2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
eee ne beebge zarar gelsin ne sana ikinizede kıyamıyodur bence

bizde de aynı sey oldu sanırım sevinemedik bile dogru düzgün sonra bi kac gün baya kavgalar tripler dısarı cıkmayan adam akşam dısarı cıktı fln bi akc gün sonra geldi özür diledi bnden şimdi hep yanımda

badem hiç yiyemem normalde de sevmezdim ama deniyeyim
sebze cıksa da sebze yemeye başlasak

bende bi de karnıbahar aşkı başladı.. haşlama yemeği yok salatası acayip yiyiorum.. o da gaz yapıyor bende.
bugün gidip brokoli ve karnıbahar salatası yapıp da yiyeyim. bu mevsimde de onlar vr..
yaz gibi olmaz tabi yaa.

bence onlar farklı bir sorumluluğa girdiği iin öyle oluyor. bi de bnm eşim her şeyi açık açık söylemez dert eder kendine. bazı şeyleri düzeltip çocuk istiyordu. maddi anlamda. onlar da olmayınca irkildi. sonra farkına vardı mucizenin. yapılarımız fıtratlarımız farklı. olur o kadarı

bence cok severim karnabaharı ama hiç yiyesim yok evde pırasa vardı kv ye gönderdm en son onlar yesn diye

neyse ki gelip geçici endişeler bunlar
şimdi ben akşamları atletsiz yatıyorum cok sıcak oluyo yatak odamız diye eşim sabah beni değil göbegimi öpüyo yan taraftan önce sana günaydın diyo

Sen şanslı hatun grubundaymışsın maşallah nazar değmesin benim cildim çok sıkıydı belki ondandır

Oy oyyy masallah Sen evinde canavar besliyorsun desene be canim . Şaka saka hepimizin başında olan şeyler . Bunlara da alışıyor insan . Bazen kızıyorum bazen guluyorum :)

neyse ki gelip geçici endişeler bunlar
şimdi ben akşamları atletsiz yatıyorum cok sıcak oluyo yatak odamız diye eşim sabah beni değil göbegimi öpüyo yan taraftan önce sana günaydın diyo

hahahah çooook tatlı ya.. benim eşimde önce ona iyi geceler günaydın falan sonra bana.. diyo çocuk gücenmesin. eli hep karnımda zaten ..ne güzel duygular yaa

aslında yumurtalısı giderdi ya bak simdi aklıma geldi geride istenmez ki
neyse yesinler yemegini bende sevmiyorum

yok valla bana pırasanın hiç bir türlüsü gitmiyor.. pişerken ki kokusunu bile sevmem.
hahaha bence de istenmez. sen git oraya ya da boşver daha güzel yap kendine bir şeyler

Ayyyy bende hamilelikten midir nedir zaten sulugozdum daha da oldum bugun biseye uzuldum daha gozumden bi damla yas gelir gelmez hemen diyor (bebege bisey olur sakin aglama) ayyyy cok hosuma gitti valla

Arkadaşlar çin de hamile kadınlar günde 10 yumurta yiyormuş . Bebeğe çok faydaliymis ozellikle de sarısı . Canan Karatay Ablamiz da bol bol yiyin diyorrr :)

Açlıktan midem kazınıyor ne yesem ne yesem diye düşünmekten bıktım usandım(( bişeyde yok yemek pirzola çıkardım çocuklar seviyor onu yaparım yanına pilavla artık ama şimdi ne yesem şimdiii

Arkadaşlar çin de hamile kadınlar günde 10 yumurta yiyormuş . Bebeğe çok faydaliymis ozellikle de sarısı . Canan Karatay Ablamiz da bol bol yiyin diyorrr :)
Ayyy benim midem bulaniyor ya yumurtadan sabah esime yaptim bana diyor senin hergun yemen lazim zorla kendini diyorum midem almiyor gecici biseydir yani napim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…