- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
hımm anladığım kanamalar bı duruyo bı baslıyr. peki rengi normal kırmızı oluyor mu?
Kızlar benim hep kasıklarımda batma oluyo öle ağrı gibi sizlerde de var mı?? Endişelendimm
Ama refl dediğimden bi gün önce kanda gebelik baktırdım sonuç 2den küçüktü.o nedenle refl oldugunu düşünmüştümRegl tarihi sandığın buyuk ihtimalle kırmızı kanaman iste.
Sonra lekelenme seklinde devam ediyor genelde.
Benim kanama igneden 12 gün sonra başladı ve düsük o zaman gerceklesti.
Herkeste farklı seyrediyor ilerleyis.
Ama refl dediğimden bi gün önce kanda gebelik baktırdım sonuç 2den küçüktü.o nedenle refl oldugunu düşünmüştüm
Ahh kuzum inşallah ama öyle bir umut var mı acabaBenimde 2.64 ile baslamisti canim 2 gün sonra 5 küsür flndı düsün.Ertesi gün kanamam olmustu.Halbuki degerin vs dusmesi lazim hem az cabukta duser diye dusunuyoruz ama bu olusum kanamadan öte bi yerde gelistiginden cogunlukla ve buyumeye devam ettiginden farketmiyor.
15 gun sonra arada kanama olmasina ragmen yuksekti mesela betam.
Insallah bosuna konusuyoruzdurrrrrr❤❤
Ahh kuzum inşallah ama öyle bir umut var mı acaba
Yarın ilk kontrolüme gidicem sölücem doktoruma çok aşırı değil ama sızı gibi normaldir inşallah teşekkür ederimGenelde hala yerlesmeye calistigindan damarlar genislediginden olur sızılar ama rahatsız ediciyse doktoruna danış derim.
Hislerinize her zaman güvenin❤
700 800 olmuştur bence canım daha adet gelmeden 50 çıkmışsa katlanmıştır benim arkadaşımın adet günü 50 çıkmıştı. 4 gün sonra 500 olmuştu.Kızlar inşallah uyanık birileri vardır bn kan testi yaptırmayı hiç düşünmüyodum strese girmemek için ama benim idrar testim bat bi kaç gün varken çıktığı için erken çıktı idrarda yani kan testi yaptırdım 50 idi daha hiç yaptırmadım şükür sorunsuz bi şekilde 6 gün geçti testi üzerinden leke ağrı yaşamadım çok şükür ve bu 50 çıkandeğerden sonra evde 2 gün sonra genelik testi yaptım biraz daha koyuydu sizce değerim düzenli bi artışta ortalama ne kadar olmuştur tecrübeli annelerimizden cevap bekliyorum
Ya inşallah evet regli günüme vardı çıktığında inşallah bu sefer problemsiz olur herşey belki dayanamazsam Pazartesi sağlık ocağında kan veririm700 800 olmuştur bence canım daha adet gelmeden 50 çıkmışsa katlanmıştır benim arkadaşımın adet günü 50 çıkmıştı. 4 gün sonra 500 olmuştu.
Koyulaşma artış olduğunu gösterir ama biz burdan düZenli mi artıyor,ortalama nekadardır bilemeyiz. Kan testi yaptırmama kararı aldıysanız kafanıza takmamanız gerekiyor. Bukadar takacaksanızda test yaptırmak çok basit.Kızlar inşallah uyanık birileri vardır bn kan testi yaptırmayı hiç düşünmüyodum strese girmemek için ama benim idrar testim bat bi kaç gün varken çıktığı için erken çıktı idrarda yani kan testi yaptırdım 50 idi daha hiç yaptırmadım şükür sorunsuz bi şekilde 6 gün geçti testi üzerinden leke ağrı yaşamadım çok şükür ve bu 50 çıkandeğerden sonra evde 2 gün sonra genelik testi yaptım biraz daha koyuydu sizce değerim düzenli bi artışta ortalama ne kadar olmuştur tecrübeli annelerimizden cevap bekliyorum
Kızlar inşallah uyanık birileri vardır bn kan testi yaptırmayı hiç düşünmüyodum strese girmemek için ama benim idrar testim bat bi kaç gün varken çıktığı için erken çıktı idrarda yani kan testi yaptırdım 50 idi daha hiç yaptırmadım şükür sorunsuz bi şekilde 6 gün geçti testi üzerinden leke ağrı yaşamadım çok şükür ve bu 50 çıkandeğerden sonra evde 2 gün sonra genelik testi yaptım biraz daha koyuydu sizce değerim düzenli bi artışta ortalama ne kadar olmuştur tecrübeli annelerimizden cevap bekliyorum
Merhabalar nasipse ben de Eylül annesiyim bu 2. Olacak inşallah kızım bu ay 2 yaşını tamamlıyor. Benim sat 6 aralık bat 1 ocaktı bende salı günü yani 2sinde test yaptım silik çizgi vardı ertesi sabah bida yaptım daha belirgin bir çizgi çıktı hemen Sağlık ocağına gidip kan verdim hcg410 düşük dedi nedense dr salı bida gel dedi. Kısmet olursa salı bida kan vericem
Düzenli artıp artmadığını sormadım soruyu yanlış okudunuz sanırım bu kadar bi gecikmede toplam ne kadar artabilir diye sordum ortalama ve deneyimli annelere sordum bn deneyimsizim ama yaptırıp takip edenler ortalama hesap yapabilir bence ilk gebeliğimi doktorların beni saçma sapan strese sokması yüzünden çok gergin geçirdim ve 9 haftada sonlandı. Son olarakta çok takmıyorum aslında sadece basit bi soru zaten altında tekrar ölçtüreceğim diye not düştüm ama bildiğiniz üzere cumartesi pazar sağlık ocakları kapalı oluyor iyi geceler sağolunKoyulaşma artış olduğunu gösterir ama biz burdan düZenli mi artıyor,ortalama nekadardır bilemeyiz. Kan testi yaptırmama kararı aldıysanız kafanıza takmamanız gerekiyor. Bukadar takacaksanızda test yaptırmak çok basit.
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok şükür beni tahatsız eden bir durum yok pazartesi sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum kan inşallah tekrar çok sağol doktora 7 haftada gitmeyi düşünüyorum inşallahKendine hic sıkıntı yapma seni tedirgin eden bisy yoksa.
Gecen cumartesi yaptirdiysan pazartesiye tahminen en az 800lerde cikar.Ki bu genel bir deger.%60-%100 arası normal,fazlada cikabilir.
Belki de doktorun kan istemez bile :)
İnşallah canım çok teşekkür ederim çok şükür beni tahatsız eden bir durum yok pazartesi sağlık ocağında vermeyi düşünüyorum kan inşallah tekrar çok sağol doktora 7 haftada gitmeyi düşünüyorum inşallah
İlk gebeliğimdede kesem 6 haftada görünmüştü 5+1 de görünmemişti 6 haftada gittiğimde gördüm bilmiyorum ya bende çok karasızım bakalım belkide 6 haftada giderim şimdilik kendi troid ilacımı ve folic asitimi eksik etmiyorum herşeyin hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek siz kaç haftalıksız gittinizmi doktoraSen yine de çok bekleme adetinin gecmesinden 1 hafta sonraya denk gelen zamanlara fln git en azından önlem alman gereken birsey varsa da alirsin.İcinde daha rahat olur.
Tabii ki tamamen senin kararın zaten yine
İlk gebeliğimdede kesem 6 haftada görünmüştü 5+1 de görünmemişti 6 haftada gittiğimde gördüm bilmiyorum ya bende çok karasızım bakalım belkide 6 haftada giderim şimdilik kendi troid ilacımı ve folic asitimi eksik etmiyorum herşeyin hayırlısı olsun bakalım zaman ne gösterecek siz kaç haftalıksız gittinizmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?