- Emoji Skoru
- 1.879
- Puanlar
- 173
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #7.741
Benim kız 8 canımTeşekkür ederim canım, kendi yeriniz olması büyük avantaj :) seneye okula gider ve bundan sonrasını artık okulda kutlarız. Seninki kaç yaşına giricek?
Masallah büyümüş senin ilk Bebek miydi?Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
Görüntü nerdebanada yorum yaparmısın :) sence cinsiyeti ne olacak :)
Şimdi gitsen görürsün ben 9. Haftada gittiğimde de hareket ediyordu 10+3 te gittiğimde 11 haftalık olmuştu ve elleri kolları hiç durmuyordu:) maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsınİnşallah biz de hareket ettiğini görürüz yaHeyecanlandım şimdi
Kaç haftada gidiyosun canım işte 9 haftada gördüm ben inanamadım hatta doktora dedimki hareket mi ediyo güldü böyle evet dediİnşallah biz de hareket ettiğini görürüz yaHeyecanlandım şimdi
Benimde aynı mide bulantım yoktu hatta doktorum şimdiye kadar başlamadıysa artık başlamaz muhtemelen dedi ama 2 gündür fena bulanıyor benimde. Bugün akşam yemeği bile yiyemedim bulantıdan.Çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım bende yarın bi Koç üniversite si hastanesine gideyim diyorum doğumu orda düşünüyorum bi bakacağım gitmişken muayenede olurum bulanmayan mide 9haftada mı bulanır kusma yok ama iki gündür midem ağzımda zaman zaman
Çikolata falan yediniz mi hareket etsin diyeŞimdi gitsen görürsün ben 9. Haftada gittiğimde de hareket ediyordu 10+3 te gittiğimde 11 haftalık olmuştu ve elleri kolları hiç durmuyordu:) maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın
8+5 ti gördüğümde ama hareket ettiğini görmedim. Çok merak ediyorumKaç haftada gidiyosun canım işte 9 haftada gördüm ben inanamadım hatta doktora dedimki hareket mi ediyo güldü böyle evet dedidarısı başına inşallah
Ama çarşamba günü tam 10 hafta bitecek inşallah o zaman görürüz belki eşimle biz deKaç haftada gidiyosun canım işte 9 haftada gördüm ben inanamadım hatta doktora dedimki hareket mi ediyo güldü böyle evet dedidarısı başına inşallah
Eşim illa ye dedi ama çikolata şeker yemeyeli baya oldu canım istemedi yemedimÇikolata falan yediniz mi hareket etsin diye
Günlermizfe aynı senle walla bende şaşkınım aç kalmamaya dikkat ediyorum yedikten sonrada rahatsız ediyo hadi hayırlısıBenimde aynı mide bulantım yoktu hatta doktorum şimdiye kadar başlamadıysa artık başlamaz muhtemelen dedi ama 2 gündür fena bulanıyor benimde. Bugün akşam yemeği bile yiyemedim bulantıdan.
Canım ben 9+3 de gördüsem tekmelerini sen hayli hayli görürsün inşallah hareketli zamanına denk gelirsiniz bazende uyuyolarmış ya yerim ben onları güzel haberlerini bekliyoruzAma çarşamba günü tam 10 hafta bitecek inşallah o zaman görürüz belki eşimle biz de
Amin inşallah canım. Bi göreyim yazarım hemen zatenCanım ben 9+3 de gördüsem tekmelerini sen hayli hayli görürsün inşallah hareketli zamanına denk gelirsiniz bazende uyuyolarmış ya yerim ben onları güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde dr um kalp atışını duyunca(çok şükür) bir ay sonra gel dedi,nasipse 11 marta alacağım randevu ,zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor, 2 li tarama testini yaparız dedi aynen,sağlıkla geçsin günleriniz kuzularımızı görelim sağlıklı sıhhatli inşMaşaallah ne güzel haberler bunlar inşaallah herkes böyle güzel haberler alır.benim de bulantım malum da bugünde göğüslerin acayip acıyor ve en geç randevu benim galiba 7 mart :)) kalp atışını duyunca rahatladım ama tam 4 hafta sonra dediği için 7 martı aldım ben 2li tarama testlerini yapacak
Sayfaları yeni okuma fırsatım oldu etrafımdaki herkez öyle hissediyo sende öyle hissettin bakalım çıkacakmı canım benim ilk bebeğim olduğu için ve bi kez zorunlu kürtaj olduğum için hiç önemli değil bakalım merak ettim tahminin tutacakmı herkez için hayırlısı olsun canım benimheh işte bence o yüzden bu sabır yoksa biri cıkıp dese ki 'hiç içmiceksin artık' dayanamazdık :)
bide vicdanen rahat etmek istiyorum. kendi zevkim için bebeğime zarar veremem doğsun sonra kendimi zehirlerim
maşallah canım :) senin oğlun olcakmş gibi hissettim bi an niyeyse
Vartolu ölmemiş olmalı bence dizi izlenmez bence ya aliçonun bulacağı adam olduğunu düşünüyorum vartolu değildi o bana kalırsaVartolu ölmüş olamaz değil mi neydi bu yaaaa
Evet düşündüm Bencede kesin öyleVartolu ölmemiş olmalı bence dizi izlenmez bence ya aliçonun bulacağı adam olduğunu düşünüyorum vartolu değildi o bana kalırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?