2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
cok tesekkür ederim canım. peki betan en yüksek kac oldu? sımdı dusunuyorum 1500 ü bulmazsa yerını tespit edemez bu durumda nasıl tedavı edecek? şimdi napcam ben ya?

Şuan güvendiğin bir doktora değerlerinide belirtilerinide anlatarak danış.
Takip etmek isteyecektir.
Sonra o tedavini gerektiğini şekilde yapar.
800 küsüre kadar çıktı benim.Parca aliyorlar rahimden kurtaj gb uygulama,patoloji sonucunda rahimde gebelik bulgusu olup olmadigini goruyorlar.
Ona göre iğneyi önerecektir doktorun.
İgneden sonrada takipler yapiliyor.
Zaman kaybetme ama lütfen.

çokk tesekkürler. iki gün sonra yıne kan verı bı takıp ettırecegım sonra doktoruma gıdeceğım.

çokk tesekkürler. iki gün sonra yıne kan verı bı takıp ettırecegım sonra doktoruma gıdeceğım.

Buarada olumsuz hikayeleri okuma ama olur mu :)
Vardır bir hayır ve insallah öyle degildir.Allah'tan ümit kesilmez

Canım benim ilk beneğimde 2. Ya da 3. Kez hcg bKtırdığımda değerim diğerine göre çok az artmış gözüküyordu ama değerin yanında tekrarlanması gerekşyor yazıyordu.

Acaba öyle mi senin de ? Yani testin yanında yenilenmesi gerekiyor yazıyor mu.

Çok ağlamıştım üzülmüştüm bende. Doktor herşey olabilir demişti aynı gün tekrar kan versiğimde değer 2 kattan fazla artmış gözüküyordu.

Başımdan geçeni anlattım sana. Senin hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah

yok canım oyle yazmıyor. ama iki kat artıs olmazsa riskli dedi doktorum. o nedenle endişeliyim bir de dıs gebelik gecırenlerın durumuna da benzıyor durumum. o nedenle bıraz endıselıyım. umarım hersey yolunda gider. dua et olur mu bana

Ederim tabii Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Benim değerim de 2 katı artmamış ama %60 artması bile yeterli diye biliyorum.

Ben büyük ihtimal ağustos annesi olucam ama normal doğum olsaydı eğer Eylül'e denk geleceği için burada kalacağım inşallah benim ilk bebeğim malesef seZeryan beklerse bu bebiş 39. Haftaya kadar bekleriz inşaAllah ağustos sonuna denk geliyor sanırım

Belli olmaz canım,bi mecburiyetin yoksa bekler belki de kendi istedigi gb gelir :)

Ederim tabii Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Benim değerim de 2 katı artmamış ama %60 artması bile yeterli diye biliyorum.

Sadece artış değilde bu durumda ara kanamalar,lekelenmelerde çok önemli ve belirleyici bir faktör.

Buarada olumsuz hikayeleri okuma ama olur mu :)
Vardır bir hayır ve insallah öyle degildir.Allah'tan ümit kesilmez
ayy kuzum bu halde beklemek cok zor şimdi kanamam durdu umarım artık hcg düzenli artıs gosterir bebekimde en güzel yere yerlesmıstır ınsallah.

Kızlar benim hep kasıklarımda batma oluyo öle ağrı gibi sizlerde de var mı?? Endişelendimm

Benimde öle olucak gibi duruyo canım 1 hafta flan erken olur heralde benim de sezeryan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…