2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Maşallah canım çok hüzel gözüküyor kolu bacağı palet gibi:) sizin için çok güzel bir gün olmuş olmalı

Maşallah canım benim de 7+4 dü bugün şanslı günümdeydim galiba doktor yüzünü iyi yakalamış inanamadım 10 günde büyümesine seninki de harika sağlıkla ilerlesinler inşallah

Çok şükür zaten çok saçma bi teşhisti. Allah korusun

Canım inş öyledir geç döllenmedir amin canım var eşimin annesi ikiz tek yumurta ama

Maşallah minnoşa allah size bağışlasın inşallah Peki genetik testi derken o ne oluyo 2,li 3 testlermi ?
Yok onların hazırladığı bi rapormuş aldığım kortizonun bi zararı olur mu diye 3doktora sordum bişey olmaz dediler gerçi belkide gitmem
Maşallah canım çok hüzel gözüküyor kolu bacağı palet gibi:) sizin için çok güzel bir gün olmuş olmalı
Evet çocuklarda çok mutlu oldu babalarıda FaceTime dan eşlik etti bize
Maşallah canım benim de 7+4 dü bugün şanslı günümdeydim galiba doktor yüzünü iyi yakalamış inanamadım 10 günde büyümesine seninki de harika sağlıkla ilerlesinler inşallah
Bir dahaki kontrolde her yeri seçiliyor olacak artık

Canım çok sevindim, ölçümlerinde bir garipti yani bu doktoruna güven sen ama tedbiri de elden bırakmamak lazım tabii, umarım sağlıkla büyür gelişir doğar annesi, sen iyi ol ki o da hissetsin mutlu sağlıklı büyüsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…