2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya

Oh oh masallah annesi :) gözün aydın ben de carsamba kalp atışı icin gidecegim , senin mesajı okudum iyice heyecanlandım :) bir an önce ben de 11. Haftaya gelsem de öyle videosunu ceksek o günleri heyecanla bekliyorum tabi önce bi kalp atışını duymam lazım

Sabah ben de o kadar zor uyandım ki ogleden sonra ise gidecek olmasam kalkmazdım canim ama maalesef su an hazırlandım evden çıkacağım kendimi hala uykulu hissediyorum

Benimde sancım vardı canım doktor rahim ağzın iyi bebeğin konumu güzel bu sancılar rahmin büyümesindendir dedi. Artık yürüyüş yapmaya başlarsan daha iyi olursun dedi öyle yapıcam bende

Yaa bu çok güzel gorunuyor minnak bebek ay uf bende gitmek istiyorum doktora gerekli gereksiz illa bişiy mi olması lazım bebeğimi özledim doktor hanım desem bana Güler mi benim de 1 Mart'ta randevum nasıl bekliycez
Bence git canım ben 4 hafta sonra gittim bu kontrole artık çıldıracaktım insan görmek istiyor merak ediyor. 1 martada çok var ya :)

Oy hayırlısıyla duyarsın canım sende inşallah içini ferah tut herşey stresten oluyor benim stresten ağrılarım oluyor farkındayım artık

Çarş günü devlet hastanesinde karaciğer ultrasonum var kadın Doğum doktorum istedi enzimler yüksek çıkmış çektirip kadın doğumcu bakacak sonuçlara belki rica edersem bebeğime bakarız :)

Oy hayırlısıyla duyarsın canım sende inşallah içini ferah tut herşey stresten oluyor benim stresten ağrılarım oluyor farkındayım artık
Haklısın canim ben de diyorum ki bi kalp atışını duyayım rahatlayacağım stres yapmayacağım :) umarım duyarım rahatlarım ve yapmam :)

Bebeginizi beklerken sizi neler bekler, şu an için uygun yani hamilelik le alakalı çok da kapsamlı. Sonrası için mi soruyorsun acaba

Kokulara karşı hassasiyetim başladı ama yemek kokularından hiç etkilenmiyorum, keske etkilensem :)) az yerim belki biraz :) ama parfüm kolonya sigara kokusuna falan tahammülüm Yok
bn sigara içen biriydim ama simdi yolda dumanı bile gelse

Bende bekliyorum bu soruya gelecek cevapları :). Özellikle ikinci defa anne olacaklar kitap olarak tavsiyeniz neler?
Bebek bakımı ile mi alakalı yoksa çocuk psikolojisi filan mı? Benim elimde ikinci kisimla alakalı çokça var. Haluk Yavuzer ve Özgür Bolat ın kitaplarını tavsiye ederim. Bebek bakımı ile alakali da Ayşe Öner in bir kitabı var çok tavsiye ediliyor. Kendisi yanlış hatırlamıyorsam Yenidoğan hemsiresiydi

Geriden gelir gelmez gebelik her zaman sat ne göre hesaplanır belki dr un cihazından belki bebeğin yavaş gelişmesindendir geri olması ama her zaman sat baz alınır bence sende öyle yap
Haklısın canım bende ona göre hesaplıyorum zaten 2 hesaplayıcı indirdim biri sata göre diğeri ultrason :))) deli miyim ne

Hepinize teşekkürler kizlar...ilk baslarda asiri mide bulantim ve bas agrim vardi.son iki haftadir hic bir şey yoktu...eksi midemi bulandiriyordu eksi yemeye basladim...koku hassasiyeti de kalmamisti.ve kuyruk sokumum çok Agri yapti...
Geçmiş olsun umarım bu son kaybin olur. Rabbim gönlüne göre versin

yaa cok güzel ama demek hareketli bi bebek olacak :) nazar değmesin inşallah

Aminn inşallah teşekkür ederim canım
gittin mi tekrar doktora

Anladım canım ama yinede sorun olacağını sanmıyorum doktoruna danış bakalım ne diyecek. Durumunu en iyi o bilir. 2 saatte bir mola vererek istediğin yere gidersin hiçte sorun olmaz bence. Ben araba yolculuğunu seviyorum özellikle tatilr gidiyorsam:) o yüzden saatlerce gidebilirim hiç sorun olmaz. Bizim doktorda uzun uçak yolculuğuna ne diyecek bakalım,ilk hamileliğimde olmaz çok uzun demişti yine hemen hemen aynı mesafede bir uçuşa.

oyyy maşallah canım :) , sağlıkla doğsun inşallah, ne çabuk büyüyorlar, ben de kontrole gittiğimde bu kadar olacak benim ki :) içime kız doğdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…