2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Teşekkür ederim canım, kendi yeriniz olması büyük avantaj :) seneye okula gider ve bundan sonrasını artık okulda kutlarız. Seninki kaç yaşına giricek?
Benim kız 8 canım
Masallah büyümüş senin ilk Bebek miydi?

banada yorum yaparmısın :) sence cinsiyeti ne olacak :)
Görüntü nerde

İnşallah biz de hareket ettiğini görürüz ya Heyecanlandım şimdi
Şimdi gitsen görürsün ben 9. Haftada gittiğimde de hareket ediyordu 10+3 te gittiğimde 11 haftalık olmuştu ve elleri kolları hiç durmuyordu:) maşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın

Çok konuşmuşsunuz hepsini okuyamadım bende yarın bi Koç üniversite si hastanesine gideyim diyorum doğumu orda düşünüyorum bi bakacağım gitmişken muayenede olurum bulanmayan mide 9haftada mı bulanır kusma yok ama iki gündür midem ağzımda zaman zaman

Benimde aynı mide bulantım yoktu hatta doktorum şimdiye kadar başlamadıysa artık başlamaz muhtemelen dedi ama 2 gündür fena bulanıyor benimde. Bugün akşam yemeği bile yiyemedim bulantıdan.

Kaç haftada gidiyosun canım işte 9 haftada gördüm ben inanamadım hatta doktora dedimki hareket mi ediyo güldü böyle evet dedi darısı başına inşallah
Ama çarşamba günü tam 10 hafta bitecek inşallah o zaman görürüz belki eşimle biz de

Benimde aynı mide bulantım yoktu hatta doktorum şimdiye kadar başlamadıysa artık başlamaz muhtemelen dedi ama 2 gündür fena bulanıyor benimde. Bugün akşam yemeği bile yiyemedim bulantıdan.
Günlermizfe aynı senle walla bende şaşkınım aç kalmamaya dikkat ediyorum yedikten sonrada rahatsız ediyo hadi hayırlısı

Ama çarşamba günü tam 10 hafta bitecek inşallah o zaman görürüz belki eşimle biz de
Canım ben 9+3 de gördüsem tekmelerini sen hayli hayli görürsün inşallah hareketli zamanına denk gelirsiniz bazende uyuyolarmış ya yerim ben onları güzel haberlerini bekliyoruz

Maşaallah ne güzel haberler bunlar inşaallah herkes böyle güzel haberler alır.benim de bulantım malum da bugünde göğüslerin acayip acıyor ve en geç randevu benim galiba 7 mart :)) kalp atışını duyunca rahatladım ama tam 4 hafta sonra dediği için 7 martı aldım ben 2li tarama testlerini yapacak

Benimde dr um kalp atışını duyunca(çok şükür) bir ay sonra gel dedi,nasipse 11 marta alacağım randevu ,zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor, 2 li tarama testini yaparız dedi aynen,sağlıkla geçsin günleriniz kuzularımızı görelim sağlıklı sıhhatli inş

Sayfaları yeni okuma fırsatım oldu etrafımdaki herkez öyle hissediyo sende öyle hissettin bakalım çıkacakmı canım benim ilk bebeğim olduğu için ve bi kez zorunlu kürtaj olduğum için hiç önemli değil bakalım merak ettim tahminin tutacakmı herkez için hayırlısı olsun canım benim

Kızlar ben 10+0 da gittiğimde 10+4 olmuştu ve hiç öyle özel birşey yemeden gittim küçük diye hani herhangi özel birşey çikolata felan yemedim ama miniğim zıplıyordu doktor ohoo senin minik zıplamaya başlamış dedi baktım sırt üstü yatmış zıplıyor kolları bacakları oynuyordu Çoook mutlu oldum tabi sorucaklarımı da unuttum çıktımRabbim evlatlarımızı korusun ve bu güzel duyguyu herkese yaşatsın isteyen dileyen her kadına

Herkese günaydınnnnnn güzel haberler alacağımız bi gün olsun.. bi arkadaşım referansı ile kadın soruşturuyordum martta ülkesinden gelecek olan biri varmış 45 yaşında çocuk doktoru Özbek Rusya da falan çocuk doktorluğu yapmış, ama martta geldiğinde hemen başlamak istermiş erken mi olur ya da başlasın işte alışırız çocuklara derslerinde yardımcı olur yazın da benle yazlığa gelir yazlık 3katlı benim orda da biri lazım aslında koşturacak, neyse düşüneyim vaktim war kahvaltı hazırlayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…