- 27 Kasım 2012
- 800
- 808
- 323
- Konu Sahibi MinikPiranha
- #7.541
acı diye kafayı yedim biberler şalgamlar yetişmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım o kadar etkilenmezlerBazı eşler o kadar moda giriyormuşki son aylar sancı benzeri ağrı çekiyorlarmış. İnternette okumuştum ilk hamileliğimde :) sürü psikolojisi sanırım :) aynen evde ne yrsek diye geziyo kendi canının çektiği şeyleri sayıyo benim de canım çeksin ki alıp yiyelim diye ama şansına iştahım kesik bişey istemiyorum :) ama geçen akşam oturup bir kavanoz turşu yedik benden iştahlı o yedi![]()
insan bi düşünüyo ister istemez :)) bnm bi tek sogan kokusu iştahımı kesiyo onun haricinde cok yiyorumBenim bulantım hep o şekilde canim obur turlu sabahları falan hiç bulanmıyor ama yemekten sonra öyle bir bulanıyor ki bari yemekten önce bulansaydı da az yeseydim diyorum :)
Anladım canım çokta korkmaya gerek yok o zaman. Peki yatış pozisyonuyla alakalı birşey dedimi doktor. Bana yüzüstü yatma dedi. Bende öyle yatmaya alışmışım. Gece hep uyanıp düzeltiyorum kendimi. Sırf bu yüzden şimdiden uyku kalitem düştü. Dinlenmiş şekilde uyanamıyorum.Bende sendenım, resmen göbeğimin gerildiğini hissediyorum ve buna ihtiyaç duyuyorum. İlkindede böyleydim. Dra sormuştum o zaman normal bir refleks demişti. Çok abartmadığın sürece zararı yok demişti.
miden yanmıyo mu canım? ben aksam yedim cok kötü yaptı midemi ki normalde cok sverim acıyıacı diye kafayı yedim biberler şalgamlar yetişmiyor
Kokulara karşı hassasiyetim başladı ama yemek kokularından hiç etkilenmiyorum, keske etkilensem :)) az yerim belki biraz :) ama parfüm kolonya sigara kokusuna falan tahammülüm Yokinsan bi düşünüyo ister istemez :)) bnm bi tek sogan kokusu iştahımı kesiyo onun haricinde cok yiyorum
eşim nasıl doyurcaz seni diyo![]()
Canım çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsın :) Bu sabah aile sağlığı merkezine gidip kan verdim. Yarın çıkar sonuçlar ve ona göre de çarşamba gösteririm hocaya. Ama içimin rahat etmesin açısından da endokrine yine giderim. Ben Ankara'dayım canım bulurum bir doktor muhakkak.canım tsh en fazla 2.5 olması gerekiyor hamilelikte..bende ilk bebeğimi pıhtılaşma ve troid yüzünden kaybettim dr zede oldumhamilelikten önce 1 civarında idi reglim gecikmesinden 2 hafta sonra baktırdım 2.30 olmuş hemen koştum endokrine dr biz gebelik testi pozitif olur olmaz %30 arttırıyoruz ilacı dedi 25 mg kullanıyordum hemen 50 mg çıktı...zaten benim yine çarpıntı ve tükrüğümün genzime kaçması gibi şikayetlerim başlamıştı bende anlamıştım yetmediğini..bence hemen başlamalısın..anladım ki 2 hafta bile bebek çekip almış değerleri yukarı!şuda var bebeğin kendi troid bezi 12.haftada gelişiyor o yüzden 12.haftaya kadar olduğu gibi annenin troidinden besleniyor..ve eksikliğinde ya düşük yada mental gerilik oluyor bebekte (Allah korusun) canım ilk hamileliğimde kadın doğumcuları ve endokrinologları dolaşa dolaşa onlardan iyi bilir hale geldim desem yeridir..genetiğe bile kendim zorla gittim tüm teşhislerimi zorla koydurdum..çok ihmal ediyorlar sakın atlama..bişey olmaz diye bişey yok..senin başında 2.49 idi şimdi kaça çıktı bir baktır bakalım nasıl fırlamıştır kim bilir!aptal bi endokrinolog bana dünyada 7-8 bile ilaç başlamayın deniyor artık bile dedi..dedim normal insan olur şikayeti yoktur tamam..ben hamile kalmışım kalp çarpıntısından nabız düşüklüğünden tansiyon düşüklüğünden ölmek üzere olmuşum ben ölmemişim bebeğim ölmüşte ancak öyle nabzım tansiyonum düşmüş siz daha ilaç başlamayalım bakalım diyorsun..neyine bakacaksınız acaba dedim..ölmüş bebeğim karnımda
bana ilk ilacı iyi bir kadın doğum dr u başladı 25 mg düşük dozla..bebeğimden sonra tabii..onu başta bulsaydım keşke
neyse sonra endokrinolog buldum kendime çeşit çeşit dolaştıktan sonra..şimdi şükür aklı başında iki dr la kontrol altında..canım istanbuldaysan endokrinolog gata haydarpaşaya git derim..ne özel dr ne devlet hastanesi bırakmadım şükür bu adamı buldum!
Canım deniz gebeliğin her döneminde çok rahatlatır seni ama uzun süreli araba yolculuğunun iyi geleceğini sanmıyorum. Göbekten ötürü emniyet kemeri bile sıkıntı veriyor insanaşimdi arkadaşlar özellikle doğum yapmış tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum..eşimle tatil planlıyoruz yani aslında 3 yıldır çeşitli nedenlerle gitsek bile deniz güneş yüzü göremeden tatillerimiz telef olduğundan benim çok ihtiyacım var deniz tuzu ve güneşe...ancak çok ağırlaşmadan gitmek gerekir diye düşündüm..istanbuldan da son 2-3 ayda uzak kalmak korkutuyor beni açıkçası...o yüzden haziran başı-ortası gibi 26 haftalık filan oluyorum antalyaya arabamızla gidebilirmiyiz sizce?bu beni çok sıkıntıya sokar mı?araba yolculuğu özellikle..birde tabii o haftalarda istanbuldan çok uzakta olmuş olucam..o kadar uzağa o şekilde gitmek riskli ise, temmuzda egeye daha yakın bir yere mi gidelim?çünkü egede haziranda deniz zor,ben sıcak su severim.. ama bebekte iyice büyümüş olacak temmuz başında 29-30 oluyorçok kararsız kaldım rezervasyon yaptırmam gerekiyor bugün yarın eğer antalyaya gideceksek, arkadaşlar yaptırmış hadi diyorlar ama ben henüz hamileliğimi söylemediğim için kimseye napsam bilemedim size sormak istiyorum..
Bende bekliyorum bu soruya gelecek cevapları :). Özellikle ikinci defa anne olacaklar kitap olarak tavsiyeniz neler?Günaydın annelerÇalışmayınca tabi bu saatlerde uyanıyorum sonra bütün mesajlarınızı okuyorum, bi soru da benden gelsin o zaman
guzel anneler bebek için kitaplara başladınız mı şu ara malum cinsiyet de belli olmadığı için alışveriş de yapamıyrouz en azından bebek gelişim kitapları okuyayım diyorum bi kaç isim buldum internetten, sizin de varsa tavsiyeleriniz onları da alıyım toplu sipariş vereyim
'Mahallenin en mutlu bebeği' diye bi kitap buldum blog yazarlarından tavsiyeydi baktım hemen hoşuma gitti attım sepete :)Bende bekliyorum bu soruya gelecek cevapları :). Özellikle ikinci defa anne olacaklar kitap olarak tavsiyeniz neler?
Maşallah canım. Çok güzel gözüküyor:) ben bilmiyorum ama nub teorisi yapan bir arkadaş vardı benim kızımı bilmişti kk da aratıp ona göster istersen :)Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
![]()
Sağlıkla kucağına al canım benimde bugün 10+2 doktora gitmedim tabi ben kıza benzettim benim ilk kızımın kesesi böyleKızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
![]()
'Mahallenin en mutlu bebeği' diye bi kitap buldum blog yazarlarından tavsiyeydi baktım hemen hoşuma gitti attım sepete :)
Daha almadım aslında bi kaç tavsiye daha toplayayım oyle hepşini sipariş ederim diye düşündüm, trendyolda, d&r da falan da varnereden aldın canım ismini duymuştum kitabın bende alayım
Canım maşallah. Şu genital nuba göre bence kız gibi. Paralel görüyor nubuKızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
![]()
Kızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
![]()
Yaa bu çok güzel gorunuyor minnak bebekKızlaar ben geldim doktor kontrolünden çok şükür herşey sorunsuz. Gayet sağlıklıymış bebişimiz 4 cm olmuş kocaman bir bebek ya :). Müthiş bir duyguydu taklalar atıyor sürekli ters dönüyor kollar bacaklar hareketli video çekti eşim artık bir sonraki kontrole kadar sürekli izlerim. İkili test içinde 1 marta çağırdı. Ense kalınlığı şuan için çok iyi dedi. Normalde bugün 10+2'yim ama 10+6 çıktı önden gidiyormuş. Cinsiyet için yorum yapmadı ikili testte söylerim dedi. Bakalım çok heyecanlı darısı herkese güzel haberler almayı nasip etsin rabbim. Buraya resimde ekleyeyim bakalım cinsiyet tahmini yapabilecek varmı
![]()