2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
yava
yavas avas azalıcak dmek ki sabret canım

Kızlar bu bulantı konusunda sanırım baya tecrubelıyım kısaca soyle anlatayım... kızımda 6 haftafa başlayan 15 kadar serum yucek halde devam edem kusmalarım olmustu 6 kılo vermıstım falan... bundan oncekı gebelıkte yıne 7 ye dogru baslayan serum yıcek hale getıren 5 kılo verdıren kusmalarım vardı yıne 14 hafta kontrolumde kalbı durmustu hemde 15 gun olmustu duralı ve ben hep o ara yıne kusmustum hep soyluyorum bebege bısey olduda bıcak gıbı kesıldı dıe bı sey yok kesılse benım kesılırdı bebek olmus olmasına ragmen ben bılmeden serum yıyodum acıllerde yanı bu beta hcg hormonu hemen dusmuyor kurtaj olumca bulantım bıttı sımdıkı gebelıgımde 7 haftaya kadar ha bugun ha yarın bulancak dıe bekledım yok olmadı dedım heralde kalp atısı yok yada bos gebelık dr gıttım hersey guzel ve yolunda 8 hafta oldu ve hala hafıf bulantım harıcınde bıseyım yok oda ac kalırsam yada kotu keskın kokular duyarsam bog yapıp geciyorum drum hergebelık bır olmaz dedı gercekten de oyle uzun yazdım ama acıklamalı olsun dedım bulantı azaltı kesıldı dıe endıse etmeyın bunu hemen bebege bısey oldumu dıe yormayın gercekten azaldıysa sukredın cunkı kusmamak kadar mucıze ve guzel bırsey yokmus bu gebelıkte anladım allahıma bın şükür dıe dıe gezıyorum

Bende geçenlerde öğrendim onu doktor kanamam olunca kan grubun negatif mi diye sordu kan uyuşmazlığı kanama yapabiliyormuş sağlıkla kucağına al inş

kakao yagı iyi geliyo dediler bana da ama emin olamadım bende sebamed alıp ikisini bir mi kullansm acaba
sebamedin icindede var kakao yagı ama ayrıcada kullanabilirsin ama saf katı kakao al beyaz oluyo onlar elinde sabun gbi ısıtınca yagı cıkıyor

İnşallah öyledir canım. Benim de 9 haftalık bir kaybım var iki hafta daha bulantım sürmüştü. 14. Hafta gidince kalbinin durduğunu öğrenmiştim. İnşallah bebek sağlıklıdır sadece bulantım geçmiştir. Tedirgin oluyor işte insan

sebamedin icindede var kakao yagı ama ayrıcada kullanabilirsin ama saf katı kakao al beyaz oluyo onlar elinde sabun gbi ısıtınca yagı cıkıyor
aktarlarda var mıdır acaba ondan simdiden baslıyayım cünkü kilo olmaya basladm

gecmis olsun canim insallah önemli bi kanama degildir. Ben progestandan kaynakli bi kanama olabilcegini sanmiyorum cünkü kanama olmasin yada azaltsin diye kullaniyoruz zaten. Ben de günde iki defa aliyorum gece vajinal, sabah agizdan. Vaginal ultrasonun bi yan etkisi olmuyor aslinda hem de ilk baslarda daha iyi görünüyor. Bence vajinal baktirsan belki daha net bi teshis de konabilir.

kızlar catlak olusmaması için krem kullanmaya başlayan var mı ??
ben arastırma yapıyorumda en iyi ürün hangisi acaba

canım bende sebame e başladım. watsons indirim var üstelik şu an. bende çok araştırdım çok baktım doktorların bile söylediği " eğer çatlayası varsa çatlıyor " bol su içmek lazım. öyle çok yağ kullanan ama çatlağı olan çok kişi biliyorum.. vücuda bağlı yani.

ben başladım canım,sebamed aldım bakalım baska markalarda duydum ama bunla basladım simdilik

bende sebamed e başladım. yağlar gibi çok vıcık vıcık da değil

watsons ta ne kadar canım internette 50 tl den baslıyo 200ml fiyatları

aa cok iyi bugün cıkışta gidip bakaym

bak canım bak.. bende kakao yağı falan alacaktım .. sebamed i de okumuştum .. baktım indirim var ordakilerde önerdi alayım dedim.. banyodan sonra başka nemlendiricim falan da var umarım haritalı şekilde olmayız

bak canım bak.. bende kakao yağı falan alacaktım .. sebamed i de okumuştum .. baktım indirim var ordakilerde önerdi alayım dedim.. banyodan sonra başka nemlendiricim falan da var umarım haritalı şekilde olmayız
ay evet biz önlemimizi alalımda daha bunun dogumdan sonra zayıflaması fln var
o zaman bugün sebamed i alırım sonra kakao yagınıda katarm işin içine
şimdilik kakaolu nemlendirici kremim vardı onu kullanayım

ay evet biz önlemimizi alalımda daha bunun dogumdan sonra zayıflaması fln var
o zaman bugün sebamed i alırım sonra kakao yagınıda katarm işin içine
şimdilik kakaolu nemlendirici kremim vardı onu kullanayım

hayde bre pehlivanlar diye dolanacağız artık

zayıflamalara hiç girmeyelim şimdiden

hayde bre pehlivanlar diye dolanacağız artık

zayıflamalara hiç girmeyelim şimdiden
ayy tosuncuk olcam ben kesin yaa 158 boy kilo 60 oldu
annem harici yeme yeter diyende yok
ama havalar ısınsın yürüyüşe başlamak lazım dogumuda kolaylastırıyomus hareket etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…