiyor unutsa keşki

ayni sikinti bizde de oluyor zaman zaman.manda gibi yat tamma da seni sevmiyorum agir olmus

ayni sikinti bizde de oluyor zaman zaman.manda gibi yat tamma da seni sevmiyorum agir olmus
çıkıverdi ağzımdan işte. sonrasında söyledim kızgınken kadınlar biraz fevri oluyor söylediklerimi ciddiye alma diye

başımın ağrısından yüzüm kıp kırmızı olmuş çocuk ta 4 te uyumuş 7 de uyanmış, ilaç alıp yatmam gerekiyor sen yedirir misin mamasını dedim hazırla getir yedireyim dedi. hazırladım getirdim gittim yattım. uyuyamadım yarım saat sonra geldim hala telefonla oynuyo, neyse dedim yattım saat 10 da uyandım bir baktım hala yedirmemiş. gün içinde sayabileceğim en az 5 taşe şey yapıyor böyle en çok bu huyu yüzünden tartışıyoruz

şanssızlık olmuş seninki
cok şükür ki rabbim bi şekilde uzaklastırıyo bende bulantılar olmasa içmeye devam edebilirdim

ben hala hangi kremi alsam diye düşünüyorum biran önce alıp başlamam lazım su 60 kiloyum ve 61den sonra catlamaya başlar diye düşünüyorum

ben hala hangi kremi alsam diye düşünüyorum biran önce alıp başlamam lazım su 60 kiloyum ve 61den sonra catlamaya başlar diye düşünüyorum
o kadar erken mi başlar diyosun

ne kullanırsan kullan olacağı varsa oluyor zaten, ben yağlar ile başlamıştım.

Erkeklerin genelinde var bu canım, merak etme unutur çünkü en çok erkekler rahatsız olur bu tarz şeyleri aileyle konuşmaktan. Ben de temizlik ağır iş yapamadığım için eşim yapıyor ben toz alma vs. hadi temizlik yapalım dediğimde ben ne zaman istersem diyor, ben diyince yapası gelmiyormuş, böyleler işte erkekler keyif insanı

acaba dediğin gibi gebelik hormonundan mı ?
benim diğer tüylerim neredeyse hiç kalmamıştı ama göbeğimin üstündekiler uzayıp kalınlaşmıştı ben badem yapına yormuştum. şimdikinde öyle bir problem yok çok şükür ilerleyen zamanlarda ne olur göreceğiz.

sağlıklı olsunlarda gerisi hiç önemli değil kız erkek ama içimden erkek geçti niyeyse

biz severek yapıyoruz zannediyorlar galiba. Haklısın aslında geneli böyle ama benim babam anneme her konud yardımcıdır ağzının içine bakar tabiri caizse. onunla da kıyaslıyorum biraz, sonra biraz düşününce de yine ele göre en iyisi benimkisi diyorum Allah başımızdan eksik etmesin =)

14 bin mi

günaydın canım :)
arada çaktırmadan hormonlardan bazen sacmalıyorum falan mı desen

o kadar erken mi başlar diyosun

ne kullanırsan kullan olacağı varsa oluyor zaten, ben yağlar ile başlamıştım.
ben daha önce max 61e cıktım o yüzden ordan yukarısı korkutuyo beni yoksa bildiğime değil
bende krem kullanmıcam galiba kakao yagıyla başlıcm sonra arastırırım neler kullanabiilirm diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…